Да не говорим, че една вечер, като й бяхме всички на гости, тях си ги обгрижи все едно ние със сестра ми не съществуваме. За нас дори чаши нямаше на масата
Но и те си го заслужават, защото батерии да няма за дистанционното, единия зет все се отзовава. Само като каже трябва ми еди какво си и свободния й го доставяНадявам се моя зет след време да го чувствам долкова близък колкото са майка ми и нейните зетьове.
Нашите мъже се държат по същия начин и с баща ни. Понякога се изумявам къде ги намерихме и двамата.
Но въпросът е, че каквото почукало, такова се обадило. Когато хората са добронамерени и не тръгват с рогата напред, нещата са гладки и приятни.
Очарована съм!

Дано да имаш малка дъщеря и да се запознае някой ден със сина ми! Щерка ми е изпуснала добрата свекърва, уви...
Адмирации за мисленето и отношението ти!
Чакам една госпожица да се появи много скоро. И това, което ще искам в началото от мъжа й ще е уважение, за това, че съм я родила и отгледала. А тепърва като се опознаваме ще намерим и други неща, с които да се радваме или дразним. Но моето оотношение към него ще е аналогично на неговото отношение към дъщеря ми. Ако я прави щастлива, той ще е най-добрия зет

Няма никакъв смисъл свекитата да бъдат добри, разбиращи,отстъпчиви....Causa perduta
Много сте зле, честно...