Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 848
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
От същия ценови раздел, си споням че в един супермаркет се влюбих в ето това на Playboy, Play it Sexy:

Мека, сладка ванилия, с лека пачули нотка, но много добре балансиран аромат и наистина страшно секси. Закачлив, за вечер е, приятно фриволен. През деня може да стои малко не на място, но с него се чувствам много особено... Като стриптизьорка във ваканция, ха,ха Crazy

# 601
Мили дами , от няколко дни ме гризе един въпрос , и къде , ако не тук , е мястото за задаването му.  Grinning
 Та , на въпроса  - някой може ли да ми каже пурпурния ленор от серия парфюмни  с име интригант , на кой , аджаба , парфюм наподобява или отговаря? newsm78

# 602

Мернах това в нета и  пише:

"Този нивелир, който също така е и парфюм е нещо от което елегантният дърводелец, просто не може да се лиши."

hahaha hahaha hahaha Задавих се, съсипах се от смях просто... Grinning Тия руснаци са ненормални Sunglasses

http://www.artlebedev.com/everything/levelus/

# 603
  • София
Аз бих композирала този парфюм с начални нотки на мокър прашен цимент (така ухаят листа от смокиня) и база на свежа чамова дървесина  Flutter В средата може да се предвиди ухание на бира Crazy

# 604
  • София
Мокър цимент ми е супер любима миризма!  Grinning Ама какво общо има с листа от смокиня? newsm78 Атти, дай идея за чисто циментово пръскало.  Mr. Green

# 605
В последно време рядко влизам в парфюмерии, затова имам огромна молба  Praynig
Ако видите в България парфюм Our Moment на One Direction да ми пишете  Hug, че дъщерята ще ме побърка  ooooh!
засега е пуснат само в Хародс , на 2 септ. ще е в цяла Англия и евентуално после и у нас ...

# 606
  • София
Мокър цимент ми е супер любима миризма!  Grinning Ама какво общо има с листа от смокиня? newsm78 Атти, дай идея за чисто циментово пръскало.  Mr. Green
Заповядай   bouquet Това мирише на напечен от слънцето плочник и точно когато е най-голямата жега, се изсипва един бърз освежаващ летен дъжд, само колкото да свали праха на земята  Heart Eyes Парфюм за стая е, което изобщо не го прави лош, за хора също е чудесен  Party

# 607
  • Germany
Аз бих композирала този парфюм с начални нотки на мокър прашен цимент (така ухаят листа от смокиня) и база на свежа чамова дървесина  Flutter В средата може да се предвиди ухание на бира Crazy
А после можеш да ми подариш 2-3 бройки, с посвещеие Wink, средните нотки можеш да ги пропуснеш, не държа на тях :hahaha
Всъщност нивелирчето ми харесва като идея и изпълнение, и с удоволствие бих се обзавела с едно, но не съм съгласна с начина на презентация Crossing Arms. Аз нося нивелир почти всеки ден в чантата си  hahaha, но не са снимали мен, а дърводелец, ама-ха Crossing Arms Whistling
Вчера имах удоволствието да се запозная с новите три аромата на The Different Company.
Най-големи надежди възлагах на http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/South-Bay-18594.html
Страхотно грейпфрутово начало. Това е най-истинския, най-искрящ, най-кисел и най-нехимичен грейпфрут в парфюм, който съм помирисвала Heart Eyes. Отнесе ми главата направо. Тъкмо бърках в портмонето да го купя и грейпфрута просто изчезна Shocked. Нищичко не остана от него, грам. Вместо него се разположи доста странна за мен база - сантал и кожа, леки, ефирни, близки до кожата, но абсолютно неприемливи за мен. Комбинацията от санталови и кожени нотки го докарва на измита версия на Ботега Венета и Пралин де сантал на PG, взети заедно. Може би ще е интересен за Куражчето и Калина ( Hug и за двете).
http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/White-Zagora-18596.html
Поредният мускусен белоцветен парфюм. Не ме вълнува, не ми харесва. Твърде много портокалов цвят и жасмин.
http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/K-sh-n-Rose-18595.html
Ето тук изкочи изненадата. Не харесвам рози, но тази е страхотна. Чиста, росна, девствена, красива, чудесно допълнена с леки нюанси на бяла хладна гардения и студен розов божур. Изключително красив аромат, не е нахален, не крещи розата в него, лесен за носене, много ми прилича на Rose Ikebana, но я няма бистротата и зеленото, а е включено студено и леко бяло усещане Crazy Rolling Eyes, ако ме разбирате hahaha Показа завидна трайност и е чудесен избор за лятото. Задължителен тест за почитателите на роза Peace
http://www.youtube.com/watch?v=PcYNUX0g4e8 Crazy
ПП. Ако трябва да опиша парфюма с песен - това е
Пробвах ги в Салон Олфактив на Патриарха, цената е 169 лв. за 100 мл. Peace

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 21:03 от kovatcheva

# 608
Мили дами , от няколко дни ме гризе един въпрос , и къде , ако не тук , е мястото за задаването му.  Grinning
 Та , на въпроса  - някой може ли да ми каже пурпурния ленор от серия парфюмни  с име интригант , на кой , аджаба , парфюм наподобява или отговаря? newsm78

Имаме го този Интригант, подуших го, но от капачката е твърде силен и химичен. Довечера като извадя да простирам прането, ще видя на какво ми прилича и ще пиша  Peace

# 609
  • София
Получих Oud на Robert Piguet. Много, много ми харесва  Heart Eyes Наподобява ми на друг аромат, но не мога да се сетя на кой  newsm78 Пръснах си Wonderwood защото първоначално на него го оприличих, но не е той. Мъжът ми като го помириса (Oud-а) каза, че това бил много стар аромат  Shocked Някой сеща ли се на кой друг прилича?
Поръчах си и Мароканската пустиня от Aus Liebe Zum Duft и я очаквам с нетърпение  Heart Eyes С DHL ли ви ги носят или идват по пощата? Имах първоначално номер на DHL, от там ме препращат в сайта на БГ пощи...

# 610
  • София
Мерси, Атти!   bouquet Ще се тества!  Grinning

Милейди, благодаря за ревюто. Много ме заинтригува с тая роза, понеже аз също не си падам по розите по принцип, но ако са приглушени и в добра компания, както звучат нещата тук, може да ме заинтересуват!  Hug

# 611
  • София
А после можеш да ми подариш 2-3 бройки, с посвещеие Wink, средните нотки можеш да ги пропуснеш, не държа на тях :hahaha
Непременно  Hug Мисля, че се сещам и за подходяща парфюмна лаборатория, където да го създам  Mr. Green

# 612
Здравейте, дами!
Изчетох доста от това, което сте написали в темата ''Изпитани сайтове за парфюми-5''. Ориентирал съм се да направя поръчка от 1001-bg.net, но не знам кой парфюм да избера?!
Насочил съм се към 1 Million Intense, Bvlgari Aqua и Midnight in Paris (Van Cleef & Arpels). Като цяло харесвам по-нежните аромати, приближаващи се до женските. Какво бихте ми предложили, Вие?

# 613
  • София
Никоя от "милионните" версии не бих окачествила като нежен (иначе да, дамски са ми всичките, вкл. и мъжкия Simple Smile ) Предлагам да прегледаш унисекс ароматите, Mugler Cologne например  Peace
Аквата на Булгари си е класически мъжки парфюм, ако не те притеснява популярността му, е ок. Този Ван Клийф не познавам.

# 614
Като цяло харесвам по-нежните аромати, приближаващи се до женските. Какво бихте ми предложили, Вие?

За мен Fleur du Mаle Jean Paul Gaultier отговаря на горното описание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт