Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 822
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Кажи каво си му подарявала до сега, за да знаем какво е харесал и да не се повтаряме с предложенията Grinning

# 631
Привет, парфюмни!
Аз се завърнах от пътешествията си с една парфюмна любов, засега неосъществена, но скоро, скоро. Grinning
Пробвах до захлас Том Форд, Джоу Малоун и прочее, а накрая да ме грабне Флоработаника не очаквах.
Въпреки че съм туберозофил и обожавам Датура Ноар и Бизанс, Tuberose Gardenia ме покоси като цунами. Едва дишах и продължих шопинга с едната си ръка зад гърба, а другата с Café Rose пред носа за неутрализация на Франкенщайн Гардения.
Проучих доста неща, но не пожелах цяла бутилка от нищо. Cafe Rose и Santal Blush ми харесват най-много, но докато свърша Тобако Ванил и Ноар де Ноар много вода ще изтече.
Ментолната роза във Флоработаника ми хареса много и се чудя дали ще и отива есента. Прилегна ми като ръкавичка и никакви синтетики не усещам.
Към мен пътува една Мандрагора, от няколко години и се каня...

# 632
Днес седим с две колежки на улично кафене, напичаме се на слънчице и пием фрапе. До нас на масата възрастна жена не спря да говори по телефона на албански (по наша преценка Wink). След малко свърши разговора и на чист български се извини, че прекъсва разговора ни, но трябвало да знае непренно, с какъв парфюм съм. Бях с Амбре де Мерве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Колежките ме спукаха от майтап, че с моите парфюми впечатлявам албанските бабички Crazy Mr. Green
Ааа, разсмя ме с тази случка   hahaha Joy  Joy И се сещам пак за нещо много по-като за албански бабички, което писа, че имаш а аз много искам да си сверя спомена - Мистер  Praynig  Praynig

# 633
-

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 23:09 от Angiell

# 634
kovatcheva,
и аз съм в издирване на парфюм, който да допадне на любител на http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Bottled-383.html. В БЗ единственото, което почти ми хареса, беше Midnight in Paris на Van Cleef & Arpels, но ми се стори много софт и неприсъствен. Бих се зарадвала, ако и The One на D&G не беше тъй кротък и недоловим, ама нейсе.

# 635
Ronita, намери го значи Л'арте  Grinning много си бърза!   Hug
Една фея ми го донесе да го тествам днес, но вече успях да си поръчам едно мини, мисля че тези 5 мл на първо време ще са ми достатъчни Simple Smile

Sl, Explosive Etienne Aigner го тествах вчера, в началото не ми хареса, но след около час стана разкошен, напомни ми на Отмъстителната, аз всъщност заради нея започнах да търся шипри.

Аз явно пак влизам във фаза, но съм по-внимателна и вече поръчвам пробички и минита, а не цели бутилки. Днес напазарувах доста проби от немските сайтове: Un Crime Exotique, Musc Maori, Praline de Santal, Aomassai, Portrait of a Lady и Musc Ravageur. Повечето от тях познавам, но ми се иска да си ги припомня, и накрая мисля да избера един от всички, и да придобия бутилче от него.

Това е парфюмът, от който ми стана лошо, единственият...
Кой от двата, Л'Арте-то или Соар де лун?  Simple Smile

Л'Арте-то.  Simple Smile

# 636
  • Germany
Кажи каво си му подарявала до сега, за да знаем какво е харесал и да не се повтаряме с предложенията Grinning
Background - Jil Sander Heart Eyes
M7 - YSL Heart Eyes
Jazz YSL Heart Eyes
Rive Gauche YSL Heart Eyes
Minotaure Paloma Picasso Heart Eyes
Terre d'Hermes Heart Eyes
Gucci pour Homme  Heart Eyes
Encre Noir Lalique Heart Eyes
Attitude Extreme Giorgio Armani
He Wood Rocky Mountain Wood DSQUARED²
Man Calvin Klein
Euphoria Men Intense Calvin Klein
 Mr. Green

# 637
Според мен липсва Герлен. Всеки трябва да има по един Герлен, според мен.  Mr. Green Герлен, всеки ден ...

Не, сериозно, може да хареса l'Instant. На това и мъжкия и женския вариянт са страшни и интересни.

# 638
Добре си подарявала! Mr. Green Heart Eyes
Вземай Боса, сега го пробвах за теб, готин и секси е наистина. Има много лавандула и е хем прохладен, хем топъл.

# 639
Мале мила, сега като се загледах във фрагрантика по Дейзи, те толкова фланкъри напускали, че да се хванеш за главата... Shocked

Daisy Garland, Daisy Not Pink, Daisy Black edition, Daisy Red Edition, Daisy Silver edition, Daisy Bloom, Daisy Sunshine, Daisy Eau So Fresh, Daisy Eau So Fresh Sunshine (!)
 Дейзи до Дейзи, гъста гора... Mr. Green Те се нароили повече от извънземните на Тиери, цяла инвазия! Joy

И цялата работа за парфюм, кръстен на цвете дето не мирише... Grinning

Явно при Марк гениите в Маркетинга, като ги напъне скука и си викат: Такаааа, сега какво Дейзи да пуснем за разнообразие....?
Лудница

# 640
Хора,от къде толкова пари за парфюми и тн..? Тук пишете за някакви космически марки със същите цени,и как всяка от вас има по 5-6бр. Shocked И никой ли няма да ми каже за онази т.вода 4711,от къде се купува и какви пари е?

# 641
5-6 броя? Ех ако бяха по толкова с мед да ни намажеш, ама са *10 в повечето случай, а историята помни и *20! Laughing Whistling
Не е хубаво да се броят чужди пари! Wink

# 642
как всяка от вас има по 5-6бр. Shocked И никой ли няма да ми каже за онази т.вода 4711,от къде се купува и какви пари е?
5-6 бройки?!  Party Средното количество е 30-40 Laughing

4711 -> http://www.parfumi-shop.net/bg/search/?s_txt=4711&price_from … tID=0&ordby=0

# 643
как всяка от вас има по 5-6бр. Shocked И никой ли няма да ми каже за онази т.вода 4711,от къде се купува и какви пари е?
5-6 бройки?!  Party Средното количество е 30-40 Laughing

4711 -> http://www.parfumi-shop.net/bg/search/?s_txt=4711&price_from … tID=0&ordby=0
Трябваше да напиша "минимум в най-лошите дни"...Не броя чужди пари,простете,че се стъписах!  newsm34

# 644
Пробвах новата версия La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Legere. Доста по-добър е от предишния. По-лек, по-не толкова отровно сладък и леко по-мускусен. Не ти се забива като шило в мозъка и става за носене, а не за химическо оръжие. Почти ми хареса на кожа. Whistling

Пробвах и някакви други нови парфюми, но нищо особено. Ще ги опиша по-подробно като ми дойде музата, да не ги оплюя много. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт