МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 471
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Може ли и мъжът да присъства?

# 646
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Може ли и мъжът да присъства?

Може, да  Peace Аз поне съм виждала и татковци на лекциите  Peace

# 647
яд ме е че няма да мога да отида, но по това време /надявам се/ ще изписват Ади; това е най- нужната лекция на току-що обебилите се като мен Wink

# 648
яд ме е че няма да мога да отида, но по това време /надявам се/ ще изписват Ади; това е най- нужната лекция на току-що обебилите се като мен Wink

А те защо не ви изписаха заедно? Какво се случи?

# 649
Звезден прах,на тази лекция ходихме с ММ  Peace Няма никакъв проблем да дойде и таткото,дори е много по-хубаво  Hug

# 650
А те защо не ви изписаха заедно? Какво се случи?
ами, бебо имаше проблем с дробчетата и затова се наложи да е в кувиоз по-дълго, но пък си изкара жълтеницата и днес вече е на легло и дори си го накърмих и го гушках... чакам с нетърпение да дойде петък и вече да се прибере с нас...

# 651
И аз да се запиша да следя темата,че и на мен Девата ми е близка до сърцето и най-вече до вкъщи Laughing,затова и аз мисля да раждам там,живот и здраве.Жк ми яследи д-р Драгнева,преди бях чувала страшни неща за нея,но аз съм си доволна винаги ми обяснява мн.подробно,проблема при нея е,че винаги има голяма навалица пред кабинета и и се чака...чака,ама така ще да е!
И на мен ми се наложи да лежа няколко пъти в Патология,като втория път нямаше място и ме сложиха при едно момиче родило секцио,беше мн сладко в стаята да има мъник Simple Smile
ТДИ,ако съм ти липсвала някъде,ето ме и тук... Joy
Аз попълних заявлението вече за раждане,а самото раждане се очаква да е секцио...за това се постарах да изчета,кажи речи цялата темичка,като ми беше мн полезно да чуя(прочета)мненията на мамите вече минали по този път!
Да не Ви говоря,че ме е страх,ама...си повтарям,че и това ще мине... Embarassed

# 652
Lady Ice, надявам се, че вече са ви изписали и се гушкате вкъщи  Hug
Мен също ме е страх да не се наложи бебка да ползва по-продължително услугите на неонатология, но като ходих да разгледам болницата, ми обърнаха специално внимание на отделението, обясниха ми за техниката, с която разполагат и съм много по-спокойна вече  Peace

ivka-bivka87  Hug С теб трябва да се видим тези дни, че после чаааак на пролет с количките  Laughing
За страха, мен много ме беше шубе, обаче вчера след консултацията с д-р Татарова ми е по-спокойно. Тази жена ми действа много добре, вдъхва ми сигурност и ми става едно спокойно...може би защото обръща много внимание, ли не знам....
И вече ще ходя на ЖК през седмица, сега като бях и после в 33, в 35-та седмица и т.н.

# 653
Lady Ice, надявам се, че вече са ви изписали и се гушкате вкъщи  Hug
Мен също ме е страх да не се наложи бебка да ползва по-продължително услугите на неонатология, но като ходих да разгледам болницата, ми обърнаха специално внимание на отделението, обясниха ми за техниката, с която разполагат и съм много по-спокойна вече  Peace
Още е в болницата, надявам се утре вече да сме си вкъщи.  Praynig
 Неонатологията наистина е на ниво, и техника и грижи, а хората които работят там - сякаш се грижат за свои деца  Peace

# 654
За неонатологията и аз така разбрах, че наистина са много грижовни  Heart Eyes,
колкото и да се опитват от другата частна болница да внушават друго на бременните  Tired

# 655
Нормално е всяка болница да си прави реклама на лекарите и отделенията.Всъщност в Девата кои лекари са със специалност неонатология.

# 656
Нормално е всяка болница да си прави реклама на лекарите и отделенията.Всъщност в Девата кои лекари са със специалност неонатология.

Ани като влезе ще каже. Аз имам вече 2 приятелки родили в Девата и двете са доволни от неонатология - на едната бебчето се е родило в 8-ми месец и е стояло бая време, а на другата пък изобщо не е било в кувьоз, но има много добри впечатления от докторите в неонатология - давали са й информация и т.н. После и на преглед при д-р Згурова са ходили, на тези прегледи, коитоса  до колко дни след раждането.
На други две мои бременни приятелки пък техни познати, които работят в Черноморска са им казали, че ДМ няма неонатолози  Shocked  и един вид нямало кой да се грижи за бебчетата, което е много тъпо от тяхна страна да разпространяват такива слухове и да притесняват бременните.
Аз това и в тяхната тема им го написах, въпреки, че не ме учудва...то какъв човек трябва да си да разпространяваш неверни слухове и да притесняваш излишно бременни жени  Tired

# 657
Уффф, Много гадно така.....  ooooh!
Все пак бургаските лекари се въртят по болниците, познават се и май всеки е работил в тях и има лични нападки според мен. Клюки, интриги, пикантерии 100%

# 658
Ох, аз пак с питанка....
Нашия татко иска да присъства на секциото. Вече няколко вечери подред ми подхвърля, че искал и той да присъства и аз снощи го питах сериозно ли говори....е сериозно говори човека.  Rolling Eyes
А аз по-напред писах, че не искам роднини и т.н. майка ми е голяма паника, но пък мъжа ми може и да издържи едно секцио  Thinking
В тази връзка да питам на някоя от вас мъжа й присъствал ли е? Колко е страшно за гледане секциото? Има ли много кървища и т.н.?
Аз му казвам "ами ако припаднеш" и той "еее к'во толкова, нали съм в болница, ще ме свестят"  Joy
Това са ми притесненията, а положителното е, че си представям физиономията му като види беба  Heart Eyes  

# 659
ТДИ спокойно,никой няма да му даде да наднича зад първана,който поставят и пред теб...за да види кървищата и останалите Sick.Най вероятно ще го позиционират до главата ти и да ти държи ръката...ооо колко мило,какава подкрепа,ето това е мъж Flutter

Общи условия

Активация на акаунт