С какво ви дразнят снахите

• 49 352
  • 613
  •   1
Отговори
# 450
По ми беше интересно да чета за бъдещата 6 годишна снаха. Злояди деца много - всеки да си ги гледа както намери за добре, като пораснат ще проядат. Какво сте я захапали тази храна като най-важната. Сигурна съм, че вашите родители (а може и някои от вас) са яли филии намазани с мас.

Ако сега някоя майка даде такова нещо на детето си, сигурно ще я изгорят на клада Simple Smile

# 451
  • Fort Worth, TX
Моя отскоро яде домашна лютеница.Откакто я откри за него не съществува друга храна. Mr. GreenДотолкова са му о0мръзнали супи и разни други, че лютеницата му е като луканка.

# 452
Аз с удоволствие хапвам и когато мога приготвям домашна лютеница и циганска баница съм яла - любимата ми Simple Smile , децата обожават лютеница също. Между другото ще ми дадеш ли рецептата за лютеница , моля те .
Идеята на поста ми беше , че определено би ме подразнило ако хранят децата с fast food и ги лишават от плодове и зеленчуци и домашно приготвена храна. Верно, децата са си техни и те са тези , с които ще се съобразявам / родителите/ , но поне съвет мога да се опитам да дам.
Хората тук са пропищели от невежеството на родителите по отношение здравословно хранене на децата, дори в училище му проверяват обяда , който му изпращам и учителката +директора ме привикаха , за да ми направят забележка че съм му сложила шоколад за десерт в обяда и не искат това да се повтаря иначе ме изпращат пред главният учителски съвет на общината и социалните.

# 453
Все пак темата беше "с какво биха ви подразнили бъдещите снахи" - мен лично с невежество по отношение на храненето на децата  засега , дано друго няма след години:)

# 454
учителката +директора ме привикаха , за да ми направят забележка че съм му сложила шоколад за десерт в обяда и не искат това да се повтаря иначе ме изпращат пред главният учителски съвет на общината и социалните.
Ако им представиш заверен медицински документ, че детето трябва да яде сладко (все пак какаото е и доста полезно) - къде ще те пратят? Simple Smile
П.П. А какъв десерт трябва да сложиш, това забравих да питам?

# 455
  • Бургас
учителката +директора ме привикаха , за да ми направят забележка че съм му сложила шоколад за десерт в обяда и не искат това да се повтаря иначе ме изпращат пред главният учителски съвет на общината и социалните.
Ако им представиш заверен медицински документ, че детето трябва да яде сладко (все пак какаото е и доста полезно) - къде ще те пратят? Simple Smile
П.П. А какъв десерт трябва да сложиш, това забравих да питам?

Може би учителите се дразнят, че родителите дават шоколад на децата си за обяд в училище, защото стават супер активни и после те им сърбат попарата Simple Smile
Едно парче шоколад /ако не е редовния десерт/ не мисля, че вреди толкова. Ако останалото меню е здравословно как от едно парче шоколад може да се стигне до социалните.

# 456
Аз също не мисля , че едно парче шоколад вреди и не можех да повярвам за какво става въпрос - нали и те имат деца : техните деца не близост ли шоколад? " , но ми направиха забележка и ми обясниха последствията с мотива , че така се създава лошо влияние сред децата и се нарушават изискванията към училището , което им е наложено от агенцията по хранене и министерство на здравеопазването . Познайте дали очите ми не бяха като на Бамби.!!!
Оттогава му слагам плод или йогурт

# 457
И след всичко това си задавам логичният въпрос как родителите на Хана са се разминали с липсата на краставица - те какво й слагат в обяда ?

# 458
Аз също не мисля , че едно парче шоколад вреди и не можех да повярвам за какво става въпрос - нали и те имат деца : техните деца не близост ли шоколад? " , но ми направиха забележка и ми обясниха последствията с мотива , че така се създава лошо влияние сред децата и се нарушават изискванията към училището , което им е наложено от агенцията по хранене и министерство на здравеопазването . Познайте дали очите ми не бяха като на Бамби.!!!
Така и трябва да е.
Шоколади ,сладки неща ,зрънчоци и подобни нямат място в кутията за обяд. Peace

# 459
..., че така се създава лошо влияние сред децата и се нарушават изискванията към училището , което им е наложено от агенцията по хранене и министерство на здравеопазването . Познайте дали очите ми не бяха като на Бамби.!!!
Това искам да го видя и у нас, на родна почва. С категорична забрана на разни лавки, будки и подобни на територията на училищата и в близост.

# 460
Плод за десерт не се яде. Може да е първо или единствено, но никога последно.

# 461

Защо? newsm78

# 462

Защо? newsm78
Защото са чели някъде,че при разделното хранене така се правело,но това са подрастващи организми, не диетуващи все пак Sad

# 463
Това за плода също не го знам , защо плода да не е десерт?

# 464
Не ям разделно и не спазвам абсолюно никакви диети. Манията да се ядат плодове е точно на тези, дето спазват диетите и ядат разделно, айде мерси!
Не се яде плод след хранене, особено пък точно ябълките, защото остават най-горе в стомаха и освен да се смилат, и ферментират. Което може да докара от газове и болки в стомаха до по-сериозни проблеми. Плод за десерт е голяма глупост. Десертът е нещо сладко, което се яде почти веднага след хранене, това му е идеята. Да дадеш на дете ябълка за десерт, която то да изяде 5 мин след като се е наобядвало, сега няма как да се разбере как действа, но съм сигурна, че след няколко години всички "здравословно" гледани с ябълки поотраснали деца ще изпищят със стомашни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт