На коя дата ви превеждат майчинството?

• 189 819
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
А да попитам всеки месец на 2 ри ли се получава майчинството ? Интересува ме конкретно месец Март 3 4 5 6 са почивни дни . Благодаря за отговора предварително

# 376
  • Пловдив
А да попитам всеки месец на 2 ри ли се получава майчинството ? Интересува ме конкретно месец Март 3 4 5 6 са почивни дни . Благодаря за отговора предварително

На втори март трябва да го получим.Но не е винаги на 2 ро число.

# 377
А 2ри т.г. почивен ли е?

# 378
  • Пловдив
А 2ри т.г. почивен ли е?

Не

# 379
Искам да попитам възможно ли е в четвъртък да ми изплатят болничния въпреки,че е почивен ден.Смисъл,ако сряда ми пуснат ведомоста.

# 380
  • Italia
Не вярвам в четвъртък да има преводи. Все пак всичко ще почива. Впрочем утре ще има майчински  Peace

# 381
Вие как проверявате кога ще има майчинство ??

# 382
  • Пловдив
Вие как проверявате кога ще има майчинство ??

С Пик код тук https://benefits.nssi.bg/EGN/

# 383
# 384
  • София
април свършват двете години майчинство, но от 19 януари съм отпуска. за януари  трябваше да  ми преведат съответно по-малко пари, но бяха 340. от работа казаха, че следващия месец ще компенсират, но гледам утре пак ще получа 170. кога ще ги приспаднат тези пари, притеснявам се да не ми ги искат с лихви? мерси в  аванс

# 385
  • Пловдив
април свършват двете години майчинство, но от 19 януари съм отпуска. за януари  трябваше да  ми преведат съответно по-малко пари, но бяха 340. от работа казаха, че следващия месец ще компенсират, но гледам утре пак ще получа 170. кога ще ги приспаднат тези пари, притеснявам се да не ми ги искат с лихви? мерси в  аванс

Няма такова компенсиране.От работата ти не са подали правилно информация,че си се върнала на работа на 19 ти януари.Водят те в майчинство целия януари.Ти попълни декларация при връщането ти?

# 386
  • София
да, попълних два вида декларации дори, но казаха че ще я получат февруари, след като са ми превели парите за  януари.

# 387
  • Пловдив
да, попълних два вида декларации дори, но казаха че ще я получат февруари, след като са ми превели парите за  януари.

Едната,да,другата се входира до 3 дни точно с цел да не ти превеждат цялата сума за януари

# 388
  • София
Така extra, на ТРЗ ли да сигнализирам или аз мога директно с НОИ да се  разбера?

# 389
  • Пловдив
Така extra, на ТРЗ ли да сигнализирам или аз мога директно с НОИ да се  разбера?

Ти сама с НОИ не можеш,защото трябва да се нанесат корекции.Само от работата могат.Говори в работата.Извади си ПИК код и виж как те водят.Може да пишеш и мейл до НОИ с този ти въпрос.Ще ти дадат светлина,защо имаш пълно майчинство за януари.Аз не съм сигурна какво е станало,но така предполагам.В работата грешката ще им цъфне по-късно

Общи условия

Активация на акаунт