Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 823
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Тъкмо бърках в портмонето да го купя и грейпфрута просто изчезна Shocked.

Хи, хи, аз така вчера се бях засилила на сайта за Lady Vengeance, но не ми отива да му се невиди.
Пробвах, благодарение на anima italiana ( мерсиии отново:hug:) И цял ден отлагах теста, за да не се окаже, че не ми пасва Rolling Eyes Аз доста неща на хартишка съм пробвала и после се оказва, че не ми стоят добре.
Та напарфюмих се, най-накрая и тоооолква ми хареса в началото как ми стои аромата, мек, нежен, ...приятно закръглен Grinning

И след няма и пет минути почва да ми сладни, но по някакъв обикновен, леко хранителен начин и някак фльорцест, хич не ми харесва драй дауна, дето всички толкова го хвалят. Разминах се с куршума;-)

Но ето, вече пак имам какво да очаквам с нетърпение, ще отида и аз да пробвам тази Кашан Роза.

Толкова да обичам рози, а толкова да не ми отиват, само Rose Essenтielle на Булгари не се променя...

# 616
Поръчах си и Мароканската пустиня от Aus Liebe Zum Duft и я очаквам с нетърпение  Heart Eyes С DHL ли ви ги носят или идват по пощата? Имах първоначално номер на DHL, от там ме препращат в сайта на БГ пощи...

Идват по пощата. В повечето случаи до 7-10 дни, но съм чакала за две пратки и по месец. При втория случай ми писаха, че DHL първоначално са я пратили към Гърция.

# 617
  • София
CR, благодаря, ще чакам   bouquet

# 618
Днес пробвам Mad Madame, потърсих назад в темите, май никой не го е харесал  newsm78 Пък на мен ми седи много хубаво  Grinning Животинчето в пирамидата също ми е ок, по спомен ми е подобно на онова в Мистер на Роша...При мен туй животно си седи много шик, прави розата да не е като от мускалче, и шипровата бодливост си я има...Никак не очаквах да го харесам толкова! Наистина ли на никого друг на допада?

И питане имам - добра дума за Loulou Cacharel някой да каже? Не го познавам, дали да го търся?

# 619
  • някъде под слънцето...
Получих Oud на Robert Piguet. Много, много ми харесва  Heart Eyes Наподобява ми на друг аромат, но не мога да се сетя на кой  newsm78 Пръснах си Wonderwood защото първоначално на него го оприличих, но не е той. Мъжът ми като го помириса (Oud-а) каза, че това бил много стар аромат  Shocked Някой сеща ли се на кой друг прилича?

На мен ми е малко странене, аз ли4но не го усе6там, за разлика от околните... Но  не ми напомня на друг   всъ6ност може би малко на този
http://www.fragrantica.com/perfume/Perris-Monte-Carlo/Oud-Imperial-15315.html
макар, 4е не съм им правила паралелен тест

# 620
А аз днес пробвам L'Arte di Gucci, от като прочетох описанието в Аромастилница ми е много любопитен. Мацнах си мъничко от едно мини на ръката, подходих предпазливо, все пак е парфюм от 1991 Laughing, но ми се стори учудващо мек и носим, без нищо дразнещо в него. Обнадеждена изтичах до Дъглас и се напръсках с Soir de Lune, да ги сравнявам, обаче с него нещо не случих, определено Л'арте-то ми хареса повече.

# 621
  • някъде под слънцето...
Ronita  bouquet
Ти ме изумми...
Не съм предполагала, 4е може да ти хареса Арте..
Лунната но6т не е то4но  близнак.
Други от съ6тото семейство са експлозив на Аигинер
http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Explosive-9426.html
Гу4и 3
http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-3-692.html
и ей това анимале
http://www.fragrantica.ru/perfume/Animale/Animale-5919.html
Арте и Гу4и 3 имат доста сходни пирамиди
но не са 4ак толкова еднакви, колкото  изглежда.
Пи6ат 4е е близък до Палома Пикасо, но аз не мисля така, може би някакава бегла, но много бегла идея от ЕДТ, но пак не е много сигурно.

# 622
И питане имам - добра дума за Loulou Cacharel някой да каже? Не го познавам, дали да го търся?
О ЛуЛу и добри думи са две абсолютно несъвместими неща. Отвратителен е, а аз рядко си позволявам за говоря много кофти неща за парфюми.

# 623
  • някъде под слънцето...
Е Денси, 4ак пък отвратителен...
Все пак е до кожа.. При мен е мърка6то гальовно котенце... Което  провокира доста комплименти у околните.
Но те хората около мен са свикнали на термоядрени бомби...
cayenne
определено не е за на сляпо

# 624
sl,аз не го мисля за на сляпо, но за проба бих го потърсила... А след поста на densi проба ми е още по-любопитна  hahaha да видя колко пък толкоз е ужасен.
Ronita, намери го значи Л'арте  Grinning много си бърза!   Hug А, аз видя ли от пробичките с какво се зарибих - Лудата Мадам  Laughing Душа си ръката и все си ми харесва!  Crazy

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 21:34 от cayenne

# 625
Е Денси, 4ак пък отвратителен...
Все пак е до кожа.. При мен е мърка6то гальовно котенце... Което  провокира доста комплименти у околните.
Но те хората около мен са свикнали на термоядрени бомби...
cayenne
определено не е за на сляпо
На мен ми прилошава от него и просто не мога да го търпя. Повечето хора около мен, на които съм искала мнение също.
Твоята и на Атти кожите са чудо, ама на другите хора не са. Laughing

# 626
А аз днес пробвам L'Arte di Gucci, от като прочетох описанието в Аромастилница ми е много любопитен. Мацнах си мъничко от едно мини на ръката, подходих предпазливо, все пак е парфюм от 1991 Laughing, но ми се стори учудващо мек и носим, без нищо дразнещо в него. Обнадеждена изтичах до Дъглас и се напръсках с Soir de Lune, да ги сравнявам, обаче с него нещо не случих, определено Л'арте-то ми хареса повече.

Това е парфюмът, от който ми стана лошо, единственият. Питах  някъде из парфюмните теми някой иска ли мострата, никой не се обади и без никакви уризения я изхвърлих. Ужасяващо тежка и натрапчива миризма, която ме преследваше и след къпане.
Обаче - всеки с вкуса си.  Peace

# 627
Ronita, намери го значи Л'арте  Grinning много си бърза!   Hug
Една фея ми го донесе да го тествам днес, но вече успях да си поръчам едно мини, мисля че тези 5 мл на първо време ще са ми достатъчни Simple Smile

Sl, Explosive Etienne Aigner го тествах вчера, в началото не ми хареса, но след около час стана разкошен, напомни ми на Отмъстителната, аз всъщност заради нея започнах да търся шипри.

Аз явно пак влизам във фаза, но съм по-внимателна и вече поръчвам пробички и минита, а не цели бутилки. Днес напазарувах доста проби от немските сайтове: Un Crime Exotique, Musc Maori, Praline de Santal, Aomassai, Portrait of a Lady и Musc Ravageur. Повечето от тях познавам, но ми се иска да си ги припомня, и накрая мисля да избера един от всички, и да придобия бутилче от него.

Това е парфюмът, от който ми стана лошо, единственият...
Кой от двата, Л'Арте-то или Соар де лун?  Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 22:12 от Ronita

# 628
  • София
Цитат
Oud на Robert Piguet. Много, много ми харесва  Love Наподобява ми на друг аромат, но не мога да се сетя на кой  newsm78 Пръснах си Wonderwood защото първоначално на него го оприличих, но не е той. Мъжът ми като го помириса (Oud-а) каза, че това бил много стар аромат  Shocked Някой сеща ли се на кой друг прилича?

На мен ми прилича на Бандит, има същия тъмно зелен камшик, но в добавка и някакви дъбови маскировъчни дрехи. Бандюгата си е стар - май още от 1940-те.

# 629
  • Germany
Днес седим с две колежки на улично кафене, напичаме се на слънчице и пием фрапе. До нас на масата възрастна жена не спря да говори по телефона на албански (по наша преценка Wink). След малко свърши разговора и на чист български се извини, че прекъсва разговора ни, но трябвало да знае непренно, с какъв парфюм съм. Бях с Амбре де Мерве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Колежките ме спукаха от майтап, че с моите парфюми впечатлявам албанските бабички Crazy Mr. Green
И отново съм в издирване на парфюм за моя зет като мед Mr. Green, на който винаги подарявам парфюм за РД, като всеки път много го харесва и очаква пак да го изненадам приятно. Лошото е, че съм подарявала всичко, което харесвам и беше интересно да търся нещо ново и интересно и за мен. Много ми хареса http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Bottled-Night-8825.html.
Всички мъже и жени в офиса го харесаха. Кажете и вие пет приказки за него, ако го познавате. Не блести с някакви супер качества, но е сияен, хубав, лесен за носене и секси. Мисля, че е чудесен избор за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт