На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 810
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Искам да похваля с няколко ръце и чисто сърце  Wink Астера Банско
Супер чисто, топли басейни с различни температури - от такива за плуване до киснене с гореща вода. Аква парк, от който малката не излезе 3 дни. Снимките в сайта абсолютно отговарят на действителността, я най-хубавото беше че нямаше почти никакви хора в басейните Grinning
Персонала любезен, закуската доволно добра /е не чак супер лукс откъм качество на продукти/, но всичко необходимо за една блок маса беше налично и постоянно се зареждаше. Спокойствие, тишина и пълен релакс.

Разкажи малко повече, заинтригуваме, а и има изгодна оферта за другия месец, която ми харесва. Най-вече каква е температурата на басейните, над 30 ли? Има ли в района други заведения, места за разходки? Всякакви неща за деца са ми интересни Simple Smile.

# 271
Искам да похваля с няколко ръце и чисто сърце  Wink Астера Банско
Супер чисто, топли басейни с различни температури - от такива за плуване до киснене с гореща вода. Аква парк, от който малката не излезе 3 дни. Снимките в сайта абсолютно отговарят на действителността, я най-хубавото беше че нямаше почти никакви хора в басейните Grinning
Персонала любезен, закуската доволно добра /е не чак супер лукс откъм качество на продукти/, но всичко необходимо за една блок маса беше налично и постоянно се зареждаше. Спокойствие, тишина и пълен релакс.

Разкажи малко повече, заинтригуваме, а и има изгодна оферта за другия месец, която ми харесва. Най-вече каква е температурата на басейните, над 30 ли? Има ли в района други заведения, места за разходки? Всякакви неща за деца са ми интересни Simple Smile.

И аз на опашката от заинтригувани... Crazy
 Meggysan, каква е офертата,ако не е нахален въпрос?

# 272
  • Русе
Кесметче, на сайта им има специални оферти: 160 лв мисля бяха 3 нощувки в апартамент.

# 273
  • София
Качих ви малко снимки - в нормално време - около 11 сутрин - няма никой Wink
http://elf4e75.snimka.bg/mountain/astera.771019
Ние бяхме на промоция за рожден ден - 3 нощувки със закуски за 180лв.
Температурата на водата е различна за всяко басейнче - като се започне от 30 /реални/ в тези за плуване и се стигне до 34 - детското басейнче, пещерата и едно джакузи, където според мен беше доста повече от обявеното. Всичко бълбука и ври при пускане - децата се забавляват много да тичат и да натискат копчетата ако нещо спре да шурти или бълбука.
На подземното ниво /под аква парка/ има един доста голям и по-дълбок басейн, който е само за плуване. Там са и парната баня, хамам, сауна и т.н., което се полага на един спа център. Има и боулинг на същото ниво. И там хора нямаше, което не пречеше да е безупречно чисто и всичко да работи. Няколко човека имаше отвън на басейна, но определено беше доста спокойно - това за уикенд става въпрос.
Единствен минус - няма място за сушене на кърпи, халати и бански - хората ги мятаха по перилата на балконите или пък ги сменяха с нови /ама с банските не става де Laughing/.
Тази цена за апартамента е може би за човек, аз говоря за двойна стая /доста голяма/.
Намира се в горната част на Банско /до Кемпински е близо/ и до центъра ходехме само с кола.

# 274
Elf4е , много добре ми звучи и изглежда. Благодаря ти  за отзива!   bouquet
Ще си го отметна, пък и имам рожден ден през септември.  Party

Meggysan, открих ги, ма викам, чакай да видя дали не пропускам нещо!

# 275
Гледах оферти за Астера Банско, доста си е скъпо 4 нощувки - 385 лв на човек само закуска излиза почти 100лв на човек на ден Shocked. Иначе снимките са страхотни Peace

# 276
# 277
Гледах оферти за Астера Банско, доста си е скъпо 4 нощувки - 385 лв на човек само закуска излиза почти 100лв на човек на ден Shocked. Иначе снимките са страхотни Peace

Вярно, но офертата за "Лични празници" е 3 нощувки в двойна стая за 90 лева/човек, в по-ниския сезон 72, което може да се мисли...

Ей,Elf4е ,търсят ли доказателство за рождения ден?  Laughing

# 278
  • София
Хотел Ястребец в Боровец. Имат уникална детска площадка, хубава детска стая с много играчки - за лошите дни, и разкошен затворен парк с хитри местенца за отдих. Моите деца страхотно се забавляваха там. Ние възрастните също  Wink Бяха организирали и забавление с клоуни в събота.

Нямат басейн за деца, но нашите се плацикаха с нас в големия басейн.

# 279
  • София
Ами не е като да не гледат - нали регистрират с личните карти Mr. Green
На промоции определено си заслужава, на нас определено ни излезе доста по-изгодно от първоначалната ми идея за Аквилон, където ходим, а там за деца няма кой знае какво, освен разкошния басейн разбира се Peace

# 280
Аз нещо не разбрах , промоцията важи за семейството , ако само единият има рожден ден , защото ние сме август и септември и наистина много ми хареса там  newsm78. Тази оферта е в сайта на хотела ли newsm78. Може ли малко инфо Praynig

# 281
  • София
Да, в сайта на хотела е само че по телефона ме помолиха да напиша мейл до резервации и управителката ми потвърди резервацията по промо цената, явно защото е по-специфично. Само един рожденник стига за тази работа.

# 282
Усещам как ще се съберем доста септемврийски рожденици... Mr. Green

sisitons,ето тук  http://asterabansko.com/?lang=bg&controller=category&catid=7

ПАКЕТ „СЕМЕЙНИ /ЛИЧНИ/ ПРАЗНИЦИ”

Аз го разбирам за двама възрастни, за децата -  сигурно зависи от възрастта...

# 283
Да намерих го благодаря   kusmet ,  Elf4е  Hug
То как да не се съберем септември, кой ако не луда дева ще виси в БГ мама Party.

# 284
  • Русе
Елфче, мнооооого ти благодаря, веднага си го отмятам хотела. За съжаление нямам скоро рожден ден, освен на децата, за тях дали важи Wink.
Има я и офертата за лични празници, харесва ми, ще видим кога може да се възползваме Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт