Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 123

• 46 657
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Мен специално не знам как ще ме убедят, че известен актьор отглежда толкова демонстративно канабис в такива количества у дома... Или е мръднал централно, или има нещо друго. Просто отказвам да повярвам, че има толкова тъп човек.  ooooh! Да бяха две-три саксии, добре, но това си е чиста оранжерия. Мале, кат се сетя предните "наркомани" кво ги правиха за нищо, ме побиват тръпки за нашите  Sick Проба на урината хваща, дори да си пушил преди 6 месеца  Tired

# 571
  • ÇapulcuLand
Ей го на основния бостан на терасата на Емковия тати в Джихангир:

Сега пишат, че ги следили от 11 месеца, а не от 5  Joy
Тайният код бил: "Донеси едно CD да гледаме филм"  Whistling  19 от 49-те задържани са обвинени в продажба на наркотици...

# 572
Не знам дали са ги пуснали, освен Илкер Аксум, но властите са поискали днес допълнително време за разследване на останалите  newsm78 като засега обвинението им е в "употреба,  пласиране и производство на наркотици", без да посочват конкретно за всеки какво е.

# 573
Е то на тая зИлена бахча какво има да й се следи супорнайсе месеца. С по-читав обектив на фотоапарат и за ден -два ще я видя Mr. Green

Нейсе, поне разбрахме, че де що има артисти, музиканти и спортисти - сите са от турската "Коза ностра".  Laughing

пъ.съ. Много нередновно прелитам/преплувам, но ви чета от балкона. Поздрави

# 574
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Сега какво излиза – любителите на природата и парковите пространства са толкова пристрастени, че отглеждат зелени масиви и на терасите си Sick #Crazy

И аз се втрещих от това, което намират в един апартамент на актьор. Но не разбрах на кого е втория апартамент. На мен ми е неприятно, че навсякъде спрягат най много имената на Кенан и Енгин. Набива се в главата нагласата, че те едва ли не са най основните играчи в наблюдаваната от месеци игра  Naughty

Лакун това за омлета с подсилваш ефект не е лоша идея  Joy Joy hahaha hahaha Но за Бурка – днес не само има инфо, че е арестувана, ами жълтурките пак я развеждат с Мурат. Не можел вече да я трае според тях, че била ревнива. Може би и е много заета в последно време да прави филм след филм и е зарязала омлетите. „Фенки“  прибавят, че затова сигурно Мурат изглежда толкова сънлив и отслабнал в последно време. Други фенки пък се чудят защо са се гушкали и друсали пак заедно на Мармарис щом ще се развеждат и въобще от друсащите ли са. Трети се питат –нашите само потребители ли ще се окажат или ще им спретнат и имиджа на разпространители. Ефектът, който е преследван от властимеющите поне за аудиторията на това семейство е постигнат  Laughing Peace Peace

Майтапът настрана, но покрай пласьори и някои редовно друсащи се ще изгорят и някои не толкова грешни или почти безгрешни. Стига им да им разнасят физиономиите и имената по пресата. А ние стоим и се чудим – Ердо и на нас ли отнема играчките или не  ooooh! ooooh! newsm78 ooooh! ooooh!

А за разтуха - ако някой иска да чуе как ще пеем като Бет като ни изпразнят гьолчетата – ето я:

World Without You by Beth Hart

# 575
Любопитно ми е на кого беше втория дом! Там си беше мини склад с тези прахове, хапчета, мини разфасовки на трева. Беше си като пласмент наистина!
Оранжерията беше и по- голяма! Дано не е на нашите хора!! Опазил бог- там е сериозно!
Дано е на някакъв студент на Емков тати, както спомена Петан!

# 576
Ма къв обектив, това се вижда с невъоръжено око и от Космоса  ooooh! Пък да кажеш, че са чакали да дръпне по-качествено стоката, за да ги хванат по бели гащи... То тревата расте кат арпаджик  Mr. Green не й требва много време  Laughing Чак пък 11 месеца, бреййй да му се не види. Не бива труден разсад, не бива чудо  Joy

Кристофер, вземи свий едно гнездо, де. Стига вися на балкона сирота  Hug

Ване, това с омлета си е истинска рецепта, да не мислиш, че се майтапя  Wink

Смях, смях, ама на есен ще гледаме пак Мелодията  Joy Joy Joy поради липса на друго  Mr. Green

# 577
Ей го на основния бостан на терасата на Емковия тати в Джихангир:

Сега пишат, че ги следили от 11 месеца, а не от 5  Joy
Тайният код бил: "Донеси едно CD да гледаме филм"  Whistling  19 от 49-те задържани са обвинени в продажба на наркотици...

Гери, това беше май на терасата във втория дом, където намериха и хаповете! Не е при тати, струва ми се! newsm78 newsm78

# 578
Много унизителна гледка
http://82.222.152.134/fotogaleri/orj/10066_5501_06082013_6.jpg?v=4:54:21%20PM#
http://82.222.152.134/fotogaleri/orj/10066_5501_06082013_5.jpg?v=4:50:03%20PM#
http://82.222.152.134/fotogaleri/orj/10066_5501_06082013_2.jpg?v=4:49:15%20PM#

http://www.gecce.com/foto-galeri/unluler/gozaltina-alinan-14-unl … pa-gonderildi?p=4

Направо ги размазаха с л...а  Mr. Green А русия и жена му са вдигнали скандал в Измир  Grinning ... и докрая не са им казали защо и за какво ги водят в Истанбул  #2gunfire

19 са наркопласьорите, като някои от тях явно са сключили сделка с прокурорите за намаляване на присъдите .им .. newsm78

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 18:26 от petan

# 579
Я и Йозгето там  ooooh! Не бяха ли в Измир, къв Бодрум пък ся  Tired Не че има значение, де. Пффф, много кофти, много! Омацаха ги екстра....  ooooh! Какво ли още има да видим... Ръзато сигурно ще го хванат, че тайно е правил ядрено оръжие. Той барем добре се отвися  по протестите  Joy Султанчето и Берги хич да не се връщат от Прага. Ще говоря с бившия да им помогне да се устроят  Mr. Green

# 580
Заслужаваха обаче поне малко да им запазят достойнството. Тия масовки, камери, микрофони -  много грозно!

lacunababe  Hug

# 581
Заслужаваха обаче поне малко да им запазят достойнството. Тия масовки, камери, микрофони -  много грозно!

lacunababe  Hug

така си е  Tired сигурна съм, че над 50% от туристопотока в Турция е заради тях... най-малкото заради това... беее, ноу комент  ooooh!

# 582
Заслужаваха обаче поне малко да им запазят достойнството. Тия масовки, камери, микрофони -  много грозно!
Да, де! Ама за два дни дават само "полицейско видео" и микрофони на StarTV (без коментар за собствеността)  Mr. Green Какво правят там в двора на полицията  Wink по време на разследване  Naughty
Тенденциозно ... и лошото е, че доста ще се хванат, щом и първата реакция на наши хора беше ... на вярване   Close

# 583
Заслужаваха обаче поне малко да им запазят достойнството. Тия масовки, камери, микрофони -  много грозно!
Да, де! Ама за два дни дават само "полицейско видео" и микрофони на StarTV (без коментар за собствеността)  Mr. Green Какво правят там в двора на полицията  Wink по време на разследване  Naughty

То това е ясно. Още преди 15 години във Факултета по журналистика учихме как точно е режисирана операция "Пустинна буря". Mr. Green

Овцете обаче я са учили, я не  Confused

# 584
Те на патки да не си пробутват старите новогодишни програми, щото ние тревата я пушим без колците  Mr. Green Селяци!

и кво, дори да са наркомани?!  Outta Joint я да идат те да снимат поне един ден, да ги видя вечерта на какъв препарат ще са  Wink

Общи условия

Активация на акаунт