Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 904
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Градска част
Аз не за лятото , а за есенно-зимния период , но взимам мерки от сега . Евентуално да го ползвам като захладнее.
Закупих го на сляпо този Будоар и няма да ви описвам какво главоболие ми донесе....много силен и прекалено траен аромат.Според мен не си заслужава Peace

# 556
  • на терасата
Парфюм Будоар не съм имала, но с удоволствие измазах една туба крем за тяло. Траен и луксозен аромат, няма нужда от нищо друго за допълнително ароматизиране. Ухае цял ден. Мисля, че на парфюм ще е прекалено натегнат, обаче. Може би на голям студ да е добре....

# 557
Главоболен е и доста натрапчив парфюмът. Аз лично не можах да го нося. Крем за тяло не съм ползвала и не мога да дам мнение.

# 558
Да попитам, случайно някой да има път до дестинация с бутик на Шанел тези дни? Praynig Да си поръчам едно бутилче, ако може Simple Smile

# 559
@Ronita, след две седмици ще пътувам - от 4 до 7ми септ. Но от летището ще е по-евтино отколкото от магазина Peace

# 560
Благодаря  Yasmeen Hug
Става въпрос за Коромандел, а него го няма по летищата. Ако не успея да се сдобия с него преди това, ще ти пиша на лични.

# 561
  • Там, където ме обичат
Днес пробвах Розовата принцеса на Фере.
http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Ferr-Rose-Princesse-4762.html

Не мога да повярвам на писанията във Фрагрантика.  newsm78
Не усещам нито рози, нито люляци, абе направо грам цвете не подуших. За мен е катраново нещо си. Няма да напиша дори сапун, защото въпреки съставките, изписани в сайта, не ми изби нищо сапунесто.
Пропуснах да уточня, че го пробвах в Лили,
Нито е розов, нито е за принцеси, още по-малко за млади момичета.

Момичета, как се произнасят имената на:
Pierre Monatale - с меко Л?
Estee Lauder - естЕ или Ести, лодЕр или лАудер, големите букви показват ударенията?

# 562
  • София
Много странно...
Да не би да си объркала нещо?
Аз си го помня като рози и плодове.

Я да се оплача аз от Алиен Аква Шик - прилича ми на някакво долнопробно менте  на Алиен.

# 563
  • Там, където ме обичат
Много странно...
Да не би да си объркала нещо?
Аз си го помня като рози и плодове.

Я да се оплача аз от Алиен Аква Шик - прилича ми на някакво долнопробно менте  на Алиен.

Ааа, повечето последващи версии на някой добър парфюм са като ментета, по-слаби и измити.
Същото мога да кажа за разните Ангели, било то Божур или Роза.

# 564
  • София
Той Тиери точно с това ме дразни, въпреки че съм му фен.
Направил пет парфюма, направил.
И после като почне да ги мъчи да им изкарва версии...
Понякога излиза нещо, ама понякога излиза нещо като нищо.

# 565
  • Пловдив
За всеки вкус по нещо  Laughing

# 566
Така като гледам последните му много версии все са на намаления в парфюмериите. Whistling

# 567
това с версиите важи за много , много парфюми - както с филмите , все гледат да изцедят зрителския интерес ...

# 568
  • Germany
Днес се запознах с това бижу http://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Place-Vend-me-18590.html
Обожавам флаконите на Boucheron. За мен от всички парфюми на бранда блика невероятна женственост, класа, а флаконите са истински бижута Heart Eyes Тук флаконът е масивен, на множество малки ромбчета, пречупващи светлината в различни цветове Heart Eyes, а камъкът на капачката е изумителен - дълбок, тъмен и безкраен, можеш да потънеш и да се загубиш в него.
Този парфюм твърдо не е мой, но е задължителен за проба за почитателите на белоцветни аромати. Белоцветен в добрия смисъл на думата Peace. Усещам го като аромат на горещ ден на границата между пролет и лято, когато жасмин, орлови нокти, портокалов и лимонов цвят цъфтят с пълна сила. Не харесвам бели цветя, но тук се е получила красива композиция, с подчертано френски шик Wink. Доминиращ е жасмина, подплатен със солидна доза бензоин. Обещаните в пирамидата кедър и червен пипер не усещам Sad, а много се надявах на тяхното присъствие. Началото му определено не е новаторско, направен е да е в крак с модните за момента аромати и лично за мен е взаимствано доста от базите на Prada Candy  и La Vie Est Belle Lancome, но в много подобрен и по-носим за мен вариант, не е така непоносимо и лепнещо сладък  и е допълнен с бели цветя и мед. Развива се много хубаво и доста мощно, като типичен цветен ориенталец. Много красив и женствен и си мисля, че доста дами биха се влюбили в него. Изумителна трайност - още го усещам доста интензивно, а е пръснат преди 8 часа и още не ми е докарал главоболие Mr. Green Атти, да го пробваш задължително, важно ми е твоето мнение Peace. Мисля си, че Денси също ще го хареса.

# 569
  • София
Абсолютно задължително трябва да го пробвам, бях убедена още преди да стигна до препоръката ти към мен. Цялото ти описание крещи, че е много мой. И това ще стане при първа възможност, щом се добера до прясно актуализирана парфюмерия. Малко ме притесни само паралела с Candy и La Vie Est Belle, особено в Candy има едно хелиотропено нещо, което не ми понася. Но жасмин и бензоин ми е идеално  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт