Тъсря инфо за изследвания до ВМА с някакъв апарат за космонавти

• 3 245
  • 11
  •   1
Отговори
Преди около 5 години имаше до ВМА в Сф изследвания с апарат / обаче го забравих как се казваше/ за космонавти, който разчиташе мозъчната кора чрез лазер или нещо такова. Изледването тогава беше 50-60 лв....сега търся инфо за мой познат, но не мога да го намеря по нищо, за което се сещам...ако някой разполага с инфо, моля, пишете ми. Благодаря!

# 1
Дай още жокери?
Да не е термовизионна диагностика? На космонавтите не им се правят много по-различни изслезвания, от общопознатите.

Какво точно трябва да се вижда или изследва?

# 2
Тогава съругът ми и свекър ми след това ходиха. Аз лично не съм, може би и затова нямам ясни спомени. Но от тях зна, че изследването продължаваше около час. Ти сядаш на един стол и ти насочват лъч към главата. Посредством сканиране на мозъчната кора, ти излизаха разни болести, които си прекарал, както и „слабите места„...интересното е,че при съпруга ми му хванаха точно болежките в кръста, но с точност до прешлен. Той си знаеше де, и отиде така от любопитство...сега обаче не мога да го намеря, може и да са го премахнали...не знам...беше преди 5 години...

# 3
Много ми прилича точно на термовизионната диагностика. Това е термоскенер, който са ползвали военните/е,  все още го ползват, за космонавтите не знам/ и някой се е сетил, че става за диагностика.Същото е, аз съм ходила, бях много впечатлена след това заведох и всички около мен. Откриха ми неща на много микро ниво, които след години се проявиха.

Аз съм ходила обаче в трета градска, знач, че е имало и във ВМА.После ги търсих, но открих само един лекар в 22 п-ка/ако не бъркам/ но той освен, че има апаратурата хал хабер си няма какво да прави с нея.

# 4
Много ми прилича точно на термовизионната диагностика. Това е термоскенер, който са ползвали военните/е,  все още го ползват, за космонавтите не знам/ и някой се е сетил, че става за диагностика.Същото е, аз съм ходила, бях много впечатлена след това заведох и всички около мен. Откриха ми неща на много микро ниво, които след години се проявиха.

Аз съм ходила обаче в трета градска, знач, че е имало и във ВМА.После ги търсих, но открих само един лекар в 22 п-ка/ако не бъркам/ но той освен, че има апаратурата хал хабер си няма какво да прави с нея.

Страхотно! И това ще свърши работа, предполагам...поне е нещо...преди може да го е имало само на мястото за което говоря. някъде около ВМА беше...може ли да те помоля да  ми дадеш повече инфо за Трета градска - записване, лекар - диагностик и всякакво инфо в повече, ако се сещаш, разбира се...ти си писала пък, че ги няма и там....благодаря ти, все пак!:) ще продължавам да търся.

# 5
Предполагам е това, в 22 п-ка  :http://www.termo.web.bg/

# 6
В другата ми тема също са писали http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727954.0

# 7
Преди време и аз пуснах тема с надеждата да ги намеря, но уви........Ходих и да 3-та градска, където бяха, но никой не знае къде са се преместили.Лекарите които гледаха бяха Д-р Тужарова и Д-р Славова, имаше и още, но не съм запомнила имената.Защото не е само да имаш апаратурата, а и да си обучен какво виждаш и как го интерпретираш .Тоя в 22 п-ка просто не ми се коментира, изобщо не знае к,во гледа.Много се разочаровах, защото апаратурата е същата, но тай като отвори учебниците и като почна да сравнява.......ами ето вижте, то тук май е същото...... newsm78 напарви няколко пъти заснемане, то излиза с различни данни, изобщо ако не знаех възможностите на тази апаратура щях да го помисля за шарлатанин.

Изследването което си направих преди повече от 10години ми диагностицира заболявания на толкова микро ниво, че няма друга апаратура която да ги види.На мен тогава естествено нищо ми нямаше/поне нямах оплаквания/ но тези зони си се оцветиха и си показаха изменения.След време когато имах вече промени се сетих за изследването, но не можах да ги открия.
Тази апаратура например е перфектна за раково болни да се види дали нямат разсейки - вижда се всичко на толкова микро ниво, колкото никоя друга/поне мен позната/ апаратура не засича.
Използвам темата ако някой го открие този апарат с читави лекари , моля да пише....... Praynig

# 8
Много ти благодаря, мама Сиси!!
Интересното е, че имаха сайт и лекарите бяха много добри и обучени...а сега - никъде нищо... тук има нещо подобно, но със слушалки...не е същото http://www.oberon-bg.com/bg/index.html сякаш не беше Оберон....но не съм сигурна....ще е добре някой да се сети за повече инфо....
На съпруга ми му бяха дали принтирани резултати. Сещам се ,че бяха цветни....но нищо повече...

# 9
Не е това изследване.Резултатите са цветни, там където има проблемна зона се оцветява мисля в червено, по топлината която излъчват клетките. За това се нарича термовизионна диагностика/може и друго име да има/. Изследването е супер, само дето не мога да ги открия..........все едно в дън земя пропаднаха. Joy

# 10
Миналата година/ ако не се лъжа/ , в предаването "На кафе" представиха едно подобно изследване. Някой от екипа на Гала бе приел да е доброволец за изследванията и после беше дал съгласие да ги огласят. Бях много впечатлена от резултатите от прегледа. Бяха точно такива,както се описва тук- минали заболявания и развитие на бъдещи.Тъй като преданията са много, може на редакционният им телефон да се смилят и да ви кажат за този уред и това изследване. Между другото, в това предаване има доста често представяне на различни новости в поставянето на диагнози и в лечението на различни болести , и в частност как и къде се прави в България.
  Докато писах ,се сетих,че бяха поканили и някаква известна лекарка ли,лечителка ли беше, която поставяше диагноза само като разгледаше езика на човека. Тогава ми се видя много несериозно,по0скоро ми беше забавно, но по-късно научих, че си е цяла наука и е нещо като ирисовата диагностика.

# 11
Нистина е странно да изчезнат така.....ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за отговорите ви, момичета, и че повдигахте темата...надявам се моят познат да няма нужда от това зиследване, но все пак е добре да е направено като допълнително изследване.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт