МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 464
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Записче   bouquet

# 16
  • Бургас
Мерси за инфото Ани Simple Smile

# 17
  • By the sea
Запис и от мен! С интерес ще продължавам да следя темата Peace Бъдете здрави, мами и бебоци и прекрасно лято на всички  bouquet

# 18
И аз гласувах, честита нова темичка Simple Smile

# 19
аз имам един въпрос, когато ми издаваха направлението за хоспитализация при раждане ме питаха сега веднага по спешност ли ще ходя, ако трябва да извикат линейка да ме закара. Всичко е супер, въпросът ми е това заплаща ли се отделно ако се извика линейка да ме закара до Девата?
Ако те хванат болките в неподходящ момент или трябва да дойдеш по спешност в болницата, звъниш на нашата регистратура и казваш, че е започнало раждане и искаш да ти пратят линейка. Даваш адреса и ако си в рамките на града, то транспорта е за наша сметка  Peace

Много полезна информация! newsm10

# 20
# 21
# 22
Запис и от мен! И благодаря за новата тема!  bouquet

# 23
Запис и от мен! Благодаря за новата тема.

# 24
Момичета, искам да ви кажа, че Светлина Николова е ЗЛАТНАА!  Ходих до болницата и сигурно близо час си говорихме. За тази жена професията ѝ е призвание. Целувки на всички и още веднъж - хиляди благодарности  newsm51

П.С: Как, по дяволите, да я сложа тази лентичка ....  comp03

# 25
Подкрепям мнението за Светлето, наистина е страхотен човек! Heart Eyes

# 26
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
П.С: Как, по дяволите, да я сложа тази лентичка ....  comp03

Отиваш на меню "още" пада се в горния десен ъгъл, в средната колона има бутон "лентички", следваш стъпките, генерираш си лентичката и накрая ти извежда 2 кода, на единия пише, че е за форуми, вкл. бг-мама. Копираш кода (ctrl + C) Над менюто твоето име/ник е активен бутон кликаш на него, отиваш на профил, от там ще видиш страница с твоите данни - рожденна дата и т.н., под тях има поле "подпис", пействаш кода там (ctrl + V) и натискаш бутона по-долу "промени профила".

После за проверка отиди на обобщено да видиш как излиза  Peace

# 27
Здравейте, решила съм да правя ФМ в 28-32 г.с. пак при др.Драгнева. Някой правил ли е в този период и знаете ли дали гледа на 4Д и дали прави запис на  диск?
Аз съм правила вече една при нея във 20 г.с.

# 28
  • Бургас
да, гледа на 4д и прави диск Simple Smile

# 29
Благодаря ти Таничка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт