Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 909
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Densi, в предните страници нали обсъждахме  Noir de Noir, намерих го, пробвах го, че си го и купих. Някак си не го виждам да се носи от мъж, аз съм розофоб, но този е друга бира. Проблемът е, че е нетраен, няма никой след по-малко и от час newsm78В ревютата също казват, че е нетраен. Това е голям минус за един парфюм и не бих го взела отново.

# 541
Браво честито!   bouquetразкошен парфюм. При мен си е траен, но то зависи от изискванията ти и от това колко точно пръскаш. Аз не съм от пестеливите, освен разбира се в определени ситуации. Винаги се съобразявам, когато някакви фактори го изискват.

# 542
В нашИо  Дъглас дали ще я има тази колекция на Van Cleef & Arpels Party Laughing
Искам и аз вече хлад и истински аромати.

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 16:55 от raz_nejena

# 543
Момичета, някоя от вас да е ползвала серията с мини парфюмчета на Диор? Имат ли пулверизатор или не?

# 544
Tочно така, kovatcheva, паметта ти е завидна Hug.  Разделих се с Alien-a, но, да си призная честно, сега  съжалявам. Те, моите пафюмни мераци са все спонтанни Laughing
Иначе, не познавам Ели Сааб,  единствено съм чела ваши  описания тук и реших, че в един момент, трябва да го притежавам. Както писах, имам личен празник в понеделник и смятах да си направя подарък, но закъснях. Вчера се обадих  в Монами , но ми казаха, че ще пристигне най-рано във вторник и това ме отказа.  
Ще го потърся все пак за проба, преди да  реша дали да го купя.

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 20:38 от Lirena

# 545
  • София
Здравейте, дами, някоя от вас дали познава това творение на Картие?

http://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Eau-de-Cartier-Essenc … e-Bois-14641.html

Оглеждам се за нов парфюм, всичко от скромната ми "колекция" от няколко флакона не ме радва особено вече и нещо ново определено ще освежи сетивата ми. Прехвърлям си няколко заглавия наум (не съм ги тествала) вече няколко седмици с оглед на приближаващата есен и не мога да реша какво би ми харесало. Изкарах лятото с Хедера, Lovely SJP и едно виалче на Chanel Chance Eau Fraiche.

Toва Картие "на хартия" изглежда много добре, но някак не успявам да добия "олфактивна интуиция"  Mr. Green за аромата. Ще се радвам да споделите, ако някой го познава.   bouquet

# 546
Питам отново - защо Noir de Noir да не може да се носи от мъже? При мен всичко много го харесват.

A и с тази логика ако тръгнем, Dior Homme Intense може ли да се носи от мъже? Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 13:35 от alchemist

# 547
Питам отново - защо Noir de Noir да не може да се носи от мъже? При мен всичко много го харесват.

A и с тази логика ако тръгнем, Dior Homme Intense може ли да се носи от мъже? Mr. Green

Може, разбира се newsm26 , просто на мен не ми харесва така newsm25.

# 548
Момичета, някоя от вас да е ползвала серията с мини парфюмчета на Диор? Имат ли пулверизатор или не?

Нямат.

# 549
Здравейте дами   bouquet
Спешно търся мъжкия Dune на Dior. Ако някой може да помогне с инфо къде го има, ще съм много благодарна.

# 550
  • виртуално
Здравейте дами   bouquet
Спешно търся мъжкия Dune на Dior. Ако някой може да помогне с инфо къде го има, ще съм много благодарна.
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/christian-dior-dune-po … mme-edt-50-ml.php

# 551
Здравейте дами   bouquet

Преди две седмици изпръсках 100 мл флакон. Поздравления за избора! Simple Smile

# 552
Благодаря Рапунцел ®

# 553
  • Там, където ме обичат

Може, как да не може.  Peace
Даже много добре стои на мъж.

Но ако е в моята къща, няма да остане мъжете да го носят.  Mr. Green

# 554
  • София
Днес пробвах няколко неща -
Honey на MJ е все пак по-приятен от другите новоизлезли неща. Прозрачен и лек, има нещо като мед, но много измито, по-скоро като желе, цветно -плодов но ненатрапчив и не така агресивно синтетичен, както миришат напоследък парфюмите. За мен мирише на един тип муск, който има и в шампоаните Па Па и в White Musk на Том Форд, и в Dot и в Daisy. Т. е. който харесва някой Марк Джейкъбс, ще хареса и тази шампоанена меденка.

Изненада ме Mercedes Benz, който си е стандартна розова глупост, но има и нещо като суров тютюн. Не е сполучлив, защото е много плосък, но поне е странен.

Пробвах и тазгодишната Бронзова богиня - малко по-млечен и цветен от моята от 2008, но достатъчно близо. Много хубав летен парфюм е това, колкото по-горещо, толкова по се разхубавява, а с малко сол - след къпане в море - оставя чудна следа.

Общи условия

Активация на акаунт