Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?

То вярно, че има такива случаи (Бейб), но чак пък така да си вярва 
Честно си казвам, хем отидох да пораздуша обстановката, хем да подразня моя док (дето ми проси допълнително пари, ако си спомняш). И така ще ходя занапред там (явно се очертава да преносвам и всеки ден да ми следят тонове), успях да обменя няколко готини лафа с няколко докита и акушерки, позапознахме се, надявам се да се позапомним
Аз всъщност явно ще съм дежурна тук във форума през нощта, пиши, ако имаш нужда от нещо
аз я карам, като циганките, на принципа как дойде, направо си мисля, че съм супер безотговорна. Или ти избра екип заради упойката май
Пък аз се отказах от доктор, дето само иска да ме мъчи, и ни упойка, ни нищо не предлага в замяна. Господ да го пази това мойто дете 
Аха, точно. Само заради нея. Че тук, по нашия край масово ги лъжат за упойка, ако не са избрали екип мамите. И си ги прецакват най-хладнокръвно.