Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 046
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Форест, с Марти ползвах Авент - помпа и шишета. По-доволна не съм била. Сега отново ще заложа на тази марка ако се наложи. А също като беше по-малък и с много колики ползвахме и шишетата на д-р Браун - те също са страхотни.  Peace

# 211
Въпрос към ЛЛЛ

Скрит текст:
Приеха ми детето за фототерапия, за мен няма място в отделението, ще я хранят с АМ. Какво да правя, за да не ми спре кърмата ? Тя се хранеше на поискване. Аз сега на 3ч. ли да цедя или как? С помпата нищо не излиза, ще цедя на ръка. Колко време кърмата може да стои в хладилник ? Благодаря предварително Simple Smile

# 212
  • София
Честито, Кали!
Честит син, Шуши! Надявам се да се чувствате и двамата добре!

Катенце, щом си запланувала основно чистене, няма да имаш време да тъгуваш. Пък и малкият ще е добре и ще се забавлява. Ей, това мъжките майки сте страшна работа Grinning
Жалина, стискаме палци.
Момичета, аз, ако видя и една капчица кръв директно се изстрелвам към болницата, все пак сме в 9ти месец. Не съм медицинско лице и не зная кога е страшно, кога не е страшно,  но все си мисля, че това си е предвестник.

# 213
  • София
бебе Виктория - 9 юли - 3440 52 см.
(не ме вкл. в списъци моля Simple Smile

Сандалке, с една ръка пишех със 7 см разкритие   Grinning  има нет.
Joy Joy Joy
Какви мами-андроидки се очертаваме  Laughing
Ники, ГОЛЯМО ЧЕСТИТО! Нека Виктория ти носи също толкова любов и съпричастност, колкото и ти на нея  Hug

Честито и на мама Шуши! Бързо да се възстановяват и да се гушкат вкъщи!
 Hug

Днес и Моника Йосифова (Станишевица) е станала мама отново. Нека им е честито, макар едва ли се е записала в нашата темичка. Но все пак. Още една важна персона - юлка си имаме Laughing

Жалина, нормално е да имаш кафеникава кръв (малко количество) след "пребъркване"  Peace И при мен е ставало. Следи дали няам да текне бистра кръв - това е т.нар. прокървяване преди раждане.

А твоичкият ще ме убие с тия оргазми  hahaha То вярно, че има такива случаи (Бейб), но чак пък така да си вярва  Laughing Няма да се страхуваш от раждането  Hug В края на краищата, ако мнооого те боли, знай, че ще можеш да си поискаш еп. упойка - нали си с избор на екип. На място ще прецениш  Peace

И виж, не смятам, нито че е безумно, нито че е абсурдно да се ходи на частно при някого (всякакъв специалист). Но когато човек сам си реши и се договори предварително за условията. Съвсем честни отношения, които аз приветствам!  Peace Ядосвам се, когато се стигне до рекет от страна на доктори, или пък ако работят безхаберно  Crazy

Мисти, аз бе  Laughing Аз смятам да раждам естествено (пу-пу), ходя на ЖК изцяло по каса (само 2 пъти сме доплащали за допълнителен УЗ). Док всеки път ми издава от онези листове с мой подпис за преглед, с докладвано всичко от прегледа, плюс снимки и кардиограми, ако има, направи ми (даде направления, де) за сумА ти изследвания, дори за токсикоплазмозата не съм платила и стинка - защото принципът по време на бременност (и 45 дни след това!!!) е, че бременната е освободена от всякакви такси. Явно той го знае, работи си по ЗК, взима си от там за всичко и едва ли се набутва да плаща от собствения си джоб нещо на някого...  Rolling Eyes
А пък в болницата, дето бях днес НЕ казах, че съм избрала док от техните  Naughty Честно си казвам, хем отидох да пораздуша обстановката, хем да подразня моя док (дето ми проси допълнително пари, ако си спомняш). И така ще ходя занапред там (явно се очертава да преносвам и всеки ден да ми следят тонове), успях да обменя няколко готини лафа с няколко докита и акушерки, позапознахме се, надявам се да се позапомним  Sunglasses

За бъркането не се притеснявай толкоз  Hug Мен няколко ми се изредиха вече  Laughing, но предварително аз стискам краци и моля да са нееежни, те ми се хилят и обещават, та тъй процедираме  Laughing

Несторова, вярно, че на грубичка кифла си попаднала, ама поне пък виж, че са те оставили на мира да се прояви естествен родов процес - без системи оскитоцин, без глупави паники  Peace И добре е станало всичко, браво на теб  Hug

Кро, здрастииии  Hug Надеждата умира последна  Mr. Green Ще се надяваш, ще му се молиш на бебче, пък каквото дойде  Peace

Ани, мирише на бебешко при теб. Желая ти лека нощ. Party  Аз всъщност явно ще съм дежурна тук във форума през нощта, пиши, ако имаш нужда от нещо  Peace (Мен бебка ме приспа днес за цяяял ден, беше велико, но какво ще правя нощес)

# 214
Сандалке ти поне доктор за екип си имаш  smile3518 аз я карам, като циганките, на принципа как дойде, направо си мисля, че съм супер безотговорна. Или ти избра екип заради упойката май  newsm78 Пък аз се отказах от доктор, дето само иска да ме мъчи, и ни упойка, ни нищо не предлага в замяна. Господ да го пази това мойто дете  Praynig
Ти си железарка, виж тук кво става, като идат на такъв преглед, и почват да кървят, едвам ходят после и т.н. само ти гък не си казала Joy За Станишевица тамън пуснах статията във ФБ с въпроса Коя аджаба се скатава толкова месеци подред?

# 215
Катенце, щом си запланувала основно чистене, няма да имаш време да тъгуваш. Пък и малкият ще е добре и ще се забавлява. Ей, това мъжките майки сте страшна работа Grinning

А все си виках - 'аз няма да съм такава'  Mr. Green На моменти се хващам, че съм станала голяма орлица  Crazy

Момичета, не знам какво е това спокойствие, което вадите при положение, че имате кървене. Аз ако прокървя сигурно ще разбере и Папата.

# 216
Момичета да се молите утре за нас Simple Smile Утре ми е секциото и много ме е страх Simple Smile Дано всичко мине добре Simple Smile

# 217
  • София

Жалина, нормално е да имаш кафеникава кръв (малко количество) след "пребъркване"  Peace И при мен е ставало. Следи дали няам да текне бистра кръв - това е т.нар. прокървяване преди раждане.

За мен това "пребъркване" си е чисто "туширане" и всякакво изтичане на течност/слуз/кръв никак не е нормално. В смисъл, тушират, за да се получи разкритие, нали така? При това положение как се седи вкъщи спокойно, ами ако нещата започнат да се случват.... newsm78
Пипилотке, няма нищо страшно! С теб сме!

# 218
  • София
... Или ти избра екип заради упойката май  newsm78 ..
smile3521 Аха, точно. Само заради нея. Че тук, по нашия край масово ги лъжат за упойка, ако не са избрали екип мамите. И си ги прецакват най-хладнокръвно.

Споко, Мисти, споко, мила. Аз съм сигурна, че ще останеш доволна, въпреки, че си без екип (аз също не бих избирала, ако не ми беше фетиша с упойката) Нещата вече са доста по-различни в родилните отделения от времената, в които ние с теб сме раждали  Peace Какво сме преживяли като отношение и безхаберие, само ние знаем. Но сега е по-добре  Peace

Джине, абе не. Бъркат те, за да видят, има ли разкритие на шийката. Не е винаги за да те "тушират"... Но виж, има и друго. Ако не си правила секс сумА време, това бъркане наистина било ужасно болезнено, дори и да не е грубо. Но ако си сексила, не е нищо чак толкова кофти...

# 219
Честити бебенца на всички Simple Smile) Всеки ден стават все повече и повече Simple Smile)

Жалина и на мен ми се е случвало след такъв преглед да има кафеникава кръв, но с първото. С това още не им давам да ме пипат.

Днес докторката вика, айде бе Весе, стига си го стискала, викам айде ама не ще. Направо толкова съм изнервена че ще се пръсна. Записвахме тонове поне 40 мин, че нещо много мърдаше бебето и не можеха да го хванат. Казах на докторката че довечера ще и се обадя за раждане, дано да стане. Това моето дете толкова ме изнервя, а имаме още 2 дни докато мъжа ми е почивка и сме само двамата през деня и става борба.

Катенце
, и аз досега не съм се делила от моят малък мъж, но в момента умирам за няколко дни без него. Направоо... Аз бих те посъветвала да си почиваш, а не да чистиш, че с това чистене най-много да си предизвикаш раждане.

Мисти, стига си го мислила този екип, всичко е до късмет. И с екип и без екип може дасе случи всичко. Аз раждах с екип, Сестра ми след 1 месец без, защото беше още преди да влезне в 9 месец. Добре са и всички са били внимателни. По-добре така, отколкото да тормозят бебчо да излиза насила. Всичко ще е наред

Ани, усещам и аз че ще имаме новина и от теб. Стискам палци Simple Smile

Несторова,тая докторка е била егати идиотката. Не знам как си замълчала. Такова отношение...

# 220
Има ли някоя изобщо дето не е избирала екип/лекар и е с нормално раждане, в смисъл при който се паднеш? Или от едното бъзе се оказваме единствената такава. Като да не отговарят такива дето лекаря, която им води консултацията ще или ги е изродил.

Здравей mysteriou, аз съм от тези мами дето не са си избрали екип и смятат да раждат нормално (поне засега няма признаци за секцио). Надявам се да съм те поуспокоила  Hug  Simple Smile

# 221
Има ли някоя изобщо дето не е избирала екип/лекар и е с нормално раждане, в смисъл при който се паднеш? Или от едното бъзе се оказваме единствената такава. Като да не отговарят такива дето лекаря, която им води консултацията ще или ги е изродил.

Здравей mysteriou, аз съм от тези мами дето не са си избрали екип и смятат да раждат нормално (поне засега няма признаци за секцио). Надявам се да съм те поуспокоила  Hug  Simple Smile

Аз също съм от тези мами  Simple Smile Марти го родих без избор на екип и нямах никакви проблеми, сега се надявам на същото.  Simple Smile

Глупи, така е, а и имам нужда от малко почивка. Чистенето го правя с цел. Мислех да викам бригада от роднини, но реших, че ще опитам сама, пък като вляза да раждам те ще довършат. Досега съм го оставяла само един път за 1 нощ на сестра ми и по тази причина ми е малко мъчно, но трябва да свиквам - за негово добро е  Simple Smile

# 222
Мисти, да това апаратче в Търново също беше за 1-2 минути, не повече. А относно избора на доктор и екип аз също съм без  Peace Дано всичко мине наред, но далеч не мисля, че съм като циганките и съм безотговорна  Hug

# 223
  • София
Мисълта ми е, туширането и бъркането едно и също ли е? И през двете бременноти не са ме бъркали за преглед, но миналият път ме тушираха три пъти през около час и беше ужасно. Нямам спомен дали сме правили секс предните дни, май не.... Сега при секс има моменти, когато ме наболява, ама не е, като при туширането.
За чистенето, аз си изчистих всичко сама. След ремонта. Катерих се по прозорци, лъсках плочки, щори, дограми... Но явно на бебето му е било приятно да го люлея вътре и не пожела да се появи, въпреки целия гърч, който си спретнах Grinning

# 224
Мисти, аз също не смятам, че като не си избереш екип за раждането, си като циганките и си безотговорна майка. Изборът на екип нищо не ти гарантира, особено като се има предвид, че в момента почват отпуските и твоя доктор най-малкото може да се падне в отпуска или да му се наложи да отсъства и тогава за какво си платила Х пари за избор на екип като пак ще те изражда случаен. То това според мен важи не само за летния сезон, а по принцип. Поради тази причина аз не съм си избрала екип и ще съм, при който е на смяна като малкия поиска да излезе  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт