МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 496
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Д-р Янев вече не работи в ДМ, нали Rolling Eyes

Oткога? Аз наскоро раждах и той ми беше анестезиолог.

# 106
  • By the sea
Мон, откакто и някои други специалисти смениха работното място..Сега е в Маджуров, ако не се лъжа.

# 107
Момичета снощи гледах новините и останах потресена.УЖАС, горките родители http://btvnews.bg/bulgaria/mlado-semeistvo-chieto-bebe-se-razhda … rsi-istinata.html  smile3518

# 108
Момичета снощи гледах новините и останах потресена.УЖАС, горките родители http://btvnews.bg/bulgaria/mlado-semeistvo-chieto-bebe-se-razhda … rsi-istinata.html  smile3518
Става въпрос за Черноморска, в техният форум никой още не смее да коментира. Странното в случая е защо са подали инфо към ГРАО за издаване на удостоверение за раждане ако ситуацията е както я описват от ръководството на болницата.
Дано не се случва на никой подобно нещо.

# 109
  • Бургас
Мон, откакто и някои други специалисти смениха работното място..Сега е в Маджуров, ако не се лъжа.

Аз мисля, че той работеше и в Маджуров още аз като раждах.

# 110
Навсякъде се случват лоши неща! Да се молим да са по-малко и да не се случват на наши близки!
 ooooh!

# 111
  • Бургас
да Янев наистина вече не работи в Девата....

Аз имам един въпрос към Анипалаз....вече от все повече момичета които са раждали при вас чувам че им е искана по-висока сума от която са очаквали.....Искано им е да си плащат прегледа който се прави при постъпването за раждане (той не е ли безплатен, не влиза ли в цената за раждане?), искано им е да доплащат за някаква храна при положение че са били секцио и са били на диета? Отделно всички момичета които са приети в болницата преди 12 часа в полунощ, а са родили след 12 им се иска да заплатят още 1 цял ден престой....който вече не знам каква му е цената...едни казаха 100лв, други казаха 150лв.... Каква е цената на тоя допълнителен ден който ги карате да плащат за да знаем какви пари да приготвим, и накрая да не стане че ние си мислим че ще излезе една сума, с калкулатора на сайта я смятаме и накрая хоп...сумата двойна, защото при всички момичета все е имало нещо "отгоре" което е надписано.

# 112
Наистина да се надяваме, че по-рядко ще се случват такива неща. Вярно е че никой не е застрахован, но има много въпросителни в този случай. Дано родителите успеят да превъзмогнат болката, макар че такава мъка, няма как да се преодолее.  Странно наистина щом става дума за Черноморска, защо в тяхната тема има "бяло петно". Но както и да е. Дано не се случва на никой подобна трагедия.

# 113
Притеснителното в случая е, че се усеща разминаване в информацията, което навежда на лъжа. А има ли лъжа, има и поводи за притеснение.

# 114
smile3520 ... шшшшт..... не само д-р Минчев и син работят в болницата, но и съпругата на старши  - сестра Минчева!  . Имат куче, което обмисляме да вземем за нощна охрана  Laughing Такъв ни е персонала - кадърен и красив  newsm03
Цитат
много ме разсмя  Joy Joy Joy , но нека си кажем истината ! Поздравление за семейството- но ме радва ,когато виждам позитивни  постове-особено за лекари. Писнало ми е от черни  списъци... Нека когато има добри новини да ги казваме , а не само да се жалваме за лошите.

# 115
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Да ви кажа честно, първият път не родих в Девата заради докторите, които сега са в Черноморска, да са живи и здрави и дано си останат там  Peace
Сега когато ги няма, имам по-голямо доверие в болницата (ДМ), отколкото когато Ризова беше завеждащ.  Peace
Въпреки това да си кажем честно и за Драгнева има филм по бТВ и нея не искам да я срещам  Peace
Грешки в този сектор като цяло са недопустими. Отговорността е прекалено голяма и ако някой не може да я понесе или допуска грешки, най-добре да спре да практикува, защото техните грешки са наши трагедии  Rolling Eyes

# 116
TDI, какъв филм? Я казвай бързо?  Thinking

# 117
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI, какъв филм? Я казвай бързо?  Thinking

Във втората част : http://www.btv.bg/shows/hratkite/videos/video/212087529-Lekarski_greshki.html

Според мен Дева-та трябваше от самото начало да отвори с нови доктори, т.е. това, което прави в момента.  smile3501
Аз лично съм по-склонна да вярвам на доктори от Русе и от Плевен, от колкото на тези от Бургас  Peace Нали от тези доктори бягаха родилките години наред- кой във Варна, кой в Сливен, а сега изведнъж станаха "светила"  ooooh! И преди съм питала в тази тема - как един доктор от ден до пладне става "много добър" - за това се искат години практика, години!, а те сменят болницата и хоп вече са се изучили, напрактикували и т.н.

Истината е, че инфото за Черноморска не ме очудва, от месеци на ФБ стената им се появява една свещичка и майка, която пише за починалото си дете, не знам дали е същата история, просто беше въпрос на време да се разчуе.  

П.П. стената им вече е "чиста" в случай, че потърсите снимката със свещичката  Peace Те периодично й триеха коментарите  Tired

# 118
  • Бургас
и все пак ако влезе Ани Палаз или някой друг ако може да отговори на моите въпроси ще съм благодарна!

# 119
и все пак ако влезе Ани Палаз или някой друг ако може да отговори на моите въпроси ще съм благодарна!

Таничка, вчера влязох,  отговорих, започнах да правя нещо друго и не съм натиснала "Публикувай" . После когато го направих времето беше изтекло и се загуби всичко  smile3514 Тоя номер и друг път съм го правила ...
Та, относно плащанията! Когато жена дойде в болницата с някакви оплаквания (болки, контракци и т.н.), то първо се преглежда от лекар и този преглед се заплаща. След това може да бъде насочена за хоспитализация или да се върне вкъщи… каквато е конкретната ситуация. Ако бъде приета условията са тези, както са посочени в калкулатора. Но ако родилката постъпи на единия ден, но роди на следващия, то нейната пътека ще изтече един ден по-рано от колкото тази на детето. В този случай тя има право на избор – да се изпише или да остане, за да тръгне заедно с детето. Ако реши да остане, то заплаща за ден 100лв. ако е нормално или 150лв. за секцио. Има случаи, в които се ражда дете което е недоносено и трябва да остане седмица…или две, или колкото се налага. Тогава майката се изписва, а детето остава в неонатология. Ако жената иска, то може да остане в болницата, но се заплаща на ден.
Иначе леглодните при нормално са 3, а при секцио 5.
Относно храненето, то ние поемаме до 3лв. на ден за храна. Ако родилката консумира храна за деня за 7лв. , то доплаща разликата от 4лв.
Каня всеки, който желае да разгледа отделението да заповяда в болницата и при някакви индивидуални въпроси да ги обсъдим индивидуално.  
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт