С какво ви дразнят снахите

• 49 248
  • 613
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мъжът ми преди време беше казал нещо по отношение на майка ми, което винаги ще помня: "Майка ти е най-добрият човек, когото познавам". Излишно е да обяснявам, че двамата се разбират отлично.

# 91
Ти за дете, което в момента е на 3-4 години ли говориш?  Shocked

Да. Това е бъдещата доведена дъщеря на биологичния баща на сина ми. Сина си няма да отгледа, но ще отглежда бъдещата му жена.  Grinning

# 92
  • sf
 Shocked Shocked ще кажа само,че има нещо сбъркано , ама дали е в теб, ще си замълча  Joy

# 93
 author=Lizet33 link=topic=728014.msg25649885#msg25649885 date=1373542851]
Ти за дете, което в момента е на 3-4 години ли говориш?  Shocked

Да. Това е бъдещата доведена дъщеря на биологичния баща на сина ми. Сина си няма да отгледа, но ще отглежда бъдещата му жена.  Grinning
[/quote]

Lizet33, ще ме извиняваш, ама нямаш акъл, честно. Първо те ще са природени брат и сестра. Второ - за 20 години ще се случат милиони неща. Това, за което говориш е абсурдно!

# 94
  • Fort Worth, TX
Аз пък много бих искала да съм приятелка с бъдещата си снаха. Щом синът ми ще я обича и харесва, значи и аз така. А когато харесвам някого искам да ми е приятел Simple Smile

Ти искаш, ама дали тя ще иска.Тя и моята иска, ама аз не ща.Виждаме се по празници , р.д понякога на кафе и стига толкова.Имам си приятелки , с които да си говоря , споделя и т.нТова което мога да споделя с приятелката ми не бих споделила с нея никога, щото не знам как би било изтълкувано.На мен свекърва ми не може да ми бъде приятелка и това е.

Креми Анев -Браво! Ей това е един чудесен завършек на темата - ясно, изчерпателно, интелигентно Hug Няма никакъв смисъл свекитата да бъдат добри, разбиращи,отстъпчиви....Causa perduta   Twisted Evil Между другото - от профила ти виждам, че  сме почти набори Rolling Eyes
Колкото и да ви е чудно така мисля.Аз имам три момчета и въобще не държа след вереме да ставам приятелка със снахите си.Бих ги посрещала по празници и поводи, ама да ми се мъкнат всяка седмица няма да станв.Кой готви, кой ще чисти няма да ме интересува.Аз моята част съм си я дала.Изгледала съм ги и след като искат семейства да се оправят.Това да ми тръснат да гледам внуци , а те да се веят няма да стане.Като искат деца да си ги гледат.Аз мога да ги гледам ,но не за дълго.И не на последно място синовете ще се женят, а не аз ,така че квото си изберат това ще търпят.Смятам да им изясна позицията на девойките като дойде време, ако не им харесва проблема си е тяхен.

# 95
Lizet33, ще ме извиняваш, ама нямаш акъл, честно. Първо те ще са природени брат и сестра. Второ - за 20 години ще се случат милиони неща. Това, за което говориш е абсурдно!

Не съм си измисляла аз сценария на живота, аз само го следвам.

Те не са никакви брат и сестра и няма никаква пречка за връзка.
Какво ще се случи знам със сигурност Съпрузите са винаги конкретни точно определени и това не е възможно да бъде променено. Колкото и да ми се ще.

# 96
Лизет, внимавай със съдбата и откровенията, че
както е тръгнало, ще станеш снаха на себе си и няма
да можеш да се понасяш...

# 97

Cигурно си права че за бъдещето не се говори, но не ми дреме. Да се тревожи авторът на тоя шибан сценарий. Аз се уморих да го играя.

# 98
  • София
Лизет, ти за други хора виждаш ли бъдещето?
Нещо на мен да ми кажеш? Ама хубаво, не искам да знам кога шъ мръ.  Laughing
Ако познаваш по снимка - ето я щерката, кажи нещо за милионер.  Praynig

# 99

newsm62
Хаха, Тони, не си глупава!

# 100
  • София
Magnificent, аз не съм от най-умните, но поне детето да се уреди.  Mr. Green

# 101

Не. Във форума виждам само броени на пръсти хора и то най-лошите неща. Смърт в това число.

# 102
Лизет, не е важен сценарият, важен е монтажът после...
и специалните ефекти.

Аз съм философ и свекървите ги дразня а приори и изобщо.

А иначе аз съм си на снимката, но също така смятам, че
на предсказания не може и не трябва да се разчита.

# 103
  • София
Лизет, дай малко по-позитивно де, що така - смърт само.  Sad

# 104
Лизет, ти ли правиш предсказания?!

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт