Къде прочете, че искам да поддържам добри отношения с някого, само и единствено, за да ме гледа на старини. Ще поддържам добри отношения, защото смятам, че е нормално да се разбираш със семейството на детето си, а не защото очаквам някой да ме гледа на старини. В крайна сметка в живота нищо не се знае. В момента моята свекърва я гледа майка й, а не обратното, така че въобще не искам да кажа това, което изкарваш, че искам да кажа. А ако трябва да си говорим за гледане, не смятам, че ако синът ми се интересува от мен, би ме зарязал, дори и снахата да ме мрази, така че ако болката ми е кой ще ме гледа на старани /както ти го изкарваш/ дори и тогава няма нужда да се подмазвам на снаха ми, защото ми стига и сина ми да ми обърне внимание. Не е нужно да се подмазвам на жена, която днес е тук, утре я няма, ако ще е за едното гледане. Имам си добра професия, от която мисля да спестя солидна сума и като стане време да трябва някой да ме гледа, сама ще си стегна куфара за някой старчески дом.
повечето коментари тука ме оставиха просто с отворена уста...едни мислили , кой да ги гледа , други кой децата им... ужас
за това масова се развеждат хората , като свекървата не става , ами и аз да съм ще си хвана ....и да ме няма.
Ако все пак това стане, нека ме пратят някъде, пък да ме посещават от време на време. Немога да си представя да съм в подобна тежест на близките си!