Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 29 997
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
аз днес съм като парцал, вчера ми дойдоха повечко емоцииките....
И така - върнах се на схемата с магнезия и ще стискам до термин! Тъпото е, че казах на ММ, че имам разкритие и тръгва едва ли не раждането и че го започнах тоя магнезий заради него, за да си го дочакам и той ме направи на нищо....каза, че аз съм виновна, че бебето искала до излезе по-рано, че си имало термин и той трябва да се спази точно, че това не било относително и тн....вече се чудя честно за какво си го причинявам, вместо да си родя когато бебето реши, аз правя магии да не излиза и то за какво, за да ме правят на нищо.  Плюс това се изкара многострадалната Геновева, защото той е там, трябвало да се мести и тн, а аз си гледам кефа тук. Сериозно се замислям за какво изобщо го правя? Никакво разбиране не срещам от негова страна, за нищо....пропусна цялата бременност, пропусна всички прегледи, не е говорил сникой доктор, нищо не знае и накрая пак той е прав, а аз съм щяла да раждам преждевременно....Аааа, реве ми се от него!

# 526
  • София
Жалина, аз си знаех, че е фалшива тревога това твоето. И не го обвинявай твоят мъж за всичко, извинявай, но все пак до термин имаш 15 дни, това не е никак малко. Ники беше дала един линк, колко е важно бебето да се износи до край.
Мисти, иначе ти си късметлийка, виж колко неща спечели, трябва да играеш тото, пък туко виж smile3508
Сандалка не се е мяркала днес Thinking

# 527
На мен вчера ми лазеше малкяи по нервите. Днес прави беля след беля ама ми е някак смешно. Само дето ми се реве. Незнам защо така се получи  Rolling EyesСигурно и аз утре преди операцията ще орева света, че не искам да раждам. Станното е че н еме е страх от раждането, а от това, което е след него.
Поне успях да свърша с дрешките. Изгладени и прибрани. Изпрах и на двете ми зверчета калъвките от столчетата за кола, та и там съм готова.
Сега готвя, че цяла седмица мъжете ми ще са без мен пък само майка ми изяви желание да донесе храна. Ще сготвя да има нещичко, пък знам че и те сами ще се оправят. Имам си 100% оправен мъж макар и да не умее да готви.

Сега мисля да посмъкна малко снимки от картите на фотото да поизпразня паметта, че да има място за новия матРиал. То и без това снимки от година не съм смъквала, та сега ще имам много работа  Rolling Eyes

Гери влизам довечера, а утре е ножа  Twisted Evil Аз затова казах, че няма как да сме в една стая, понеже аз първия ден ще съм в реанимация, а ти при бебето. Евентуално после може да се засечем за ден два в една стая, но малко ме съмнява.
А за Маги, хич не му мисли. Как така ще приспиваш животното? Тия кучкарки нормални ли са? Най малкото има закон за защита на тези животинки и според мен това изобщо не е основателна причина да се умъртви една душичка, пък била тя и кучешка. Недоносените и недъгави деца айде при раждането да ги "приспиваме" понеже са непълноценни хора. Ай стига глупости  Crossing Arms

Та като се присетих за това, моля момичетата, които имат мои координати за вестителка, да си намерят временно друга ако се засечем с раждането. То и аз трябва да си намеря вестител в последният момент  Mr. Green

# 528
  • София
Здравейте,
аз днес съм като парцал, вчера ми дойдоха повечко емоцииките....
И така - върнах се на схемата с магнезия и ще стискам до термин! Тъпото е, че казах на ММ, че имам разкритие и тръгва едва ли не раждането и че го започнах тоя магнезий заради него, за да си го дочакам и той ме направи на нищо....каза, че аз съм виновна, че бебето искала до излезе по-рано, че си имало термин и той трябва да се спази точно, че това не било относително и тн....вече се чудя честно за какво си го причинявам, вместо да си родя когато бебето реши, аз правя магии да не излиза и то за какво, за да ме правят на нищо.  Плюс това се изкара многострадалната Геновева, защото той е там, трябвало да се мести и тн, а аз си гледам кефа тук. Сериозно се замислям за какво изобщо го правя? Никакво разбиране не срещам от негова страна, за нищо....пропусна цялата бременност, пропусна всички прегледи, не е говорил сникой доктор, нищо не знае и накрая пак той е прав, а аз съм щяла да раждам преждевременно....Аааа, реве ми се от него!
#2gunfire #2gunfire bishop
За пореден път да ми прикипи л...ното от ТМ  #Cussing out
Виж какво, ама накрая той сам ще си го направи - така да те отдалечи от него, да те лиши от елементарна ласка и внимание, че ще го поизползваш, колкото може, пък... после някой може да се жалва по обявите за запознанства от коварството на жените.

