Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
А и бебето расте една седмица по-голямо още от съвсем началото. Така или иначе - когато тя си реши, а аз сега задържам насила буквално. Знам, че тоя магнезий се спира в 9ти месец и че докито ми го изписа само заради ММ....както и да е - то не е само да ми се кара, че ще родя по-рано, просто знае, че сега не може да се върне и толкова и му е криво. Тъпото е, че все аз го отнасям за всичките незгоди, но явно е нормално за такъв тип мъжища....честно казано момичета - не ми пука вече, важното е да е наред всичко с малката и толкова, айдеее - който, когато иска да се прибира или да прави каквото иска, аз съм си с нея и това е важното, тя в началото от мене само ще има нужда, мъжете май повечко пречат и се плашата
изнервени сте и двамата, съвсем нормално е да се поскарвате....помисли много пъти преди да направиш каквото и да е...но аз не съм пример де
, ММ -
. Абе цялото заведение ни разбра, че имаме бебе
Но от сърце ви желая всичко да се нареди в отношенията ви с половинките
Роди се секцио, скука, та няма какво особено да разказвам, а и точно сега не мога, че ни е първи ден вкъщи и още не съм установила как ще се справям едновременно с бебето и каката, която си иска своята ОГРОМНА доза внимание
)
Да е жив и здрав и много послушно детенце 

Утре ще гледам да му купя нещо дребно.
После цялата е червеничка и смачкана, нещо не правя както трябва.