МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 454
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Момичета само набързо да ви кажа , че няма такъв сладур и готин доктор , като Д-р Минчев! Очарована съм! Влизаш в кабинета, а там те посреща един усмихнат и вежлив , че и красив мъж Simple Smile Веднага заговори на малко име , каквото и да го попитах ми даде адекватен отговор. Възхитена съм- все едно се познавахме от 10г. Попитах за по ниската цена ако той ми е на ЖК и той също го потвърди. Каза че може спокойно по всяко време да му звъня. Направи ми преглед на видиозона , но и днес малкото човече не пожела да си покаже пола Wink За стаите в Девата ми обясни , че може свободно да се разходиш да ги разгледаш , като помолиш на регистратура намират човек и те качват на 5 етаж. Мили мами, от много време не бях срещала толкова позитивен лекар! Сигурна съм , че това е правилния избор !

# 91
Д-р Минчев  ме следи от самото начало и аз много си го харесвам.Винаги ме посреща усмихнат и много ведър. С *Таничка* си говорехме точно това,че много ни зарежда  и е много позитивен и шегаджия  Party. Предразполага някак и ми вдъхва спокойствие. При него се премести значи? Поне според мен - добър избор! Peace

# 92
  • Бургас
добре че ми го препоръча една приятелка, от самото начало съм при него и съм много доволна Simple Smile На всички момичета на които съм го препоръчала също са доволни, просто този човек действа толкова успокояващо Simple Smile

# 93
Момичета само набързо да ви кажа , че няма такъв сладур и готин доктор , като Д-р Минчев! Очарована съм! Влизаш в кабинета, а там те посреща един усмихнат и вежлив , че и красив мъж Simple Smile Веднага заговори на малко име , каквото и да го попитах ми даде адекватен отговор. Възхитена съм- все едно се познавахме от 10г. Попитах за по ниската цена ако той ми е на ЖК и той също го потвърди. Каза че може спокойно по всяко време да му звъня. Направи ми преглед на видиозона , но и днес малкото човече не пожела да си покаже пола Wink За стаите в Девата ми обясни , че може свободно да се разходиш да ги разгледаш , като помолиш на регистратура намират човек и те качват на 5 етаж. Мили мами, от много време не бях срещала толкова позитивен лекар! Сигурна съм , че това е правилния избор !

С две ръце подкрепям всичко написано!  Flutter

# 94
kapulety , радвам се че си успяла да се запишеш при д-р Минчев, и аз съм на
същото мнение като останалите момичета Simple Smile

# 95
ТДИ, за упойките - доколкото знам се уточняват с анестезиолога, след консултация, която се провежда преди раждането. Аз бях със спинална. Захранват на третия ден - вода, кисело мляко, варени картофи със сирене и т.н. Важно е обаче да се увериш, че работи отделителната система - питаха ни постоянно дали имаме газове и дали можем да ги отделяме. Simple Smile Захранване - след това. Не е излишно да имаш дуфалак или лактулоза в себе си. На мен изобщо не ми се наложи да ползвам, но все пак...
За това кога ти дават бебето - на 3-тия ден. На втория се прави раздвижването с рехабилитатор. Аз ходих сама до неонатология на втория ден, за да си видя бебето / беше ужасно трудно, особено с нисък хемоглобин, тъй като ти се вие свят/. Носят бебето за свиждането на втория ден, така че и да не стане родилката - пак го вижда.
Май това си спомням като цяло от престоя в ДМ. Simple Smile

# 96
За упойките, както не веднъж съм писала д-р Игнатов е страхотен човек и професионалист. Отиди на лекцията за упойките, която той води и задай всичките си въпроси. Аз отидох с идеята за секцио с пълна упойка, а след 5мин разговор с него бях почти навита за нормално с епидурална (но при мен секциото е по медицински причини)..
Аз бях със спинална упойка - в главата ми се въртяха какви ли не страшни филми за изпадане в шок и т.н., но реално анестезиолога ти говори постоянно и не те оставя да си мислиш глупости, докато се усетиш са извадили бебока през аварийния изход Wink и след това времето минава като на сън Simple Smile Лично аз съм с 2 ръце за спиналната упойка, до мен в реанимация имаше момиче, което излизаше от пълна упойка - аз лично не бих си го причинила.

# 97
Запис.

# 98
  • Бургас
Лично аз съм с 2 ръце за спиналната упойка, до мен в реанимация имаше момиче, което излизаше от пълна упойка - аз лично не бих си го причинила.

Аз също  Peace

Мон... за спиналната упойка, аз се притеснявам да не изпадна в шок от това , че едната половина на тялото е скована и най-вече съм в съзнание, самия страх,  притеснение, всички тези неща ще ги изпитвам, ти как се справи с това?

Просто не съм мислила за тези неща. И мен преди операцията ме беше страх, че съм чела какви ли не ужаси за последствията и от двата вида упойки... но все някак това бебе трябваше да излезе, така че реших, че е по-добре да мисля за бебето и за хубави неща, а не да се психирам. Отделно, д-р Янев ми направи прекрасно впечатление още на консултацията, имах късмета да ми се падне той на операцията и като знаех, че ще е там той, а не някой друг, бях спокойна. Отделно, човекът си свърши идеално работата.

# 99
От анестезиолога др Янев и аз съм много доволна. Раждах нормално с епидурална упойка, и всичко мина безболезнено. С две ръце съм за др Минчев, който го избере, няма да сбърка, страхотен специалист е  Hug Леко бременеене момичета Heart Eyes

# 100
 smile3520 ... шшшшт..... не само д-р Минчев и син работят в болницата, но и съпругата на старши  - сестра Минчева!  . Имат куче, което обмисляме да вземем за нощна охрана  Laughing Такъв ни е персонала - кадърен и красив  newsm03

# 101
smile3520 ... шшшшт..... не само д-р Минчев и син работят в болницата, но и съпругата на старши  - сестра Минчева!  . Имат куче, което обмисляме да вземем за нощна охрана  Laughing Такъв ни е персонала - кадърен и красив  newsm03
newsm10

# 102
  • Бургас
хахахаха Анипалаз ще ме умориш Simple Smile Я кажи Минчева в кое отделение е?

# 103
  • By the sea
Д-р Янев вече не работи в ДМ, нали Rolling Eyes

# 104
Това се казва социална политика  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт