Парфюмни размисли и страсти - 173

• 68 141
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Атти Благодаря ти, ще чакам да видя как съм се изненадала взех си няколко неща на Annick Goutal бяха на доста изгодна цена, мъжки и женски и на CREED.  Чудя се защо има таква разлика в цените на парфюмите, да не са фалшифи?

# 256
Атти Благодаря ти, ще чакам да видя как съм се изненадала взех си няколко неща на Annick Goutal бяха на доста изгодна цена, мъжки и женски и на CREED.  Чудя се защо има таква разлика в цените на парфюмите, да не са фалшифи?
Да има много такива мнения, че са фалшиви, много добри копия, но все пак фалшиви. Peace Има и доволни момичета, както винаги, но аз съм чела доста мнения за големи разлики в трайност и други показатели. Не бих и не съм купувала никога парфюм от там. Няма да взема и размяна купена от този сайт. Но всеки си преценява сам.

# 257
densi, като казвам ефтини имам в предвид  относително ефтини са, в сравнение с магазина за нишови парфюми  на Патриарха там цените тръгват о 150 до 230 лв за Готал. А в сайта около 80 лв са а CREED, май беше 127  лв. Пишеше, че са им увредени опаковките и затова  е тази разлика в цената, но аз не държа на опаковка и без това я хвърлям веднага.  Ще видя като дойдат, ще пиша.

# 258
  • София
Annick Goutal е една от марките, която е лесна за производителите на реплики - без голяма трайност, преобладаващо цитрусови аромати, не са познати на широката публика (в смисъл всяка 3-та жена да ги ползва), еднотипни флакони на различните артикули.
Нямам лош опит с ЕНЗО, купувала съм професионални серии за коса и са били ОК.
Bergy@, предполагам всичко ще бъде наред, но плс пиши като получиш, а в идеалния случай напръскай едната ръка с получен от ЕНЗО продукт, а другата с тестер от Бг магазин.

# 259
  • The Evergreen State
Привет парфюмни  Hug

Покрай еуфорията около раждането на кралското бебе се замислих какъв парфюм би подхождал на Кейт Мидълтън. На мен ми допада нейният стил и визия. Разрових в интернет и освен парфюмът с гардения който носела на сватбата си намерих че харесвала и Дюн на Диор, както и че когато някакво момче се срещнало някога, някъде с нея тя ухаела на малини  Crazy..та ако и вие сте увлечени в еуфорията, или просто скучаете, дайте предположения за някой кралски аромат  Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 19:47 от Athena

# 260
  • София
Здравейте, момичета! Май ще съм в Русе почти целия август, и сме се заканили с teddy да направим една парфюмна среща там. Така че ако има още някой от Русе и иска да се присъедини, да драсне на лични!  Peace

Напоследък много наблягам на Нилските и Средиземноморските градини. Май с тях ще изкарам това лято. Снощи се чудех какво по-различно да си сложа за вечерта. Избрах Hermes Voyage!  Heart Eyes Crazy По-точно нямаше как да го уцеля! Голяма радост ми донесе! Прекрасен парфюм!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261
Здравейте момичета! Исакам някакъв нов парфюм, но като отида в магазина и на третия вече не мога да усетя аромата. Много харесвам Alien, Dior midnight poison, bvlgari jasmin noir, cacharel  eden, chanel coco madmoasel и подобен тип аромати, какво бихте ми препоръчали? Предпочитам да са трайни   bouquet

# 262
Да се включа и аз като парфюмен фен - вчера за пръв път пробвах Дейзи на Марк Дж.
Не знам защо бях решила, че не е за мен този парфюм и не го бях пробвала преди. Но след работата с новата екранизаця на Гетсби, жегата и препрочитането на романа го пробвах и толкова ми хареса, видя ми се така женствен и изтънчен аромат. (Като нищо ще и се хареса и на Кейт Мидълтън:)
А и свърших моя "ежедневен/елегантен" Булгари Rose Essentielle. И ми се прийиска нещо подобно, но все пак различно, от добро жасминово семейство:) И май ще да е Дейзи новото попълнение...
Аз съм малко скучна напоследък от олфактивна гледна точка, и на мен преди известно време време всичко ми опротивя, но лека по лека...

# 263
Здравейте момичета! Исакам някакъв нов парфюм, но като отида в магазина и на третия вече не мога да усетя аромата. Много харесвам Alien, Dior midnight poison, bvlgari jasmin noir, cacharel  eden, chanel coco madmoasel и подобен тип аромати, какво бихте ми препоръчали? Предпочитам да са трайни   bouquet
Щом харесваш Алиен, значи ще ти хареса и Шалимар. До скоро си мислех, че е старчески парфюм, но си промених мнението.

# 264
Щом харесваш Алиен, значи ще ти хареса и Шалимар. До скоро си мислех, че е старчески парфюм, но си промених мнението.
Хм, заинтригувах се  Hug

# 265
  • София
Flip Flop Fantasy, за лятото ли искаш да си го вземеш? Мен лично ме душеше. Пробвай Chance Eau Tendre Chanel. Една идея по-лек и нежен мускус! Перфектен за летните жеги!  Peace

# 266
  • Там, където ме обичат
Хм, заинтригувах се  Hug
Хм. И аз. Много смело твърдение.

# 267
  • The Evergreen State
Да се включа и аз като парфюмен фен - вчера за пръв път пробвах Дейзи на Марк Дж.
Не знам защо бях решила, че не е за мен този парфюм и не го бях пробвала преди. Но след работата с новата екранизаця на Гетсби, жегата и препрочитането на романа го пробвах и толкова ми хареса, видя ми се така женствен и изтънчен аромат. (Като нищо ще и се хареса и на Кейт Мидълтън:)
А и свърших моя "ежедневен/елегантен" Булгари Rose Essentielle. И ми се прийиска нещо подобно, но все пак различно, от добро жасминово семейство:) И май ще да е Дейзи новото попълнение...
Аз съм малко скучна напоследък от олфактивна гледна точка, и на мен преди известно време време всичко ми опротивя, но лека по лека...

Flip flop Fantasy (много приятен ник бтв) Булгари Rose Essentielle и на мен ми е в представата за ежедневен и елегантен (аз харесвам повечето парфюми на Булгари). Дейзи също е много приятен, мисля че за лятото е идеален, ако ти допада си го вземи. И аз бях в търсене на моя ежедневен / елегантен и вчера си взех  една 30ца Miss Dior (харесвам го открай време него, дори го имах миналата година за малко).

# 268
Мислех си,че от това-
https://www.google.com/search?q=organza+perfume&client=safar … GdPOn5M0G1ReLM%3A
и това-
https://www.google.com/search?q=dream+angels+heavenly&client … f0XBGKxt-wvoOM%3A
по- задушаващи и предизвикващи ми главоболие миризми няма,но от вчера имам нов антифаворит-
https://www.google.com/search?q=gucci+by+gucci+for+women&cli … AYyemjsfsvMX-M%3A

# 269

Flip flop Fantasy (много приятен ник бтв) Булгари Rose Essentielle и на мен ми е в представата за ежедневен и елегантен (аз харесвам повечето парфюми на Булгари). Дейзи също е много приятен, мисля че за лятото е идеален, ако ти допада си го вземи. И аз бях в търсене на моя ежедневен / елегантен и вчера си взех  една 30ца Miss Dior (харесвам го открай време него, дори го имах миналата година за малко).

Ха,ха, и аз имах Мис Диор преди, много нежен и прасковен, ама котетата ми го счупиха! Поне килимчето в банята миришеше много хубаво:) И Романс на Ралф Лорън и той е от същия тип (ежедневно/елегантен), мисля че ще ти допадне.

Общи условия

Активация на акаунт