149 Американки наричат за здраве, благоденствие и късмет на мъничката Виктория!

• 32 655
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • USA, Steak State
Не си спомням кой преди питаше за бг документи от посолството, но да се отчета: моите пристигнаха миналата седмица. Покрай суматохата с местенето, забравих кога точно ходих до консулството, но станаха за по-малко от два месеца.

Аз бях. За смяна на паспорт ме интересуваше какво трябва да нося освен изтеклият паспорт. И снимките ги правят на място предполагам...

# 661
Доколкото си спомням, носи се стария паспорт и пари в брой, попълва се декларация.  Снимат на място и взимат отпечатъци.  На сайта на посолството трябва да има инфо, си мисля.   newsm78

# 662
  • USA, Steak State
Доколкото си спомням, носи се стария паспорт и пари в брой, попълва се декларация.  Снимат на място и взимат отпечатъци.  На сайта на посолството трябва да има инфо, си мисля.   newsm78

Има, аз обаче обичам да питам и патило, че българска работа- обожават да връщат за документи и все ме е страх. Най- близкото консулство все пак ми е на 8 часа път, а имам и две деца и трудно се организирам. Simple Smile

# 663

Дори не знаех къде е проблемът, но се изказах.  Sunglasses И бях разбрана погрешно, но като гледам - калпаво и кратко съм писала, та направо го затрих.
Права си, Яна, а аз ще се обясня някой друг път.

# 664
  • Чикаго / София
Zоie много благодаря за споделеното. Хареса ми и при следващата ни чуденка на къде да поемем в околността, ще е към това място. Не го знаех. Бахайския храм го знам, на 5 минути ми е, но за тази красота нямах представа.

Агент добре звучи споделеното от теб - и партито, и съседите и училището, и плана ти.  Simple Smile

Аз не мога да си представя да хапна нещо което има 6 крака и пипала. Почва да ми се повдига, само като си го помисля. Както ще да ми го поднасят, знам ли какво има вътре, няма начин да го преглътна.  Трябва да съм в пълно неведение за сервираната ми храна, за да опитам. Фея браво за куража, макар да си признавам, че докато те четях и стомаха ми започваше да се бунтува. По-скоро ще стана вегетарианка, ако трябва да спасявам животните, отколкото да ям буболечки.

# 665
Аз бях. За смяна на паспорт ме интересуваше какво трябва да нося освен изтеклият паспорт. И снимките ги правят на място предполагам...

Снимки и отпечатъци на място. Мисля, че писах вече, освен изтеклите документи, нищо друго не поискаха. Носех си само свидетелствата за раждане и брак, за всеки случай.

# 666
признавам, че докато те четях и стомаха ми започваше да се бунтува. По-скоро ще стана вегетарианка, ако трябва да спасявам животните, отколкото да ям буболечки.
Laughing Ирка, разсмя ме! Честно, дори не би разбрала, че има бубулечки в блокчетата на "Чапул".

А знаеш ли, че според ФДА си има допустим определен процент смелени бубулечки и изпражнения от гризачи в храната?

Цитат
Here is a very brief sampling of the FDA's Food Defect Action Level list. They begin investigation when foods reach the action level they've set. According to the FDA, typical foods contain about 10 percent of the action level, but others say they contain more like 40 percent.

CHOCOLATE AND CHOCOLATE LIQUOR

Insect filth: Average is 60 or more insect fragments per 100 grams when 6 100-gram subsamples are examined OR any 1 subsample contains 90 or more insect fragments

Rodent filth: Average is 1 or more rodent hairs per 100 grams in 6 100-gram subsamples examined OR any 1 subsample contains 3 or more rodent hairs

CITRUS FRUIT JUICES, CANNED

Insects and insect eggs: 5 or more Drosophila and other fly eggs per 250 ml or 1 or more maggots per 250 ml

RED FISH AND OCEAN PERCH

Parasites: 3% of the fillets examined contain 1 or more parasites accompanied by pus pockets

MACARONI AND NOODLE PRODUCTS

Insect filth: Average of 225 insect fragments or more per 225 grams in 6 or more subsamples

Rodent filth: Average of 4.5 rodent hairs or more per 225 grams in 6 or more subsamples

PEANUT BUTTER

Insect filth: Average of 30 or more insect fragments per 100 grams

Rodent filth: Average of 1 or more rodent hairs per 100 grams

POPCORN

Rodent filth: 1 or more rodent excreta pellets are found in 1 or more subsamples, and 1 or more rodent hairs are found in 2 or more other subsamples OR 2 or more rodent hairs per pound and rodent hair is found in 50% or more of the subsamples OR 20 or more gnawed grains per pound and rodent hair is found in 50% or more of the subsamples

WHEAT FLOUR

Insect filth: Average of 75 or more insect fragments per 50 grams

Rodent filth: Average of 1 or more rodent hairs per 50 grams

# 667
Хич не мога да се развълнувам или впечатля кой какво яде. Слушах за щурците и другите буби ядливи по НПР,много любопитно.
*
На темата титулярката е чудесна бузана,малко даже я гушках. Много е хубаво да има такова малкичко бебе наоколо.
*
АП,хайде халал да е с тази поредица от хубавини. Чакаме да разкажеш повече за програмата на А. с езиците
*
Нашите деца се прибраха. Говорят предимно бг (чудо!),всичко е "много яко" и 2/3 от съществителните им са умалителни ( Twisted Evil) ,но каквото и да е,Бг да е. Стефан говори англ.с акцент,изумително нещо е детския мозък.

# 668
  • Boston, MA
...
Нашите деца се прибраха. Говорят предимно бг (чудо!),всичко е "много яко" и 2/3 от съществителните им са умалителни ( Twisted Evil) ,но каквото и да е,Бг да е. Стефан говори англ.с акцент,изумително нещо е детския мозък.

Joy

Ще имаме баба на гости за два месеца, чакаме и на нас да ни се случи чудото.

# 669
На темата титулярката е чудесна бузана,малко даже я гушках. Много е хубаво да има такова малкичко бебе наоколо.
Айде, Анет пак намаза  Crossing Arms  Wink

Как издържате с гости за по 2 месеца? Аз един път съм се вкарвала в тая беля. Незабравимо изживяване. В края на първия месец ми идеше да се изнеса да живея в бараката, при косачката и триона.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 05:02 от Фея Кръстница

# 670
Анет, и Плами е така- водичка, чашка. Сега е много доволен , че когато си говорим на вън, никой не ни разбира Laughing

# 671

Как издържате с гости за по 2 месеца? Аз един път съм се вкарвала в тая беля. Незабравимо изживяване. В края на първия месец ми идеше да се изнеса да живея при косачката и триона в бараката.

Не ги издържаме. На третия ден общо-взето се хващаме за гушите.  Confused

# 672

Как издържате с гости за по 2 месеца? Аз един път съм се вкарвала в тая беля. Незабравимо изживяване. В края на първия месец ми идеше да се изнеса да живея при косачката и триона в бараката.

Не ги издържаме. На третия ден общо-взето се хващаме за гушите.  Confused

Същата работа...след две седмици гости с приятел, вече не сме такива... Mr. Green

# 673
  • usa
Как издържате с гости за по 2 месеца? Аз един път съм се вкарвала в тая беля. Незабравимо изживяване. В края на първия месец ми идеше да се изнеса да живея в бараката, при косачката и триона.

не издържаме, обаче понякога нямаме избор  Confused. и като нямаме барака с косачка и трион където да се изнесем, ни се налага да развиваме сериозни хронични заболявания...

# 674
  • WA, USA
А аз много обичам гости, особено родителите ни. С майка ми повечко се дърпаме, но със свекърва ми и свекъра се бях родила. Ходех на работа и се прибирах на чисто, сготвено, щастливо дете, ееех спомени, сега опъвам като вол на сто посоки и пак всички недоволни.

ооох, как искам бебе. Днес един колега си доведе щерката и не можах да отделя поглед от нея. Ама пусто порастват и почват да спорят, и да тестват и да упорстват Laughing най са ми хубави като гушкави бебета.

Общи условия

Активация на акаунт