Серенити Бей-Царево 2013г! - тема №2

• 29 322
  • 267
  •   1
Отговори
# 210
Аз резервирах през TUI и за нас също имаше сини гривни и безплатни чадъри и на двете места  Peace

# 211
ciarabella , колко ви излезе пакета. Аз се пробвах през туй, но не ми даде по-добра цена

# 212
На нас за двама за периода 17-23 юни за 6 нощувки през TUI ни излезе малко над 900 лв.  Peace

# 213
  • София
В сайта на хотела виси:
Супер промоция
Апартемент море 2+2
за период от 04.08 - 11.08
15% отстъпка за 1 седмичен престой    

Може и за следващата седмица да го обявят.               

# 214
Аз нещо друго се чудех... Тъй като ние бяхме в апартамент, студията какво представляват? Някой бил ли е в студио?  Thinking
Че нещо ми се върти из главата да повторим през септември...  Laughing

# 215
  • София
Същото като апартамента, но без стаята-спалня. Леглото е в помещението с кухненския бокс. Надникнах в едно студио и това се виждаше.

А аз да питам: за к'во са ми уредите, при положение, че виси табела, че използването им е забранено. Аз си топлех вода за нес кафе на котлона де.

# 216
А аз да питам: за к'во са ми уредите, при положение, че виси табела, че използването им е забранено. Аз си топлех вода за нес кафе на котлона де.
Това пък не съм го и забелязала. И да е висяла табела не съм я отразила  Mr. Green

# 217
ciarabella , колко ви излезе пакета. Аз се пробвах през туй, но не ми даде по-добра цена
Аз резервирах една седмица преди престоя и предполагам съм изпуснала всички оферти ако/когато ги е имало. За трима възрастни за 7 нощувки (16-23 юни) апартамент цената 741 евро.
Аз си ползвах каната за топлата вода и също не съм видяла табелките, че използването на уредите е забранено  newsm78

# 218
  • София
Пишеше го в една от точките в Инструкциите, закачени на вратата - "Забранено е използването на електроуредите...", ама детето го прочете един ден преди да напуснем хотела.

# 219
  • В.Търново
Аз не видях да имаме кана за топла вода в апартамента.

# 220
Аз не видях да имаме кана за топла вода в апартамента.
Всъщност какво точно представляват апартаментите? Може ли трима възрастни да се настанят там без да си пречат? Има ли кухня /едва ли, нали е на ол инкл./ и дали двете помещения са разделени добре или има само завеска....

# 221
  • Велико Търново
кльомба, значи са го написали за да угодят на пожарната.  Simple Smile
Иначе няма да сложат каната само за красота я.

А към тези, които почиваха края на юни, началото на юли: имаше ли и тогава щипалки в морето?
Като писаха момичета за щипалките, се сетих, че една година на Арапя средата на август месец, имаше точно такива в морето.  Та да не би да се появяват там само по това време. Че са ми много неприятни.

# 222
Всъщност какво точно представляват апартаментите? Може ли трима възрастни да се настанят там без да си пречат? Има ли кухня /едва ли, нали е на ол инкл./ и дали двете помещения са разделени добре или има само завеска....

Апартаментът се състои от две отделни стаи - хол с малка кухненска зона и спалня. Отделени са със стени. Имат общ балкон.
Има и две тоалетни - тази към спалнята е с баня, тази към хола е с мивка само.
Мисля, че трима възрастни няма да си пречат  Simple Smile

# 223
  • София
Нашият апартамент беше с балкон (огромен) само пред стаята, на хола прозореца гледаше към басейна. Това го уточнявам, защото няма да е удобно, в случай, че и тримата пушат или поне този, който спи в хола. Има кухня с посуда - прибори сол-пипер, захарница, чаши за кафе, тенджери, тиган, чинии, вилици, лъжици, отварачки, шварц кафе-машина, тостер, котлони и абсорбатор (няма да мирише ако някой запържва лук).

Щипалки нямаше в началото на юли, но пък се появиха на Арапя към средата на месеца.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 13:31 от кльомба

# 224
Да попитам и аз как са предвидили да нястанят децата в апартаментите? Питам по-конкретно, заради дъщеря ми (баткото е лесен), че досега само в кошара е спала. В тази връззка предлагат ли бебешки кошари в хотела и заплаща ли се тази услуга допълнително?

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 13:31 от Ulia

Общи условия

Активация на акаунт