149 Американки наричат за здраве, благоденствие и късмет на мъничката Виктория!

• 32 648
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Чикаго / София
Анет браво на децата за българския, пък дори и с умалителни. И мен като Winx умалителните не ме дразнят по принцип, само в определени случаи. Как е минал полета?

Зоуи ти сега се опитваш да ме накараш да се откажа и от скаридите ли? Laughing  Аз просто не обичам буболечки - каквито и да са. Имам фобия от тях. направо настръхвам цялата. За това и не мога да си представя да ги ям. Не казвам, че е нещо лошо да се ядат, който може, има смелостта и желанието - нека си ги хапва. Може и да са вкусни.  Аз не понасям пълзящи насекоми -това е. Скаридите и пр. морска храна ям, ама тя не пълзи на 6 крака, а плува. И ги ям без мустаци и пипала. Simple Smile

Гости са ми ок за около месец и половина, до два. Има малко напрежение на моменти, но и на мен ми харесва, че помагат - прибера се от работа, сготвено, подредено, децата доволни. Ми добре си е така. Сега ще идват баща ми и племенника ми другата седмица и ще останат 1 месец, ще  видим с тях как ще е, но с двете баби нямахме проблем предишните две години..

# 691
ИркаLaughing И аз съм така! Физически ми се драйфа докато гледам снимка на цикада, примерно... Отне ми доста време да се науча да ям скариди. Не че ги заобичах, но съм ок с тях. А са ми били сервирани и с глава, антени и всичко както си трябва...  Sick Та си мисля, че с известно самонавиване може и да става номера... Ако се налага, де  Laughing

А това с фобията е доста кофти... Цикадите са най-ужасните чудовища за мен. Като се сетя за 17 годишните преди време... Беше ме страх да минавам под дървета, че някоя може да падне отгоре. Та те разбирам много добре.

# 692
Цикадите са ми (и не само те) гнусни. Sick  Имахме честта със 17 годишните тази пролет, бяха се настанили по дърветата в нашият двор. Побъркваше ме пеенето им. Заради тях вместо в парка променихме рд парти на детето да е у дома.

Много си мисля за Кумон. Около нас има повече центрове за tutoring отколкото фаст фууд ресторанти. Mr. Green  Толкова се държи на образованието в наше село, че за back to school party, управата на комплекса е организирала за децата contest за есе на тема: "What do you hope to learn this school year, and what will do to help yourself achieve these goals?"  Crazy Laughing

За гостите хубаво ми е като ми дойдат, хубаво ми е и като си тръгнат.

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 04:09 от benson10

# 693
  • У дома
Ми, мръщите се на някои храни, защото знаете какво е. Я, ние с Мая в Чайна таун с китайци, на китайски ресторант. Каквото ни поръчаха на местния диалект си го изядохме и останахме доволни  Laughing

Дайте акъл за  “no-chip” manicure... Как се маха това чудо? С търкане до припадък?

Леле, Бенс, това с есето сериозно ли?

# 694

Дайте акъл за  “no-chip” manicure... Как се маха това чудо? С търкане до припадък?

Памук напоен с лакочистител с ацетон на нокътя и увиваш пръста много хубаво с алуминиево фолио. След 10 мин провери един нокът как е, почва буквално сам да се отлюспва лака. Ако не е, още малко трябва да се подържи и да е хубаво опаковано. Някои лакове имат нужда преди това повърхността им да се надраска с пила. Преди да почнеш сложи обикновен вазелин или балсам за устни, мазен крем на кожичките.

# 695
  • У дома
MissNellie, благодаря за включването! Надявах се да избегна държането на лакочистител с минути, но явно няма как. Лошото е, че навън вали и като ме изгонят заради миризмата, ще има да си стоя в гаража  Confused

# 696
Ми, мръщите се на някои храни, защото знаете какво е. Я, ние с Мая в Чайна таун с китайци, на китайски ресторант. Каквото ни поръчаха на местния диалект си го изядохме и останахме доволни  Laughing
Подобно изживяване имах в Корея, като на всичко отгоре си бара съвсем живи и им мърдаха пипалата. Към всеки гост имаше сервитьор взема живото животно, топи го в някакви сосове и ти го дава в устата. От цялата група само двама си хапнахме.... После бях готова да се закълна че това мърда в коремът ми.... Калин тръгва на Кумон сега септември.... Похвалил се е на половин Варна че ще е ученик.

# 697
После бях готова да се закълна че това мърда в коремът ми....

Титина, представих си го толкова цветно, че ми се прищя да не бях...  Sick

# 698

За гостите хубаво ми е като ми дойдат, хубаво ми е и като си тръгнат.

Спасибо за пришли, большое спасибо за ушли Joy Така звучи на руски. Laughing

Питам една двадесет годишна девойка дали живее сама тя ми каза, че живее с майка си, при което аз я съжалих, докато Златко не добави, че и ние сме така. Laughing

# 699
  • USA, Steak State
MissNellie, благодаря за включването! Надявах се да избегна държането на лакочистител с минути, но явно няма как. Лошото е, че навън вали и като ме изгонят заради миризмата, ще има да си стоя в гаража  Confused

Другият вариант е ацетон на водна баня.
Както Нели е писала се изпилява повърхността на лака, за да се отнеме от блясъка след това се потапят пръстите в топъл ацетон и след това се избутват с дървена пръчица. Пада на цели люспи и нокътната плоча не е толкова наранена.  Peace

Не харесвам скариди, просто не са ми вкусни. Иначе ям всичко морско и океанско.
Буби не знам дали бих пробвала... знае ли човек...  Mr. Green

# 700
За родата, от както имаме деца и рода имаме, когато бяха моите в нас е не мога да се оплача, много ми помагаха и сега помагат, когато могат, но от другата страна като застъпи свеки втора смяна, е не е същото като мама да ти помага и това си е Whistling
Я кажете какво мислите за зелените смутита за закуска?

# 701
  • У дома
Еха, Titina, това се казва преживяване! Аз до скакалците ще стигна, но за друго не гарантирам  Simple Smile

Хобито на милото пак ме спаси. Извади някакви диамантени пили и 20-тина вида шкурки. Ноктите ми вече не лъщят, но се оказа, че нямам ацетон Rolling Eyes Одисеята ми ще е с продължение  Simple Smile

Как си личи, че тази вечер съм без деца и имам време за РС  Grinning

Аз съм "за" зелените смутита по всяко време на деня!

# 702
Миме, и аз кат' Атланта - зеленият нектар е супер по всяко време! Всъщност аз пия поне по три чаши пресен нектар всеки ден. Слагам най-различни зелени, червени, жълти и пр. чуци, плодове, билки/подправки, ядкови млека... Каквото ми хрумне.

# 703
Аталанта,  Фея имате ли някакви рецепти за тях или каквото има те в наличност го пускате в блендера?  Задължително ли трябва да е с мляко?

# 704
Миме, разгледай този мой любим сайт www.rawmazing.com. Ще намериш много рецепти за зелени смудита. Аз започнах спазвайки рецепти, след което преминах на импровизации тип "това има в наличност".

Не винаги ползвам ядково мляко. Често слагам комбинация от портокалов сок и вода (по 1 чаша от всяко). Така, в комбинация с голямото количество целулоза на нектара, портокаловият сок отново става бавен въглехидрат.

Общи условия

Активация на акаунт