На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 364
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Не съм писала, че комплекс Варвара е срещу Римска баня. Аз говоря за с. Баня до Разлог и Банско. Имам предвид комплекс "Пири & Александър Спа", който е на пътя от с. Баня (община Разлог) към гр. Банско, почти срещу хотел Римска баня. Не съм го мерила с азимуд.
Цитат от сайта им: "Комплекс „ Пири" е разположен на 2км. от Банско, в посока с.Баня. Комплексът е разположен на 35 000 кв. м. и обхваща два хотела : „ Пири" и „ Александър", СПА- център с басейн с топла минерална вода, сауна и парна баня,открит летен басейн с минерална вода,открит летен детски басейн с минерална вода, модерен класически ресторант, механа"Чеверме", два лоби бара, конферентна зала- 250 човека, две футболни игрища, игрище за плажен волейбол, фитнес- зала, градини с места за отдих и почивка, два паркинга, ски- гардероб, няколко WI-FI зони. За удобство на туристите се предлага регулярен транспорт до лифта и до центъра на Банско през целия зимен сезон. Целият комплекс е свързан към термалните извори на с. Баня, като освен басейна, гостите на комплеска могат да ползват топла минерална вода във всяка хотелска стая". Ако от комплекса лъжат в информацията поместена си в сайта и ако моите колеги, които бяха там на семинар не са установили дали водата е минерална или не, то тогава и аз ви подвеждам.
В село Варвара, Област Пазарджик се намира комплекс "Варвара" - този с бунгалцата", както и Спа хотел "Аква-варвара" - който си е хотел в една сграда и е разположен на самия път с. Варвара - Велинград. Дано вече е станало ясно за форумките. За село Баня, област Пазарджик нямам информация и лични впечатления.

# 601

Не съм писала, че комплекс Варвара е срещу Римска баня. Аз говоря за с. Баня до Разлог и Банско. Имам предвид комплекс "Пири & Александър Спа", който е на пътя от с. Баня (община Разлог) към гр. Банско, почти срещу хотел Римска баня. Не съм го мерила с азимуд.
Цитат от сайта им: "Комплекс „ Пири" е разположен на 2км. от Банско.  Целият комплекс е свързан към термалните извори на с. Баня, като освен басейна, гостите на комплеска могат да ползват топла минерална вода във всяка хотелска стая". Ако от комплекса лъжат в информацията поместена си в сайта и ако моите колеги, които бяха там на семинар не са установили дали водата е минерална или не, то тогава и аз ви подвеждам
Комплекс Пири е на почти 3 км от Хотел Римска баня в село Баня  и цитат от сайта  на комплекс Пири : Лечебни свойства на минералната вода в с. Баня - предстои да бъде налична и в басейните на х-л PIRY. и по-нататък са изброени свойствата Peace, от твърденията ти става ясно , че изобщо не познаваш района , за колегите ти не знам Peace. Разстоянието Банско - село Баня е 5 км. Peace

# 602
  • София
Басейните определено са топли, поне за мен Wink.
Аквапаркът  беше около 30 градуса, има топило  - 33-34, басейнът със стената за катерене - 31-32. Отделно най-топъл е големият отделен басейн - 33 градуса, даже не ставаше за по-продължително плуване Laughing. Външният не го пробвах, времето беше неприятно Confused.
За цената си хотелът е супер, има дребни забележки, но съм била в 2 пъти по-скъпи хотели, с по-лоша храна или хигиена, например Peace.

Зомбайо, колко е голям външният басейн? Планираме да резервираме там една от летните почивки, но за лятото ми се иска да има и къде да се хване малко тен. Simple Smile

# 603
  • София
Може ли да помоля за повече инфо от запознатите за Вита спринг в с. Баня Rolling EyesНе откривам  нищо в нета.Само  тук едно негативно мнение преди няколко страници, без конкретика

# 604
 Здравейте, моля за отзиви за Роял Тауърс в Банско? В града ли е? А Астера в града ли е? Колебая се и за хотел Долна баня - някой скоро бил ли е там?

# 605
  • София
Роял Таъурс е в града, относително близо до Гондолата. Виж на тази страница картата на местонахождение (скролни най-долу). Дали са го точно: http://www.hotel-in-bulgaria.com/bg/3169/apart-hotel-bansko-royal-towers.html

# 606
  • Резерват "Северозапад"
Астера също е в града, много трудно се намира обаче Confused.
Басейнът е с размер на салфетка Laughing, много е топъл и мъничък.

# 607
Благодаря, момичета, прекрасни сте   bouquet
Зомбайо, обърках се... Астера не беше ли този с аквапарка, защо е толкова малък басейна  newsm78
Цялата работа е, че искам този уикенд да отидем някъде, а времето няма да е особено добро и вероятно ще прекарваме доста време в хотела..

# 608
  • Резерват "Северозапад"
Външният басейн Wink

# 609
Сега разбрах   bouquet

# 610
  • София
Ние това лято решихме да ходим на планина, така че ще следя темата

# 611
Отзиви за приключенска къща и конна база Русалиите? Има ваучер - http://kolektivni.bg/team.php?id=7493

# 612
shark,
бяхме през август, хотелът още не работеше. Изключително мили и свестни хора ни обслужваха, разходиха ни из базата и ни разказаха разни истории, докато детето яздеше. Намира се на диво място, ако харесвате такива - ще ви допадне.

# 613
Благодаря, ще помисля. По принцип харесваме такива места, но ме притеснява прогнозата за времето за почивните дни   bouquet

# 614
  • София
Астера също е в града, много трудно се намира обаче Confused.
Басейнът е с размер на салфетка Laughing, много е топъл и мъничък.

Зомбайо, благодаря!   bouquet
Може би ще се откажем от него тогава. Искаше ми се да има голям външен басейн. Tired

Общи условия

Активация на акаунт