На коя дата ви превеждат майчинството?

• 189 816
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
Здравейте! Искам да попитам и аз нещи за майчинството. Болничния, който дава личния лекар ми е до 19.04. След това някаква декларация се подавала, но това ще го оправим със счетоводителката. По скоро ме интересува, дали ще ми преведат майчинството нормално на веднъж на 3 май или на два пъти-до 19ти и след това за остатъка от месеца на 3ти
Май не стана много ясно

# 451
  • Пловдив

На два пъти ще е обезщетението за април.На 3 ти май ще получиш за дните от 1 ви до 19 ти април.След това някъде през май остатъка за април.Зависи от счетоводството кога ти входират декларацията в НОИ

# 452
  • Велико Търново
Благодаря! Тайничко се надявах от 1ви до 19ти да ги преведат до края на април, ама много искам  Blush

# 453
  • Пловдив
Благодаря! Тайничко се надявах от 1ви до 19ти да ги преведат до края на април, ама много искам  Blush

Може и така да стане,макар и малко вероятно.Зависи от счетоводството кога ще ти входират декларацията

# 454
Здравейте всички ли имате майчинство за март,аз все още нямам newsm78

# 455
И аз нямам още, за първи път се случва, винаги досега на първо число е по сметката.

# 456
  • Italia
На пето число имах превод  Peace

# 457
Защо едни имат а другите не някои знае ли Simple Smile

# 458
Здравейте, при мен същи няма превод, за първи път се случва. Всички декларации са подадени, но превод няма.

# 459
И днес нямам майчинство а всички дукоменти са подадени в срок.Някои знае ли някакъв телефон на които да се обадя.Благодаря

# 460
  • Пловдив
Отвори сайта на НОИ,там са дадени всички телефони по градове.Но това трудно се изяснява по телефона.По добре пиши мейл и ще ти отговорят подробно.Може и на място да отидеш.

# 461
  • Пловдив
Sisi получи такъв съвет още на предната страница,но тя държи тук да получи своя отговор  Wink

# 462
Здравейте и от мен.Родих на 20.10 2015 уж всичко ми е подадено,а майчинство нямам.Знаете ли към кой трябва да се обърна.Благодаря предварително Simple Smile

# 463
Не не държа да получа отговора тук,писах меил отговор няма на телефона които намерих никои не отговаря.Благодоря за отделеното време.

# 464
А имате ли представа на коя дата ще преведат майчинството за април? Има ли вероятност да е в края на този месец?

Общи условия

Активация на акаунт