МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 531
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Аз чак сега виждам колко новини има тук.
Честито бебче на Миряна, да е живо и здраво!!! И мама бързо да се възстанови! Hug  bouquet

Стискам палци на *Таничка* , дано всичко е минало добре и за нея, и за бебчето  Praynig

# 196
  • Бургас
тук съм момичета, измъчиха ме малко, че ме пуснаха уж на система да пробваме за нормално и само болки, контракции, разкритие нула. В крайна сметка ме вкараха за секцио с пълна упойка, защото вече бях достатъчно изтормозена. Александра е проплакала в 5 без 10. 3290гр, 50см, много е красива  Love

# 197
.... Александра е проплакала в 5 без 10. 3290гр, 50см, много е красива  Love
Честито, бебче  Hug   bouquet
 Като се повъзстановиш ще чакаме подробности   smile3525

# 198
  • Бургас
мерси Simple Smile

# 199
Таничка, честито !!! Много здраве и за двете ви , много щастие и късмет за малката принцеса Hug

# 200
Честита дъщеричка, жива и здрава да ти е  Hug

# 201
*Таничка*  честито и от мен ! Бързо възстановяване и мн. да си слушка малката принцеса

# 202
  • Бургас
благодаря на всички Simple Smile

# 203
честито и от мен Таничка, да ти е жива и здрава малката принцеса и да се радва на безгрижно детство!

# 204
  • Бургас
Честито, Таничка! Живо и здраво да ти е съкровището и бързо да се възстановяваш! Hug  bouquet

# 205
  • До морето :)
Таничка, честита ви рожба, да е жива и здрава! На теб бързо възстановяване!   bouquet

# 206
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Таничка, честита рожба!   bouquet

Да ти е жива и здрава и голяяяяма да порасне, а на теб бързо възстановяване ти пожелавам!   Hug

# 207
  • Бургас
мерси, мерси Simple Smile

# 208
  • By the sea
Миряна, Таничка, честити ви съкровища, да са ви много здрави и щастливи първи мигове с тях  bouquet  bouquet Бързо възстановяване и на двете ви! Hug

# 209
  • Бургас
Ехааа, каква хубава седмица само! Честито на Таничка и Мирянка   bigdance2 Да са ви живи и здрави бебчетата, да растат усмихнати и много щастливи!   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт