Целия екип беше излязъл в коридора и идваха да ме проверяват за разкритие. В 2 ме почнаха болките и към 4 без нещо болката стана много силна. Дойде една друга руса, но никакво внимание не ми обърна. Аз й казах: "Бебето излиза", а таз си седи на стола и пак никакво внимание, аз пак казвам "Бебето излиза, извикайте някого (защото всички бяха в коридора), таз пак никва реакция (Всъщност е разбираемо, понеже много раждащи охкат, пъшкат, викат, искат упойки, ала бала.... и сигурно са свикнали да се оплакват жените...) Ядосах се разбира се, защото имам 2 раждания и двете без гъх да кажа и си познавам организма, а бебето напираше, а таз си помисли явно, че си внушавам) Добре че в този момент влезе Ченешева и ме пита, дали ме напъва, бръкна и каза "Ама тя е готова! Айде моето момиче сега напъвай и си хвани краката към теб, когато ти дойде напъна" Почнах да напъвам и бебето тръгна много бързо да излиза, изведнъж всички се струпаха около мен, почнаха да викат "Спри, недей, трябва да отидем в родилната зала..."Настана суматоха, облегнах се на Минчев и ме заведоха на магарето и така...за 10 мин изкочи Диана! Всички започнаха да залагат, колко килограма ще е, повечето казваха 2 900, 3 000, а тя излезе 3 550. Тук трябва да кажа, че от първото раждане имах фистулка, защото един конец се беше скъсал след зашиването и очаквах да ме срежат и да ме оправят и всеки път на консултация напомнях на лекаря за епизиотомията, защото се разкъсах от първото раждане, а трябваше Ризова да ме среже. Та..Минчев при приемането ми каза, че съм си била много добре отдолу и нямало да се разкъсам, е тва ме ЗАСТРЕЛЯ ТОТАЛНО (дали го мързеше този човек и досега не мога да си го обясня)! Еее.. пак се разкъсах и то не по същия начин, както очаквах, а по друг(тук малко изпсувах
) и пак шев и кройка и сега не е като да не съм раждала 2 пъти, но сина на Минчев, както писах в друг пост ме е зашил добре (Щом на 20 ден почнахме с мъжо джиджи-биджи и то без болка, понеже след първото раждане ми трябваха 7 месеца). И така, хем бях ядосана за някои неща, хем бях щастлива (Толкова много ендорофин се беше отделил

че като се знам колко ме е шубе от всякакви интервенции (а после мераци и за други ъпгейди имам
, които не знам как ще станат като ме е страх толкова
)
.... не мога да ги мисля и тях
Важно е на теб да ти е добре 
познавам си хората и ще се обидят, че не искам да им кажа датата
по-добре да си пият кафето долу и да ги извикат за "честито"
!
сега и акушерките ще си патят от нас).
Препоръчани теми