Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 055
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Честит Лазар на Весето, да е жив и здрав Simple Smile

МОмичета, не става така да не му платим сега, а накрая, защото той иска да му платим каквото е направил до сега (като не се знае после дали няма да ни зареже)..... Ама на днес си тръгна и надали ще се върне докат не му платим, а плочките сами няма да се наредят....Търсим в момента друг майстор, който да довърши започнатото от тоя ама не се намира Sad А не можем да стоим без баня и тоалетна и да си караме така....в момента там всичко е на мазилка и е демонтирано Sad Просто не знам какво ще правим. Ни да го изгоним, защото няма друг, ни да му платим, защото може да изчезне, ама ако не му платим няма да иска да продължава работа....ни тъй, ни иначе Sad

# 166
Честито на мама Пеперудка - да е живо и здраво бебето и да расте умно и послушно   bouquet

*Таничка* - татко ми казва - майстрое, майсторе ако ти знаех имате, щях ли да ти викам майсторе Simple Smile Споко - правите го веднъж и край, за хубаво е Simple Smile
herairness - аз правя едно упражнение, което ми помага от преди за кръста (имам протрузия), не знам колко е полезно за бременни, но облекчава определено....лягаш по гръб на земята, слагаш си  краката на един стол, свити в колената и стоиш така известно време. Оф, не знам дали ти го обясних като хората, но е нещо такова Simple Smile
shushi_13 - всичко ще мине добре, бъди сигурна. Стискам палчета!
Jingle_Gill - и аз имах ужасно преживяване в спешния кабинет на МД, но знам, че нагоре по етажите всичко е ок и са много мили и готини лекарите....иначе на мен ме гледат с ехограф в 20гс(май беше тогава) и тая вика един лекар и казва - ама вижте матката и другият лекар казва - какво влагалище, това е матката  Shocked Но няма да се притесняваш, това е само в спешният кабинет, нагоре са ок лекарите.
Сандалке - за тоновете и аз плащам в Шейново по 20лв всяка седмица....явно е практика, но това е, защото не съм записана на жк там.
Честито на мама Весела - да е жив и здрав сина и да расте умен и послушен  bouquet

Аз днес съм на доплер( не знам защо, но ме вика лекаря), а преди това ще си взема резултатите от секрета, да видим дано всичко е наред, че ми е много силно бялото течение и се притеснявам да не е нещо сериозно...

# 167
  • София
Жалина, ако правилно си спомням, твоят док е от Шейново и там ще те изражда, но ти посещаваш частната му практика (плащаш с абонамент или пък на всеки преглед)? В такъв случай, просто си комерсиално насочена към платените услуги в Шейново, затова ти взимат пари.  Абе, и там вярно са станали едни търговциии... Хем точат Касата, хем клиентите си...

Соничка, пак е добре, че ти следят води, плацента, пр. - това, предполагам, че заменя сърдечните тонове на бебче, защото е конкретно. Единствено, добре би било всяка седмица да става, а не през една  Peace

Танче... какво да кажа. Избирайте един вариант, и тва е. Но не се страхувайте, че избягал бил, горканчо. Той ще си иска парите и ще зависи от тях, а ако му ги дадете, гаранция-франция  Confused Майсторски номера... Все ще се намери нов майстор в цял Бургас, не се притеснявай  Hug Аз бих изнудвала този, чисто заради принципа  Mr. Green

# 168
Сандалке - ходя в частният кабинет на този при когото ще раждам почти всяка седмица - 30-50лв, а тоновете ми ги мерят в Шейново(пак когато той е на смяна), тогава ми взимат по 20лв с касова бележка на касата....иначе си ходя при един в поликлиниката и съм много доволна, но там нямат нито хубав видеозон, нито записват тонове....абе честно казано, сега се замислям, че може да се мине и без тия работи, ама на де. Иначе си е чисто даване на пари на ръка цялата работа, не искам да смятам досега колко ми е излезнало всичко. А този при когото ще раждам си ме вика в частният кабинет, за да си му давам парички ей така, но съм сравнително навита - така хем си му давам пари предварително за да съм сигурна, че ще се грижи за мен, хем си ме гледа. Не ми се разправя с цялата тая работа и за мен е едно безумие, но така тръгнах от началото и така ще е до края. А и ММ много държи на това - да съм му давала предварително пари, за да си знам, че всичко ще е ок. Темата е безкрайна - възмутителна е доста, но това е положението. Аз лично малко съжалявам, тия всичките пари можеше да ги дам за други неща, но така си тръгна. Честно казано така и не разбрах как стана - просто си го избрах доктора и се почна с цеденето за пари, поне е от 2 месеца насам, не е от началото.
Като цяло е абсурдна цялата ситуация, но като съм се хванала веднъж на хорото не мога да се откача. Гадно ми е много, но той си ме вика на кабинета и аз не мога да кажа- ми няма да идвам, защото ми е скъпо. Още по-гадното е, че не ми дава никаква фактура или документ за да си върна парите от допълнителното осигуряване и така си ги вадя от джоба директно. А още по-гадното е,че иначе се опитвам да спестя от всякъде и всичко ми изглежда скъпо за бебето....малоумна история, но пак казвам - темата е безкрайна.

# 169
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честито момченце, Весе! С пожелание да расте здраво и силно дете   bouquet

# 170
бебе Виктория - 9 юли - 3440 52 см.
(не ме вкл. в списъци моля Simple Smile

Сандалке, с една ръка пишех със 7 см разкритие   Grinning  има нет.

# 171
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
бебе Виктория - 9 юли - 3440 52 см.
(не ме вкл. в списъци моля Simple Smile

Сандалке, с една ръка пишех със 7 см разкритие   Grinning  има нет.

Честита мома  Simple Smile Да ви е жива и здрава. Първото момиченце от 5 дни насам  Simple Smile

# 172
Честити бебчета мили мами  bouquet
То уж не сме преполовили юли, а повечето от нас вече родиха  Simple Smile
Shushi стискам ти палци днес -аз даже мислех да те питам дали няма да се засечем следващата седмица с теб, защото лекарката ми каза вчера че има едно раждане на 17ми. Ще чакам да разказваш...

Ох момичета нещо много ми е едно такова блуждаещо напоследък, а толкова много неща има за правене и за купуване...чета си ви редовно и от време на време проливам по някоя сълзичка като прочета, че някоя от по-активно пишещите тук вече си има бебенце. Голяма опора ми бяхте през тези месеци въпреки, че аз рядко пишех

Много целуки и прегръдки на всички ви Hug

# 173
  • София
Добре дошла, Виктория!  bouquet

# 174
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Честит Лазар Весе да расте здрав и много послушен! Hug
Ники чстита Виктория много щастие ви желая! Hug
Мен ме изгониха вкъщи,че прокървих..........да отивах към магазина сутринта и усетих много гадна прорязваща болка,но си стигнах дотам милото тръгна на зъболекар,а аз влезнах до wc и какво да видя прокървила съм в първия момент изпаднах в паника ама за кратко и си продължих да си работя!Звъннах на милото и му казвам после да не се прибира ами да се върне в магазина ,че съм прокървила а той изпадна в шок!Но аз си работя все едно нищо ми няма hahaha.Обадих се на моята приятелка където е акушерка и ми каза че няма проблем да не ходя към нея ако се увеличи тогава или ако имам болки!Та милото ме прати набързо вкъщи въпреки че исках да си остана в магазина.И сега ще чакам пък да видим дали малчо ще реши да излиза!

# 175
Здравейте и от мен мами! Честито на всички мами, които са сдобили с бебчета - да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Аз от доста време не съм се включвала, но откакто съм излязла в майчинство не съм си седнала като хората на трите букви  Grinning.
Имам един такъв въпрос към вас снощи ми падна "тапата", дали някоя от вас има опит след колко горе долу време се очаква малкия господин да се появи. Нямам контракции, както и не усещам тежест ниско долу или да ме боли кръста. Аз се надявам да изчака още малко, че ми се струва, че много бърза да излиза.
А иначе за тоновете моя доктор ни вика всяка седмица, та утре пак ще му слушаме сърчицето, което ми е много приятно. А за цената на тоновете той ни взима по 30 лева на преглед и ни записва към 20-30 минути, а и ни гледа на видеозон.

# 176
Камелия - и аз се питам този въпрос? Колко време след падането на тапата се ражда Simple Smile Четох много и се оказа, че е толкова различно, че не е реално. Една приятелка ми разказваше как тя издържала с 2см разкритие и нисък корем две седмици....май всико е индивидуално
Аз лично изчетох ето тази тема :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340120.0
но си е индивидуално- лекаря ми каза от няколко часа до седмици, нямало правило....

# 177
Запис и от мен и ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ КОИТО СИ ИМАТ ВЕЧЕ МАЛКИ АНГЕЛЧЕТА

# 178
Niki1 да ви е жива и здрава Виктория и много да ви радва  Hug

# 179
  • Бургас
Ники, честита ви госпожица Simple Smile Да е жива и здрава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт