Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 082
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
vesi_kasis `честито да ви е жив и здрав Мартин  и много да ви радва  Hug
glezotiika_1 да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват  Hug

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 20:03 от пламена84

# 91
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ. дА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!   bouquet

Охх аз ще мрънкам нацепих се по корема, хубаво здраве да е ма и некви пъпки ми излязоха и сега се увеличиха и утре съм на дерматолог. Нямам никва идея от кво се появиха, док каза, че е алергия от нещо. Една квачка по тел почти се опита да ме обеди, че може да е Варицела  Shocked И сега ми е леко притеснено дали е нещо сериозно  Cry  :tired:

Иначе и мен ме боли междукрачието и вс останало що е кост по мен, но има и по някоя контракцийка  Whistling

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 20:36 от rady17

# 92
Честити рожби на глезотийка_1 и го_бори!! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!! А на вас бързо възстановяване!!

Иве, голяма ти е сладурана малката госпожица! smile3522

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 20:17 от gemavar

# 93
Честити бебчета на Elle74,Веси-касис, glezotiika_1 и go_bory   bouquet Да са ви живи, здрави и щастливи  Hug

Иве, Гърл и на двете ви дечицата са ви разкошни Heart Eyes
А от Весето новини някой няма ли? Аз си мислех, че днес ще е събитието....
Хера, и аз много завиждам за моренцето и плажа  Laughing
Утре и аз влизам в болница... Да стискате палци следобяда... Голямо съм шубе да знаете...

# 94
glezotiika_1,go_bory, честити рожби!
Джине първия път беше преди мноооого години, и силно се съмнявам, че ще е като първия път, все пак съм два пъти по стара, иначе тогава ми бяха сбъркали термина, и така и не знам кога се е родила, ама май от стреса, че ме вкараха уж за преносване, пък се оказа, че не съм преносила и родих един ден след като ме вкараха в болница.
Кате ха дано, и аз така искам, ама дали Кейт ще е на 13-ти, да не би доктора да е почивка в събота  Thinking
Ради ако е варицела няма да е само по корема  Naughty Като че ли бях чела някъде нещо навремето по въпроса, и го отнасяха към нормално за бременни.
Еееее хайде леко да е Шуши и не се оплаквай, шубе ама поне знаеш, че утре вечер е края, а ние дето не знаем докога, неизвестното като че ли ме плаши повече.
Плами84 е ти още ли си тук  Laughing

# 95
Сандалче съвсем те разбирам какво ти е,и аз чакам вече всеки ден и не излиза бебока,днес ми казаха че плацентата е презряла и ме викат за тонове всеки ден.Вас колко често ви ги мерят?

# 96
venito85 аз имам още време до термин и ходя един път седмично.....

Снимките на бебчетата в снимката.бг са много хубави и направо нямам търпение и аз да гушна нашата малка бебка.  newsm76  Kissing Heart

# 97
  • София
Весето е добре, събитието не е днес.
Шуши, утре всички палци ще са стиснати.
И мен ме е страх. А, и после болничният престой, само, като се замисля..... Нашето бебе и име си няма още...
Ради, с първото раждане получих страшен обрив, който тръгна от корема, ден- два преди да родя. След това в болницата ескалира, но според мен беше заради горещината и изкуственото болнично легло и чаршафи. И аз мисля, че няма как да е варицела, при тази шарка, освен, че има и други симптоми, първите пъпки излизат на слабините.
Венито, моите ги мерят два пъти в седмицата, но и аз имам 15 дни до термин.

# 98
Здравейте момичета,имам въпрос,мислили ли сте да купувате подарък на лекаря ,който ви е следил бременноста и който ви е израждал и ако да, какви идеи имате.Защото аз съм страшно благодарна на моят лекар(при него бих родила още веднъж) и много ми се иска да направя някакъв подарък но нямам идея какво би било подходящо.

# 99
  • София
Кати, ако си от София, му вземи ваучер или гифт карта. Не зная в другите градове дали има.

# 100

Плами84 е ти още ли си тук  Laughing

хаххахахах да бе още съм тук всеки ден тонове чудесий а на девойката не и се излиза още ,ама тези дни ще е денят за излюпване  Hug

# 101
Джина, аз родих 9 дни преди термин, и сега ми казаха, че ако първото си родил по-рано шанса да се роди и второто по-рано е голям. Аз на това се надявам.

Шуши стискам палци, ама и аз мисля като Мисти, че е по-добре да знаеш отколкото от неизвестното.

Честити бебенца, да са здрави и силни.

АЗ се наплющях с джънк фууд, пикантни работи, разходката беше малка, но мисля после да си искам секса пък да видим . Утре ще съм 10 дни преди термин, една приятелка ми вика да родя на 11, и тази дата ми харесва. Мъжа ми само вика, дояж това, дояж онова, как не се пръснах не знам, и след малко мисля пак да си направя една салатка. Поне киселините ми минаха. На мен ми действа бирата и колата.

Сандалке, хайде нощта е пред теб, може и сега да тръгне Simple Smile

Аз не успях 2 дни да си запиша час за тоновете утре, че не работи рецепцията и телефоните,ще видя сутринта като звънна дали ще има за обяд.

Си_Ти
кога си на тонове?

Пина, много се радвам, че се включи, на мен ми са ми доста интересни разказите ти, аа искам и подробности Simple Smile

Според мен Агнес вече е родила, тя с толкова много тичане по задачки и втори или 3 ден я няма.

# 102
Джина ти по ЗК ли ходиш? Щото по каса е два пъти в месеца, и мен след 4/7 ме викат на 18/7  Thinking и то пък великото чудо, за 1 -2 мин чуват тоновете, и ми викат че са екстра и така. Казвай си изискванията за име, току виж ни дошла музата и дадем някоя умна идея.
Плами е то е ясно, че ще си тези дни, ама колко стана вече, аз откачам вече, че имам още 2 седмици до термин, а теб не ми се мисли какво ти е  ooooh! горката  Hug
Агнес и според мен е родила, ама няма достъп до тук за да се похвали
Глупи почва да ме съмнява това с тоновете, вие къде ходите да ви слушат не е ли на ЖК  newsm78

# 103
аз ходя на тонове на  консултацията ,но се плащат 10 лв.,не знам дали няма и момент на далавера в цялата тая работа и дали е необходимо действително това мерене всеки ден.

# 104
Имаме си бебе, ама няма да кажа кой е Simple Smile)))

Мисти, тоновете си ги плащам по20 лв. В болницата дето се следях на ЖК пак се плащаха и аз реших направо да си ходя в болницата в която ще раждам. Записват ги по 20 мин, ако бебето е заспало може и повече, карат те да се обърнеш и дозаписват.

Аз пък харесвам името Ивета, казах на мъжа ми и той вика " на нашата Ивета в 7 клас и пипахме циците, толкова и бяха големи, не ми харесва " Като избрах за Марти името не искаше да е това защото пък на селото му имало магаре Марти което го било ритнало по крака. Е кръстихме го Мартин накрая, ама е див като магаре Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт