Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?

Аз си мислех, че туширането е същото като пребъркването, просто така му викат докторите

-нямам обувки, които да ми стават. Сегашните отоци са тройно по-големи от тези, които имах през бременността.
Би трябвало наопаки да е - да минат отоци, киселини и всякакви подобни екстри... Ама щом докитата викат, че е нормално... знам ли 
Има още доста неща да се довършват, но когато тогава. Хич и не бързам. Важното е, че съм си в нас. Събота и неделя такова чистене падна, че все още се мъча да реанимирам. Понеделник не пуснах малкия на ясла, понеже имаше лека хрема от предната седмица и реших да го задържа, че да не усложни точно когато не трябва. Та си се гледахме до днес, но ММ решил от утре пак да е на ясла.
Персила също ме разочарова.
Днес се чух с доктора и се разбрахме за секциото. Принципно и аз съм без избор на екип и се надявам така и да си остане.
Лигавицата в устата е съвсем както трябва.