Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 29 981
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Jingle_Gill - мила  Praynig Hug Praynig, всичко ще бъде наред, сигурна съм! Мисли си как ще си гушкаш малкото сладичко бебе съвсееем скоро!!! Оооо колко се вълнувам с теб, да знаеш  Crazy

# 556
Бейб не така мила, сега вместо да се радвате на детенце, то е ясно че в нас бушуват хормоните, и не трябва да се вземат прибързани решения
Скрит текст:
аз на баби не разчитам изобщо, както вече съм казвала, ако това е причината де, за мен свекърите са си отделно семейство, и не разчитам на тях за 1 лев, но не мисля че ММ е виновен за тази работа. Не взимай прибързани решения, както знаеш голямата си дъщеря отгледах сама, и знам колко е трудно, не е за всеки  Hug

Близначе супер, браво на вас, и аз искамммм, ама сега не съм нито за гледане, нито за компания, ММ се налага да ми понася мрънкането, не че нещо може да направи, ама ми олеква като му надуя главата, щото и той е виновен за тази ситуация.
karlie честито, да ти е жив и здрав Ясен, и кога стана това?
Кате е как го направи този номер, браво на теб, аз не мога да лежа толкова на едната страна, а пък това с тоалетната вече е пълен кошмар, иде ми да се  #2gunfire
Jingle_Gill  Praynig стискам ти палчета.
Май помогна това от сутринта дето им се накарах, а  Mr. Green да знаете скреч и сандалка трябва да се отчетат и те до довечера  Mr. Green

# 557
Здравейте, момичета!

Честито на обебилите се! Живи и здрави, мами и бебета!   bouquet

Не мога да ви смогна, вчера въобще не съм отваряла лаптопа, само дето ме похвали Сандалка Wink

Хера, в документите ми пише, че съм с Хашимото, но те стояли при акушерите, ако никой не разнесе информацията и при педиатрите, тогава е направо безсмислено. Реших да го напиша за мамите, с проблем като моя, дано им обърнат внимание по навреме. На мен остава да се моля, да не ми звънне никой до месец, резултатите тогава излизали, ако има нещо, тогава звъняли, иначе не. Дано Не ми се обади никой!  Praynig Praynig Praynig

Вени, момичетата са ти отговорили вече за проблема с WC-то. Аз моя го реших с един пъпеш, който брат ми ми донесе още в АГ Simple Smile

Ивка, благодаря за разяснението за кухнята, ще се поинтересувам как стоят нещата във Варна, даже не знам кога трябва да започне храненето на детето от кухня.  Embarassed Благодаря и за комплимента за Юли и мен  Blush

Близначе, браво на Бобко! Третото може нормално да го родиш!  Hug Много се радвам за теб!

wwwaz, какво чипо носленце си иматеее, пу-пу, сладурче мъничко  Heart Eyes А крачетата вярно много подути Sad Консултирай се с лекар! И мен ме наболява като пишкам и коста ме боли, не знам защо сега се сети  Thinking

Скреч, ти още ли мътиш?  Shocked За запушването на каналчето, намира се на лявата гърда, отдясно на зърното. Пробвах под душа, не се получи. За раничките, паднаха коричките, но зейнаха едни такива като прорези под тях, някой се поизглагиха, но други си зеят така. Ползвам силиконово зърно, защото той много силно захапва. Понякога на няколко пъти правим засмукването, защото Юли е лакомичък и усети ли гърдата и захапва от раз. За болката в гърдите, усещам я вътре, най-вече от под мишницата надолу, това е след като изцоца всичко (вече имаме такъв момент, кърмата ми намаля). Гъделичкане има, когато кърмя, усещане как кърмата слиза към зърното, ако не греша, това е. Следя се да няма избледняване на ареолата, както и за ранички в устата на малкия (това го помня от една лекция на ЛЛЛ), дано не се случи  Praynig Надявам се да забележа, ако има нещо, защото съм с много светла кожа и може да ми убегне, не дай Боже!

Мисти, моите лохии си се точат все още. И конци нямам паднали  Sad А хората забравиха. Даже се "подсякох" и се намазах с крема на малкия  Blush А за раждането, онези ми ти 12 шева ми напомнят всеки ден, че съм родила  Laughing

Руми, Юли също се изрива, не знам вече от какво е, дали от онази вътрешно-болнична инфекция, от допира с мен или от това, че си лапа постоянно ръчичките и се "маже". Не го претоплям, седи си по боди с къс ръкав или без ръкав, завит с бархетна пеленка. Мажа го с онова лилавото чудо, но ме е страх да не го поглъща когато се храним, иначе ги изгаря.
Иначе крема против подсичане дето ползвам го правят в аптека "Попова", не знам дали само тук я има. Чуден е, попива веднага, не стои бял. Имам и на Бюбхен и Судокрем, от АГ ми дадоха и мостри на Нивеа и още 2 марки, не съм ги пробвала.

Сандалка, диничката не ще ли да излиза? Аз ядох диня и след час и половина ми почнаха контракциите. Мама ме попита, като отивах към WC: Динята да не иска да излиза? Аз: Абе дано да е тая дето изядох, не другата!... Ама на, и динка Юли излезе Simple Smile
За въпроса кой как спи, не смея да легна по корем, защото млекоцентралите пречат, а моя приятелка каза, че тя така се запушила като спала по корем, че до спешното стигнала и не смея.

Иришка, това с двете "мустачета", добре, но защо не падат? Sad Чак в началото на другия месец ме вика док, който ме изроди, хммм... Значи не съм "сама" в болежките си и не са нещо ненормално, плод на моята фантазия  Crazy А за въпроса с въздуха, не знам какво да ти отговоря, няма и как да разбера как е "търговския" й вид, няма как да я пробвам. Юли също "грухти", на мама прасенцето Simple Smile Мисля си, че ще отмине, макар, че днес се чудех дали не е нещо със сливиците.

Данче, аз мия дупе само под мивката. Иначе преди да му падне пъпчето къпахме там, сега се плацика в коритото, мисля че му харесва на детето.

Мъхче, нашето пъпче падна на 5-тия ден.

МЪТЕЩИТЕ, чакате принца да се появи ми се струва  Laughing Кейт се скътала в някакво имение до термин, сега и вие така Wink

Имам да дочета още няколко странички, но Юлко наду гайда, отиваме да къпем и ядем.  Blush

# 558
гърлче много странно защо още не са ти паднали конците, това ако бяха от другите досега да са ги махнали. Аз колко диня съм изяла досега ама нъц не става нищо. Laughing Лелее ти ме разочарова за спането по корем, това ми е едно от нещата дето най-много ми липсват  Sad А лохиите е нормално да се точат, според мен, странно ми е като спрат още на втората седмица, но пък аз също съм била с нормално раждане не секцио, и явно има разлика  newsm78 Дано вече ти минава, че това твоето е луда работа, ужасно просто  Hug

# 559
Гърл, все по свежо звучиш Simple Smile и аз като Мисти се разпрах от диня и не иска и не иска ... А пъпеша разхлабва ли? ако е така юе си взема и аз за болницата. Хайде още няколко дни и може да ходите и на плаж Simple Smile))

Джингъл гърл, стискам ти палци много Simple Smile) нали вече искаше да излиза и ей го тръгна Simple Smile

Иришка, минали сме го това с големите разходи по бебето, точно затова се плаша. Като имаш предвид, че повечето и скъпите неща за бебето си ги имаме. Представям си ако и това трябваше да купуваме Sad

Ох това моето човече ме побърка одеве, така риташе, то не излизаха крака, то не излизаха лакти, ревеше ми се от болка. Явно вече и е много тясно.

Данче
, за играчката е добра идея. Ивето беше казала, че може да се използва за по лесно приемане на бебето от другото дете.

Моят мъж отиде да рита, все се бъзикаше че ще тръгна да раждам като има някой мач, да видим дали ще познае. Марти го родиш на някакъв важен мач на ЦСКА и даже се бъзикаше, че доктора няма да дойде защото гледа мача.

# 560
момичета , отивам да ви чета
цял ден си мързелувах на плажа , пекох си корема , пък да вземе това бебе най накрая да се роди ... ама НЕЩЕ

довечера ще пробвам с бурен секс , само мъжът да се навие  newsm78

# 561
Леко раждане !!  Praynig

Мисти,
Скрит текст:
заплахата не беше свързана с майка му,спречкахме се за съвсем различно нещо.Но написах,че ще го пращам при нея,защото много ми е обидно от отношението й.Още като се роди първото внуче  изкоментира"Първото се обича повече" -аз го помня и още ми пари като се сетя.Тая няма да ми дели детето та какво ще да е.Или са равни двете дечица или забравя,че има Йоан.
Извинете,че пак пиша кофти неща,ма не мога вече.До гуша ми дойде.Все обещава ММ нещо и не го изпълнява,от вчера чак и ще ме заплашва  smile3514

Момичета,не знам дали това поведение(заплахата) се дължи на огромната промяна,която внесе Йоан,но определено не заслужавам подобно отношение.Прикипяло му-ок,разбирам,ма не е това начина да изпуснеш парата.Със заплахи ще постигне единствено да му събера багажчето и да му посоча вратата.Не прощавам това,което изрече(без значение дали ще го изпълни или дали го мисли).

# 562
здравейте и от нас  Hug  вече 1+1  Hug  от днес вече сме си в къщи с бебе Вики
честито на всички родили мами да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват  Hug

# 563
Бейби,
Скрит текст:
мъжа ти наистина не трябва да ти говори така. Гледай сега да се успокоиш, за да не рефлектира върху бебето. Имай си едно наум. То времето ще покаже дали ще сте заедно или не.
Относно свекърите ти, ... жените сме много злопаметни, но повярвай ми, по добре да сте без тях. Наистина е така, с обичането, дори и майка ми го е признавала за племенника ми и моето дете. Тя не ги дели, но един път си призна, че просто умира за моето дете, може би и защото живеем заедно. Моите свекъри имат внук, на 22 години, тотален лигльо, страшно глезен, майка му го оставила те да го гледат на 3 годишна възраст и после само по квартири с нови гаджета. И сега мед им капеот устата като кажат Иванчо.... Като се роди Марти до 3тата годинка свекърите го виждаха по 3-4 пъти годишно, и то винаги ние трябваше да го водим, нямам студ, няма дъжд, виелици, ние да сме ходили. И сега да не си помислиш че са на 200 км, живеят на 20 км от нас. Изобщо не ти трябват, гледай да не влиаят много на мъжа ти. Но ти най-добре си знаеш какво ти е в семейството и как да постъпиш най-правилно.  Hug

Ехее Плами, честито бебенце Simple Smile) да си много здрави и щастливи Simple Smile

# 564
Глупи,естествено,че по-добре разделени от родителите и на единия и на другия.Аз и не очаквам нещо от майка му,но все пак.. на едното количка,активна гимнастика,играчки,нам си кво,на нашето-одеало за 5 лева.Еми не е честно,кой каквото ще да го върти и суче.

Като казах суче,
ВЪПРОС КЪМ КОНСУЛТАНТКИТЕ ОТ ЛЛЛ :
Йоан днес спа доста следобяда,гърдите ми бяха напрегнати,та се изцедих.От едната гърда излезе по-голямата част от количеството(изцедих общо 60 мл),а от другата доста скромно.Това нормално ли е?След изцеждането гърдите ми изглеждаха много зле-меки и увиснали като пран килим.Това е знак,че съм изкарала всичката кърма нали?

# 565
  • София
Карли, жив и здрав да е!  bouquet
Джингъл Джил, стискам ти палци. Дай Боже да мине леко!
**Baby**, не се карайте. Имате богатство, не си помрачавайте щастието заради битовизми и т.н. И да пишеш, че сте се сдобрили Peace

И аз съм съгласна за раждането около термин ,че е най-добрият вариант.
Моя близка с термин като моя роди в понеделник планирано секцио ,момиче 3600 гр с белодробна недостатъчност.Не ,че е проблем ,но пак ...кислород му пускаха ,палатки нещо ,после постоя нещо в кувьоз....Все неща ,които могат да се избегнат.
Само сега да не се появи Белатв и отново да се произнесе: "Абе това са абсолютни глупости" Laughing
Преди 2 часа имахме произшествие, вследствие на което малката е с прехапана уста. Да знаете, от уста и език тече много кръв. Не спирам да правя компреси и промивки, слава Богу кръвта спря, сега е само подута. Обаче дали от притеснението, сега имам болки. Дори не можах и да вечерям. И най-тъпото е, че не мога да определя дали са контракции, смотана работа.

# 566
Привет и от мен Simple Smile Честито на новите мамчета и успех на всички които все още очакват. Ние от днес сме си вкъщи и още се нагаждаме към обстановката, но като цяло сме кротички, а в болницата беше най-лошото дете в отделението Simple Smile Качила съм снимка на малкия Дани в снимка.бг.
Изтормози ме това дете, но истината е, че като му видя оченцата и забравям за всичкооо ужасно което преживях. Simple Smile Дай Боже всеки му такова щастие.

# 567
  • varna
Плами, Теди, честито ви прибиране у дома - друго си е вкъщи  Hug
Джине, пак ли бре, дано не е нещо сериозно. За контракциите не знам, не трябва ли да са на някакъв интервал  newsm78

# 568
Мацки, стискайте палци утре. Влизам в 8, да ми предизвикват раждането. Дано стане бързо и упойката свърши работа /казаха, че може да се ползва до 8 часа, ако не станат нещата до тогава ще си родя без нея Crazy/. Честито на обебилите се. Да са ви живи и здрави бебетата. Grinning Hug  Ние утре с Агнеска атакуваме Родилно.  Grinning

# 569
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Стиснати палчета за всички, които имат нужда!  fingerscrossed Чакаме ви с хубави новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт