Мит или истина е, че всеки мъж иска да има момче?

• 76 677
  • 484
  •   1
Отговори
# 375
Зет ми много искаше момиче - господ го дари с 3- ма сина Simple SmileHug живи и здрави да са ми мъжлетата  - 3тия изобщо не беше планиран ,зет ми само до небето не се качи да се моли да е женско ..но не Grinning

Моя мъж от години си казваше ,че иска момче после момиче (аз исках 2 момичета) но явно господ в моита рода обича повече мъжете и сега чакам син Simple Smile) stork-boy

# 376
Ооо, искат, да. Нашия татко и той.
Влизам да разкажа историята на едни далечни мои роднини.
Искал таткото момче, но му се раждат четири щерки. Жена му забременява за пети път, но те обещават бъдещото дете на семейството на сестрата на майката, понеже не могат да си имат тяхно. Ражда се момче- дадоха го детето, наречено било. Жената забременява за шести път- отново момче. Кротна се човека.
И историята не е от 1945 година. Голямата им дъщеря ми е набор, съвременни млади хора са били за времето си, а и сега са такива.

# 377
# 378
  • София - Рим и обратно
Преди около 2 поколения наистина е било много разпространено това семейно "подпомагане" с деца Confused.. Наскоро научих за два несвързани един с друг случая, баш като извадени от сапунка са Shocked.. Сестрата на мъжа няма деца - договарят се, жената на брата забременява, ама кандидат родителите нещо се изпокарват и я карат да абортира. После обаче пак се събират и я принуждават (посредством брата, който я заплашва с развод) да им даде второто си вече родено дете. И не, не става дума за някакви прости хора, напротив. Другият случай е подобен, само че със сестра на жената Rolling Eyes..

# 379
Ооо, искат, да. Нашия татко и той.
Влизам да разкажа историята на едни далечни мои роднини.
Искал таткото момче, но му се раждат четири щерки. Жена му забременява за пети път, но те обещават бъдещото дете на семейството на сестрата на майката, понеже не могат да си имат тяхно. Ражда се момче- дадоха го детето, наречено било. Жената забременява за шести път- отново момче. Кротна се човека.
И историята не е от 1945 година. Голямата им дъщеря ми е набор, съвременни млади хора са били за времето си, а и сега са такива.
леле,тва не е за вярване ...

# 380
За първото дете, което е момче се зарадва много, но сега когато му казаха че ще е пак момченце, някак му увисна носа. Видя че момчетата са мамльовци и са привързани повече към майките си и тях търся при проблем и като че му се искаше момиченце, което да обича него повече.

# 381
  • София
Преди около 2 поколения наистина е било много разпространено това семейно "подпомагане" с деца Confused.. Наскоро научих за два несвързани един с друг случая, баш като извадени от сапунка са Shocked.. Сестрата на мъжа няма деца - договарят се, жената на брата забременява, ама кандидат родителите нещо се изпокарват и я карат да абортира. После обаче пак се събират и я принуждават (посредством брата, който я заплашва с развод) да им даде второто си вече родено дете. И не, не става дума за някакви прости хора, напротив. Другият случай е подобен, само че със сестра на жената Rolling Eyes..
Shocked Shocked Shocked Повече от ужасно е да принуждават майка да дава детето си за осиновяване. вероятно става дума за непълно осиновяване, ама все пак!  ooooh!

# 382
Shocked Shocked Shocked Повече от ужасно е да принуждават майка да дава детето си за осиновяване. вероятно става дума за непълно осиновяване, ама все пак!  ooooh!
Баба ми ми е разправяла за много такива случаи на семейно подпомагане, но в 50те-60те години на миналия век и по-отдавна.

# 383
  • София - Рим и обратно
Пълно, Моргана, пълно осиновяване... Confused И аз гледах така като ми я разказаха тая история, от първа ръка. Сега да дойде моят мъж и да ми каже, даваме малката, иначе се развеждам с теб! Представяш ли си? Ми прав му път! Ама тогава нали е било страшно клеймото "разведена"....и така.

# 384
  • София
Пълно, Моргана, пълно осиновяване... Confused И аз гледах така като ми я разказаха тая история, от първа ръка. Сега да дойде моят мъж и да ми каже, даваме малката, иначе се развеждам с теб! Представяш ли си? Ми прав му път! Ама тогава нали е било страшно клеймото "разведена"....и така.
ooooh! ooooh! ooooh! Ужас! Да, дори и през 80-те години клеймото "разведена" беше донякъде в сила. А за самото дете не ми се мисли какво му е ако е на възраст над две-три годинки  Crazy

# 385
  • по морето
Разбира се, че иска всеки татко момче, нормално е, аз имам син на 12 и дъщеря на 3. Навремето не познаха пола на сина, казаха че ще е момиче и се бях примирил, но се роди момче, а за второто силно се надявах да е момиче. Да са живи и здрави, от децата по-свидно няма, на никого не ги давам.

# 386
Китайците - да,момче на всяка цена,момичетата не ги щат!

# 387
Хубаво е първото да е момче, за може да се грижи за момиченцето. Поне това е моето обяснение, е и още няколко други неща като общи хобита, интереси и това, че не се налага да се пази от други момчета.  Peace

# 388
  • София
Китайците - да,момче на всяка цена,момичетата не ги щат!

И затова сега имат недостиг на жени  ooooh!

# 389
Моят мъж си умира да е момиче, но не си признава!

Общи условия

Активация на акаунт