Веднага заговори на малко име , каквото и да го попитах ми даде адекватен отговор. Възхитена съм- все едно се познавахме от 10г. Попитах за по ниската цена ако той ми е на ЖК и той също го потвърди. Каза че може спокойно по всяко време да му звъня. Направи ми преглед на видиозона , но и днес малкото човече не пожела да си покаже пола
За стаите в Девата ми обясни , че може свободно да се разходиш да ги разгледаш , като помолиш на регистратура намират човек и те качват на 5 етаж. Мили мами, от много време не бях срещала толкова позитивен лекар! Сигурна съм , че това е правилния избор !
. Предразполага някак и ми вдъхва спокойствие. При него се премести значи? Поне според мен - добър избор!
Веднага заговори на малко име , каквото и да го попитах ми даде адекватен отговор. Възхитена съм- все едно се познавахме от 10г. Попитах за по ниската цена ако той ми е на ЖК и той също го потвърди. Каза че може спокойно по всяко време да му звъня. Направи ми преглед на видиозона , но и днес малкото човече не пожела да си покаже пола
За стаите в Девата ми обясни , че може свободно да се разходиш да ги разгледаш , като помолиш на регистратура намират човек и те качват на 5 етаж. Мили мами, от много време не бях срещала толкова позитивен лекар! Сигурна съм , че това е правилния избор !
Захранване - след това. Не е излишно да имаш дуфалак или лактулоза в себе си. На мен изобщо не ми се наложи да ползвам, но все пак...
и след това времето минава като на сън
Лично аз съм с 2 ръце за спиналната упойка, до мен в реанимация имаше момиче, което излизаше от пълна упойка - аз лично не бих си го причинила. 
... шшшшт..... не само д-р Минчев и син работят в болницата, но и съпругата на старши - сестра Минчева! . Имат куче, което обмисляме да вземем за нощна охрана 
Препоръчани теми