На коя дата ви превеждат майчинството?

• 189 816
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
А имате ли представа на коя дата ще преведат майчинството за април? Има ли вероятност да е в края на този месец?

Според мен не.Ще е на 3 ти май,но да видим

# 466
Ако успеете да се свържете със служители на НОИ, то най любезно ще Ви отговорят, че няма указание за срока, в който трябва да бъдат преведени парите при втората година майчинство. И това при условие, че осигурителя е изряден и са подадени всички документи. Може да е в края на месеца /28.04/ или пък понеже има празници да е на 03.05. - какво толкова!?!
За тези, които получават майчинство за първата година би трябвало да имат превод до 5- число на месеца. Ако не значи има проблем с документите от осигурителя.

# 467
  • Пловдив
nion ,втората година я получавам до 5 то число
Вероятно сега си влезнала във втората година и тогава се получава забавяне,да.Кога са ти изтекли 410 те дни?

# 468
Здравейте. На мен 410 дни ми изтичат на 28.04. Какви плащания трябва да очаквам и кога?

# 469
Здравейте мами , последният ми болничен , който е изпратен към НОИ е този след раждането,който го издават. Изпратен е още в края на март месец , но все още нямам превод. Знаете какви каква може да е причината тъй като от няколко дни правя опити да се свържа по телефона, писах и имейл но никакъв успех. Нямам ПИК код за да мога да се информирам .

# 470
  • Пловдив
Здравейте мами , последният ми болничен , който е изпратен към НОИ е този след раждането,който го издават. Изпратен е още в края на март месец , но все още нямам превод. Знаете какви каква може да е причината тъй като от няколко дни правя опити да се свържа по телефона, писах и имейл но никакъв успех. Нямам ПИК код за да мога да се информирам .

Кой го е пратил в НОИ края на март-работодателят ли?Пращането от доктора не го брой.Кога е издаден болничният?
Добре си писала мейл.Ще ти отговорят.Другият вариант е на място.По тел също ги атакувай

Здравейте. На мен 410 дни ми изтичат на 28.04. Какви плащания трябва да очаквам и кога?

Края на април ще ти изчистят дните от 1 ви до 28 ми април.Май месец ще го получиш началото на юни.Работодателят трябва до 10 ти май да ти внесе декларацията в НОИ

# 471
Благодаря, Елфи  bouquet

# 472
Момичета,имате ли вече преведено майчинство за март? Защото аз още го чакам.

# 473
  • Пловдив
Момичета,имате ли вече преведено майчинство за март? Защото аз още го чакам.

Отдавна.Вече даже и забравихме

Ти в кой период си точно?Да не би март да са ти изтекли 410 те дни?

# 474
Родих дъщеря си на 26.01.2015г. От ноември месец 2015 получавам майчинство.

# 475
  • Пловдив
Родих дъщеря си на 26.01.2015г. От ноември месец 2015 получавам майчинство.

Във втората година си.Не е нормално в началото на април да не си получила майчинство за март.Пиши мейл до НОИ,което ти обслужва документите,за да видят какъв е проблема при теб

# 476
Момичета, аз съм от тези неразбрали майки и моля пак да ми обясните. На 10.03.2016 ми свършиха болничните, слрд тях получих превод на 30.03. И повече нищо до тук. Трябва ли да звъня до НОИ или аз бързам?

# 477
  • Пловдив
Момичета, аз съм от тези неразбрали майки и моля пак да ми обясните. На 10.03.2016 ми свършиха болничните, слрд тях получих превод на 30.03. И повече нищо до тук. Трябва ли да звъня до НОИ или аз бързам?

Декларация за след болничните попълни ли в работата?Нея я представят в НОИ до 10 ти април.Пиши мейл до НОИ,което ти обслужва документите дали имаш представена декларация

# 478
Ами не съм попълвала. Питах счетоводителката и тя ми каза,  че няма да попълвам нищо тя ще се справи сама.  Confused

# 479
  • Пловдив
Утре ще има майчинство за април

Общи условия

Активация на акаунт