МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 574
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Мон, имаш право, въпреки, че аз бях с още една мама в стая - много точна, беше с второ дете и много ми помагаше. Първо като не можех да стана ми подаваше разни неща като вода примерно, за да не ставам и т.н.  После като ми докараха Борко ми показа как да кърмя, как да сложа детето и т.н
И не охкаше  Mr. Green  Даже и тя има един златен лаф от предродилна: "Докторе, прекопах пипера и идвам да родя"  Joy  Аз оттам я запомних и после бяхме в една стая  Peace
Така че има си и плюсове  Peace  Най-много зависи на какъв човек ще попаднеш  Peace  Тази с която бях аз си беше типична жена от село, в най-положителния смисъл -  жилава и много...как да кажа... стегната, изобщо не мрънкаше  Peace  Даже като си тръгна и като останах сама в стая ми беше едно празно и самотно  Rolling Eyes

При нас в МБАЛ свижданията бяха отвън в коридора, само таткото пускаха вътре и никой друг и то на секциото, които не могат да излязат или такива разпорени като мен  Crazy
Сега гледам, че и в Девата са го въвели това за ограничаване броя на посетители - повече от 2-ма наведнъж не пускат  Peace

Иначе си представям каква какфония става с 3 родилки, 3 бебета и по 2-ма посетители за всяка  Crazy

Ани като се върне от отпуск смятам да отида вече да разгледам родилно  Peace

Таничка, благодаря още веднъж  Hug

# 256
Дано са го въвели, че никога няма да забравя циганския катун от 6 човека в стаята, при положение, че моите близки се качваха по 2-ма, а 87 годишната ми баба стоеше долу сама и чакаше, докато майка ми или баща ми не слязат..

# 257
dog_ma, в Девата ли прави теста?
Не, правих го в първа поликлиника при д-р Иванова.

# 258
д-р Хубчев или д-р Драгнева бихте ми препоръчали за ФМ? Доволни ли сте, колко време беше ФМ, обясниха ли ви всичко? Искам да отида на 3-та, но се чудя при кой от двамата..

# 259
Не се притеснявайте,ще ви направят всички необходими за упойките тестове непосредствено преди операцията. Може да направите консултация с анестезиолог предварително, 10-15 дни преди термин. Аз лично си направих, за да си поговоря с лекаря. Simple Smile Като човек, минал през секцио преди 9 дни направо ви се чудя на желанието да раждате по този начин. Като сравня нашето положение и това на раздалите естествено, разхождащи се по коридпорите... дано не ми се налага никога повече.  Praynig Praynig Praynig
*Таничка* е писала, че като чуеш бебето, забравяш за болката и скачаш- е,да...ама след секунди болката напомня за себе си. Утехата е, че действително се забравя много бързо всичко заради малкото съкровище в ръцете ти. Иначе си боли и то ужасно много. Сега си имаме с  *Таничка* още една екстра, вероятно в следствие от секциото- проблеми с кърменето.
Ако трябва да избирам бих избрала нормално раждане с обезболяване- анестезиолозите в болницата са достатъчно добри, за да им се доверите!
За плащането ме беше питал някой- аз съм доволна.Платих точно толкова, колкото бях си сметнала! И при положение, че ползвах отстъпка, защото се следя при техен лекар е повече от идеално положението. Simple Smile
За  ФМ- и двамата са добри, но др. драгнева е по-подробна и прегледите са по-дълги при нея. Но както вече сме писали тук, 3-та ФМ в Дева Мария никой не препоръчва.Може би ако сметнат за нужно... не знам. Аз питах дали да правя и ми казаха-не!
Посещенията при родилките действително са по двама! Можете да се обадите да приберат бебчето по време на посещенията, аз ако не бях в стая с *Таничка* задължително щях да го правя.

# 260
Момичета, къде мога да видя имената ( ще е добре със снимка ) на педиатрите,
работещи в Девата?

Наложи ми се да тичам до Спешното им, късно вечер  с две годишното си дете и след първоначалната радост,че на смяна е именно педиатър си тръгнах разочарована и ядосана.
Такава безучастност, отказ да помогнеш, дори да погледнеш какво става с него, че и да се държиш нагло,
не бях очаквала от лекар в частна клиника. На въпросната лекарка не и спестих мнението си и вдигнахме скандал,но наистина съм крайно възмутена.

# 261
# 262
Благодаря за бързата реакция, но не намерих нито един педиатър в този списък,
също разгледах и снимките, ама нищо.  Tired

# 263
Благодаря за бързата реакция, но не намерих нито един педиатър в този списък,
също разгледах и снимките, ама нищо.  Tired

На регистратурата на Девата съм виждала бланки за оплакване, може би ако провериш на регистратура кой педиатър е бил на смяна, ще му/й разбереш името и ще можеш да подадеш оплакване.

Аз пък покрай снимките видях, че имат хематолог и се обадих да попитам, но докторката я нямало в графика за август и септември  Tired

# 264
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, къде мога да видя имената ( ще е добре със снимка ) на педиатрите,
работещи в Девата?

Наложи ми се да тичам до Спешното им, късно вечер  с две годишното си дете и след първоначалната радост,че на смяна е именно педиатър си тръгнах разочарована и ядосана.
Такава безучастност, отказ да помогнеш, дори да погледнеш какво става с него, че и да се държиш нагло,
не бях очаквала от лекар в частна клиника. На въпросната лекарка не и спестих мнението си и вдигнахме скандал,но наистина съм крайно възмутена.

същата работа ...незаинтересована и отегчена , нисичка ,слаба на средна възраст ....
и този списък изобщо не е обновяван за специалистите ....

# 265
Докато не направят детско отделение в болницата все ще е така. На нас веднъж ни се наложи да отидем, още като бяхме на няколко дни и получихме адекватна помощ, но проблемът всъщност се оказа незначителен. Впечатленията ми от поведението и реакциите на педиатърката обаче са изпълнени със смесени чувства. Не бих завела повече малкият там при спешен случай.
Дано собствениците ни зарадват в скоро време с детско отделение.

# 266
Ние на няколко пъти сме ходили посред нощ в Св.София, с която нашата ЛЛ има сключен д-р и сме попадали на д-р Ненов, педиатър. Много сме доволни от него  Peace

Казвам го като евентуална алтернатива  Peace

# 267
Същата ще да е - нисичка и слаба и ужасно отегчена.
Никакъв опит дори да погледне детето ми.

За съжаление, не я виждам в този списък,
но ще намеря начин да се оплача.
В интерес на истината, момичетата на регистратура се опитаха повече от нея.
И това педиатър!

# 268
  • Бургас
На сайта в отделение Неонатология са споменати само д-р Снежа Згурова - Главен лекар на МБАЛ "Дева Мария" и д-р Красимир Сакарски.
От моя престой в болницата аз съм доволна от д-р Снежа Згурова и от д-р Мирослава Колева / http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B … %B0#.TgxzN2HSOho/.

Да не би да говорите за д-р Дора Велева http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B … 0%B0#.Tgxxk2HSOho

# 269
  • Burgas, Bulgaria
д-р Велева не работила там вече, д-р Колева също .... не друга е ,нова за мен непозната ...

Общи условия

Активация на акаунт