Това, в 21 век да виниш жена си, че ражда преждевременно  #Shocked
Минаха времената, когато жената беше една самка - неможеща да зачене, виновна за пола на детето и обвинена за всичко, що й причинява природата! Що за мислене е развил този младок, какво си мисли? Че всеки път ще ръси болезнени думи, а после с едно умилкване ще изтрие всичко??? Не, това поведение приляга на 4-5 годишно дете, не на възрастен човек!
Жалина... какво да ти кажа... просто поеми дълбоко дъх. Пък, до когато можеш, дотогава.

Гери,  smile3518  Hug Hug Hug Много тъжно.
Аз ще се въздържа от съвети. Много добре разбирам, за какво става дума - отдавна съм "навътре" в кучешките проблеми в България... дилемата е направо ужасна Sad Вие ще си вземете решение. А е много трудно. Особено в твоето състояние. Прегръщам те силно!

Трикси, пиши по-честичко, не се притеснявай, че си се включила по-късно  Hug

Роска, въпреки тревогите ти, на мен всичко ми звучи да е страхотно при вас. Ако ще има нещо, да е дреболийка, временна  Hug

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 13:35 от Sandalka

# 529
  • София
А, Сандалич, ти си тук Hug Ама недей сега така да и говориш на Жалина, все пак ние сме запознати само с нейната гледна точка. Аз силно вярвам, че на мъжа и му е мъчно, че не може да е до нея, предполагам, че не му е леко. Доколкото помня, той искеше тя да замине при него и там да бременее и роди, но тя отказа.

# 530
  • varna
Ку-ку! Глупи, тука сме си и двете все още  Laughing Събота и неделя на плаж не се ходи, всички себеуважаващи варненци го знаят, особено пък сега в мойто състояние, сигурно ще нахапя половината плаж, дето се държат като селските олигофрени Joy
Гери, не се предавай, Маги е малка още, могат да й се направят и сега изследвания за всякавите болести дето "можело" да се проявят, че да си спокойна. Познавам много хора с различни породи кучове, които не са ги върнали, камо ли приспали, заради разни проблеми, и с много упоритост и любов са ги преборили и се гледат и обичат. Вярвам, че и при вас е възможно.
Мисти, не помня дали си гледала животинка или не, ама за човек имал веднъж куч, е съвсем различно.
Още си ме боли кръста и толкоз, търся и аз тапи в тоалетната, ма нямаааа. Ама пък от продавалника една мама донесе кенгуру за беба, баща й да я разхожда в него, много е сладко, чак нямам търпение вече  Twisted Evil

# 531
Бе мъчно му е, но това ли е начина....нападението, най-добрата защита! Не мога да разбера наистина, че като му е мъчно на човека трябва да напада този, които страда заедно с него.Както и да е - изперка тоя човек и това е! Нe ме интересува вече, сериозно...просто каквото стане, всичко е наред и ще си свиркам - малкото бебе не е виновно за да търпи тъгата причинена от баща си и толкова. И аз като роси.то се замислям вече много сериозно над нещата - писах мейли, какво ли не...баба ми казваше много готино - не ти ща меда, не ти ща жилото Simple Smile

# 532
Здравейте мами,
искам да благодаря на всички за хубавите пожелания, макар и с голямо закъснение от моя страна. Едва сега стигам да изчета последните страници и да наваксам. Малкото човече започна да спи по повече и се надявам да имам възможност да се включвам по-често.
Честито за всички нови бебчета, да са живи и здрави и много да спинкат през нощта.
Ако може и покана за фейс бука https://www.facebook.com/betty.sotirova
  bouquet

# 533
Близначе хич не ми харесва да съм бременна вече, ама няма какво да направя, не зависи от мен.
Хера не съм гледала, не искам и да гледам никакви животни, аз съм много против гледането на животни в апартамент. ММ гледаше една Джиджка като се запознахме, тибетски шпаньол ли беше, ама то умря и той се убеди, че не е добре да се гледа животно в къщи и така. Кенгурото го имам от 2 месеца вече и си чака бебето ама цък, то не ще.
Жалина и аз като Джина ще ти кажа, че когато ТМ те караше да идеш при него, ти отказа, така че вината не е само негова Hug без да се сърдиш.

# 534
Мацки, въпреки че ми се къса сърцето все повече се оформя решението да върнем Маги. Невероятно трудно ми е да взема такова решение. Но говорих с една приятелка на майка ми с луксация и тя ми разказа за какви мъки става въпрос, как след операцията и ефекта е бил точно 4 години. Но просто за един месец и изплаках очите по Джиджа, а откакто сме взели Маги все я слушам дали диша и все имам чувство, че нещо не е наред с нея. След разговорите с лекарите и създателките на клуба просто съвсем ми се потвърдиха притесненията. Не се чувствам добър човек, но се поуспокоих, особено щом и Милото е зад мен. Не е нормално преди малко да съм на тонове, а да рева нон стоп. Вчерашните ми контракции съвсем спряха. Имам нужда от почивка от всичките тея емоции.
Утре ми казаа в 8,30 да отивам зада ми пуснат системите и ако не утре, във вторник ще се ражда.

# 535
   Здравейте момичета. Благодаря на Танчето и Несторова за отговорите относно помпата.
 baloniЧЕСТИТО НА МАМИТЕ, КОИТО СА СЕ ОБЕБИЛИ ТЕЗИ ДНИ. ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ.baloni
   На момичетата, на които тези дни им предстои голямото събитие им пожелавам всичко да мине бързо, леко и скоро да гушкат своите бебочета.
   Честит рожден ден на Луиза с пожелания за много здраве, щастие и много положителни емоции. bdbaloni

# 536
Аз пък подкрепям Жалина. Колкото и да е ядосан в момента сме много чувствителни и емоционални. Защо трябва да я товари с неговите глупости? Той ли ще каже кога ще се роди бебето? Той ли ще определя съдбата на детето? Не е така, когато то реши да излезе ще излезе. И какво е значението че ще роди 15 дни преди термин? Термина е една примерна дата. Повечето жени раждат в 37- ма 38-ма седмица. Всичко си му е оформено на човечето. Дори моят доктор ми каза, че вече всичко е както трябва и може по всяко време да излиза. 15 дни преди термин са точно 37-ма седмица. Това с да си дочака термина е абсолютна глупост. Нито се раждат по - умни, нито нищо. Жалинке спокойно премести го в другя крачол. Прави си нещата както ти си ги усещаш. А и относно разкритието някои жени си ходят по една две седмици с малко разкритие. Той като иска да се сърди. Каква е тази безотговорност пък в края на краищата. Не стига дето го няма през по - голямата част от времето ами и ще ми казва кога да родя. Моят мъж пък друг. Да съм взимала хапче и да съм родяла, че да се отърва. как ли пък не. На мен ми е добре така. Може да има болки и схващания и оттоци ама..

# 537
  • София
След 37 г.с се води раждане в термин. Макар и незначителен, все пак съществува риска да не са зрели дробовете в 38 седмица. Освен това, колкото по-дълго  бебето е в корема толкова по-зрял е и черния дроб, което е от значение за физиологичната жълтеница. Така, че  Bellatw дочакването на термин не е абсолютна глупост.

# 538
Сандалка и Скреч още не са родили!!  Shocked Много търпеливи вашите бебоци

Малкото ми само спи и яде или комбинация от двете.Комбинацията ми взе тока нощес.Ревах от яд.Много ми заспива на гърда това дете,масаж ли не правих,не говорих ли му,личицето му ли не навлажнявах-неее братче,спи и не ме отразява.Все едно се "изключва" за мен и ме игнорира.

Близначе,много хубави новини за матката,септума и миомата ти.Браво!  Hug
Жалина и Роси,пишете ме и мен в клуба на тия,дето предпочитат да са сами,отколкот с настоящия.Моя хубостник ми отправи заплаха
Скрит текст:
за бой.Нещата за мен приключиха.Не ща да го виждам,чувам или каквото и да било.Да си върви при маминка,дето е пратила за детето едно поларено одеало от Германията.. Резил.В България са по пет лева... а не е като да не изкарва,щото на другото внуче праща.

# 539
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Глупи, и аз съм тук все така тюленски настроена и изглеждаща  Mr. Green
Тази нощ просто прекалих със спането. Като съм заспала в 12, събудих се само да ползвам вц-то и се събудих чак в 9:20 и то, защото ми звъннаха по тел-а, инак сигурно щях да изкарам до 12  Simple Smile

Бях си определила днешната дата за раждане, но не се получи нещо и сега съм с молба към бебка да изчака батко си и тогава да излиза от ол инклузив-а  Simple Smile Утре ще ходя да ми взимат кръв и урина, та предполагам ще й метнем по едно УчО да я видим как е, че не съм я виждала от месец и половина.

Чета много тъжни неща  Sad
Жалина, горе главата и не обръщай внимание на тези приказки...и на мъжете не им е лесно, особено, когато са на километри.

Бейб,
Скрит текст:
не знам дали ми вярваш, но чета и не вярвам на това, което виждам. Няма да коментирам, защото няма смисъл...не го очаквах в интерес на истината. Само да знаеш - ако мога да помогна с нещо, насреща съм  Hug

Гери Д., съжалявам за Маги. Вярвам, че ще вземете най-правилното решение. Аз бих я завела на още един ветеринар, за да ми обясни и той какво и кое е най-добро за нея.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт