Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 882
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Имам среща след 3 часа и не зная какво да нося... Tobacco Vanille, Noir de Noir или Eau Sauvage Parfum? Simple Smile

Noir de Noir  #2gunfire

# 586
Само не и Tobacco Vanille.

# 587
Някой има ли Десео на Дженифър Лопес да каже как е, много ми го хвалят от разстояние, и ме изкушава...

# 588
Някаква идея къде бих могла да тествам това: http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Les-Exclusifs-de-Chanel-1932-17388.html 

# 589

При мен Тобако Ванил е по-красив в жегите от колкото през зимата. През лятото го усещам по-мек, сладък и вишнево-шоколадв, докато в студеното суровия тютюн е по-изразен. Ноар де Ноар ми харесва повече през зимата, така че смело бих заложила на Тобако Ванил Simple Smile  Eau Sauvage Parfum не познавам Peace

# 590
Някой има ли Десео на Дженифър Лопес да каже как е, много ми го хвалят от разстояние, и ме изкушава...
Зелен, млечен кокос и бамбук. Стои близо до кожата, но прави аура(не шлейф) и е траен.

# 591
Ох... идеално, навих се, толкова ми трябваше... Mr. Green
Merci!

# 592
Нямам нищо против Тобако ванил през жегите, но така и не успях да го възприема върху мъж.  Peace

Днес се радвам на Jour d'Hermes.  Heart Eyes

# 593
  • гр.Добрич
Аз не съм пръскала оригиналния Табако Ванил, но имам наливното на Рефан. Първия път като се напръскахме с хлапетата и отидохме в офиса на мъжа ми, той опита на какъв препарат миришем. Mr. Green Наистина се усещаше някаква химия,  но така или иначе на мен ми допада аромата или по-скоро като поутихне.
От 2 дена се пръскам с аромата на хлапето http://www.fragrantica.com/perfume/Mirato/Malizia-Bon-Bons-Milk-Shake-8752.html - харесвам аромата на какао.

# 594
Нямам нищо против Тобако ванил през жегите, но така и не успях да го възприема върху мъж.  Peace
Че той Том Форд баш за мъже ги е правил, сега ако и ние се пооблажим междувременно няма лошо Grinning
Дори ментето на ТВ е хубаво сега в жегите в малко количество- точно мек , леко шоколадов аромат.

# 595
  • Пловдив
Първия път като се напръскахме с хлапетата и отидохме в офиса на мъжа ми, той опита на какъв препарат миришем. Mr. Green .

hahaha  Joy Голяма забивка е направил мъжа ти , поздрави го от мен Simple Smile))

Мен тези дни няколко продавачки ме питаха с какъв парфюм съм  Laughing - Херба Фреска.

# 596
Купих си парфюм от Лидл за 10 лв и много ми харесва! Crazy Grinning

# 597
  • Sofia
Много успешна имитация на Коко Мадмоазел. 

# 598
За щастие не ми мирише точно на него Simple Smile , защото аз не харесвам особено КМ, да не кажа никак.

# 599
  • виртуално
В последно време рядко влизам в парфюмерии, затова имам огромна молба  Praynig
Ако видите в България парфюм Our Moment на One Direction да ми пишете  Hug, че дъщерята ще ме побърка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт