На коя дата ви превеждат майчинството?

• 189 816
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
Вторият работодател не иска да ме назначава на 4 часа или по чл 111. Какви документи трябва да донеса на работодателя сегашния,за да взимам 1/2 майчинство при новия и да си прекъсна при стария.2

# 166
  • Пловдив
Вторият работодател не иска да ме назначава на 4 часа или по чл 111. Какви документи трябва да донеса на работодателя сегашния,за да взимам 1/2 майчинство при новия и да си прекъсна при стария.2

При работодателя,от който ще напуснеш,носиш прил 12.Те го имат и ще ти дадат да го попълниш
При този,при който ще работиш-прил 4 за половината майчинство

# 167
На 12.09.2014 ми изтича последния болничен от педиатъра. Кога ще си получа парите за него и кога да чакам вече преводите за 135 до 410 дни?

# 168
na 15 iuli mi zapochna otpuska za gledane na bebe,bi li trqbvalo dnes da vzema maichinstvo

# 169
  • Пловдив
na 15 iuli mi zapochna otpuska za gledane na bebe,bi li trqbvalo dnes da vzema maichinstvo

Не е задължително
На 15 ти юли ти свърши третия болничен ли?Ако да,до 15 ти август трябва да ти представят декларацията 135-410 дни.От там НОИ имат 15 работни дни да ти преведат пари

# 170

Не е задължително
На 15 ти юли ти свърши третия болничен ли?Ако да,до 15 ти август трябва да ти представят декларацията 135-410 дни.От там НОИ имат 15 работни дни да ти преведат пари
                                                                                                                                                                              izvinqvaite az ne se izrazin pravilno az na 3 iuli populnih tazi deklaraciq

# 171
  • Пловдив
Явно на 15 ти юли ти изтича третият болничен и няма как на 5 ти август да имаш превод по декларацията.По-късно през август ще е .Вече парите за целия август ще са до 5 ти септември и така докрая на 410 те дни
Но дните по болничния от юли ще ти ги платят по-рано през август,ако вече не си ги получила

# 172
Ако работодателят е занесал тази декларация това отразява ли е в сайта на НОИ (според работодателя декларацията е предадена още миналия месец, но не мога да я намеря в сайта, нямам и превод на пари)? Третият ми болничен е до 17.06.14 г.
И още един въпрос - на 07.07.14 г. пуснах молба за еднократната помощ при раждане на дете. След колко време ги изплащат, защото и от там нямам превод?

# 173
  • Пловдив
Ако работодателят е занесал тази декларация това отразява ли е в сайта на НОИ Да.Искай входящия номер (според работодателя декларацията е предадена още миналия месец, но не мога да я намеря в сайта, нямам и превод на пари)? Третият ми болничен е до 17.06.14 г.
И още един въпрос - на 07.07.14 г. пуснах молба за еднократната помощ при раждане на дете. След колко време ги изплащат, защото и от там нямам превод? след 15 ти август

# 174
Благодаря, Елфита!  bouquet Да ти е живо  и здраво бебчето, както и каката -февруарче!

# 175
  • Варна
Извинявайте, можеда е вече писано но съвсем съм объркана. До 17.10.2014 бях в 135 дневният болничен. Кога трябва да започнат да ми изплащат майчинството. Знам, че декларацита е подадена около 18-19.10.

# 176
  • Пловдив
Извинявайте, можеда е вече писано но съвсем съм объркана. До 17.10.2014 бях в 135 дневният болничен. Кога трябва да започнат да ми изплащат майчинството. Знам, че декларацита е подадена около 18-19.10.

сигурна ли си,че са подали деларациято толкова рано?срокът е до 15 ти ноември
НОИ изплаща до 15 работни дни от приемането на документите

Целия ноември ще получиш до 5 ти декември и така ще е докрая на 410 те дни

# 177
  • Варна
Ами почти сигурна съм. Може да е било и преди 15 октомври всъщност,  защото ми звъняха от фирмата да уточним някои данни за декларацията. Ще поживеем и ще видим. Мерси за инфото.

# 178
  • Пловдив
Ами почти сигурна съм. Може да е било и преди 15 октомври всъщност,  защото ми звъняха от фирмата да уточним някои данни за декларацията. Ще поживеем и ще видим. Мерси за инфото.

Това,че сте уточнявали не означава,че са внесени.Преди 15 ти октомври абсурд,защото болничният ти е до 17 ти.Според мен още не са внесени и се настрои да получиш пари ноември месец

# 179
Момичета, съвсем се опетлах с тези дати и месеци. Ако някой знае, може ли да ми каже кога да очаквам превод. Подадох последния трети болничен на работодателя, той беше от 3.11.2014 до 7.01.2015.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт