На мен нашата ЛЛ никога не ни е отказвала талон, за каквото и да било и сме много доволни цялата фамилия 
паричките са си твои и как ще си ги харчиш си е само твоя работа
но си права, че не са ми джобните...на моменти чак се замислях дали да не ги прежаля, за да си спестя евентуални главоболия, но от друга страна си казвам, защо да го правя, да не съм ги намерила на улицата?! А най-тъпото е, че това за смяната го обмислям от 2 месеца, да се бях почудила още малко и щях да изтърва влака

не е толкова страшно-жаждата за вода на мен лично ми беше по-страшна ,а беше забранено 1 ден да пиеш дори вода.....Има емоция....
Една дружка от моя блок ражда при нея и Минчев младши секцио и също беше много доволна

С него направо отиваш при новия ти АГ.
не е толкова страшно-жаждата за вода на мен лично ми беше по-страшна ,а беше забранено 1 ден да пиеш дори вода.....Има емоция....
Малко ми е неудобно, но да попитам
за ходенето по голяма нужда беше ли ви необходимо да пиете допълнителни сиропи за разхлабване? На мен в МБАЛ ми бяха казали, че ако не отида по голяма нужда, няма да ме изпишат
чак да са ме питали дали съм ходила до тоалетна няма такова нещо. В краен случай ще си поръчаме сок от сливи на някой посетител . От операцията те опъват конците в началото и да се изправиш е труднично, не дай си боже да се закашляш
, после вече се къпеш спокойно с лепенката -тя не пропуска вода .
Аз бях с такава, много съм доволна. Не е страшно, не се шашкай. На мен секциото със спинална упойка ми беше много по-спокойно и хубаво раждане от нормалното /което протече без усложнения, но ми беше много по-голямо притеснение какво става и как е бебето.../
Всеки трябва да реши кое е по-добре. Когато аз раждах не са ми предлагали частична . Абе важното е да са ни живи и здрави бебоците ! Няма страшно
Сега остава да ми стискате палци да си взема талон утре , че моята лична с тези талони е голямо приключение -след 15число все няма - да не говорим ,че 300 баби има / ех и ние ще станем като тях / пред кабинета. Ще пробвам при д-р Минчев- няма свободни часове тази седмица , но ще отида сутринта и ще чакам да ме вместят- ще трябва дебела книжка да си взема май
Ако всичко мине както трябва вечерта ще ви разказвам ако съм в състояние
хайде хубав ден на всички ! 

Препоръчани теми