На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 369
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • Резерват "Северозапад"
Басейните определено са топли, поне за мен Wink.
Аквапаркът  беше около 30 градуса, има топило  - 33-34, басейнът със стената за катерене - 31-32. Отделно най-топъл е големият отделен басейн - 33 градуса, даже не ставаше за по-продължително плуване Laughing. Външният не го пробвах, времето беше неприятно Confused.
За цената си хотелът е супер, има дребни забележки, но съм била в 2 пъти по-скъпи хотели, с по-лоша храна или хигиена, например Peace.

# 586
Момичета, много се извинявам, че ще попитам за отзиви за комплекс Варвара - прочетох около 10 стр. назад и видях, че има отзиви за басейн с много топла вода, но ме интересува като цяло как е - храната, хигиената и около комплекса.
Благодаря предварително.  Hug

И да допълня - от снимките се вижда, че басейните са точно пред къщичките, предвид, че сме с много малки деца на 1 и на 3 год. да не стане почивката ни да мине в това да ги пазя от басейните или има и други къщички, по-далечни и повече място за игра и разходки. Все пак не отиваме там само да се къпем и печем.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 16:42 от 6tastliva

# 587
Комплекс Пири не е срещу римска баня даже не е в село Баня , нещо има грешка той е даже извън Банско и не е с минерална вода, поне за мен това е определящо. Никога не бих заменила минералната с обикновена подгрята Peace. До колкото знам комплекс Варвара се намира в съвсем друга дестинация по пътя за Велинград. Не съм очарована минавала съм от там. Къщичките са до басейна и е много шумно забрави за почивка, като добавиш и купоните до посред нощ прави си изводи. Резервирам винаги направо с хотела и то по телефона Peace В Римска баня никога не са ми искали капаро, за Аквилон вече не помня. 30лв на човек хич не ми се вижда много.

# 588
Комплекс Пири не е срещу римска баня даже не е в село Баня , нещо има грешка той е даже извън Банско и не е с минерална вода, поне за мен това е определящо. Никога не бих заменила минералната с обикновена подгрята Peace. До колкото знам комплекс Варвара се намира в съвсем друга дестинация по пътя за Велинград. Не съм очарована минавала съм от там. Къщичките са до басейна и е много шумно забрави за почивка, като добавиш и купоните до посред нощ прави си изводи. Резервирам винаги направо с хотела и то по телефона Peace В Римска баня никога не са ми искали капаро, за Аквилон вече не помня. 30лв на човек хич не ми се вижда много.
SiSi в голяма грешка си. Може би го бъркаш с друг хотел. Този е на пътя от с. Баня към Банско и е почти срещу Римска баня. Найстина е с минелана вода, която ползват от източници в с. Баня.

# 589
Здравейте момичета,
не съм сигурна дали тук е подходящо да попитам... Преди време бях чела в подфорум На път и мисля, че във вашата тема за някакъв комплекс от двутежани вили/къщи за гости (бяха може би 4-5 на брой) с широко пространство помежду им - каменни пътечки и райграс. Имаше барбекю и механа по спомени. Като местоположение мисля, че беже в района между Велико Търново и Варна, в Севена българия.
Ще съм ви много благодарна, ако някой може да ми подскаже кой беше този комплекс. Благодаря предварително! Hug Hug Hug

karelia79, к-с Имението, с. Емен, отговаря на описанието ти, но вероятно има множество подобни места Simple Smile

# 590
  • София
Да, Съни турс са май по-добри за морските хотели  Confused Иначе аз писах и до самите хотели, но нямам отговор  Crazy Надявам се да не сбъркаме с Астера- там е най- изгодна офертата и самият хотел е с най- положителни отзиви в Букинг и Визит.

# 591
 fatalina
http://www.aquapark-varvara.com/komplex/ това е комплекс Варвара, на 15 км от Пазарджик по пътя за Велинград. Между Банско и село Баня се намира апарт хотел Вита спрингс, който не препоръчвам на никого, но пък е евтин http://www.hotel-vitasprings.com/bg/about-the-hotel
А това е комплекс Пири http://www.complexpiry.com/bg/, поне на три километра от село Баня  Peace и изобщо не е с минерална вода , има само външен басейн, не мога да се бъркам за нищо, защото съм ходила там поне 15 пъти и познавам района отлично. Сега съм резервирала за първи юни, имаше места в Римска баня Peace.
Иначе в село Баня е е то този комплекс Изгрева http://www.kompleksizgreva.com/, но не съм запозната с него даже не съм го разглеждала, видях само, че са му малки басейните.

# 592
За Астера не сте сбъркали - изкарахме чудни майски празници там Heart Eyes.

Може ли линк за хотела  Heart Eyes

# 593
# 594
Нямаме спор за аква варвара. Някой друг беше питал, аз знам къде е Варвара и къде е с. Баня. Знам и Вита спрингс къде е и не го бъркам с Пири. Права си, че Пири е по-близо до Банско, от колкото до с. Баня, но от колегите ми знам, че е с мин. вода, а и така пише в сайта им. Но то и Римска баня е извън с. Баня, пък ползва сондажи на мин. вода на с. Баня. Там района е с много находища на мин. вода. В Изгрева бях в началото на месец януари 2014 г. и съм писала, че за мен е добро хотелче за непретенциозни клиенти. С много гореща минерална вода във басейните, която се пълни и източва непрекъснато, поради което е кристално чиста. Единствено стаите са малко теснички, но на нас това не ни пречи. Храната в ресторанта е прилична и не много скъпа. Бяхме с ваучери само със закуска. През другото време бяхме на свободна консумация.

# 595
  • София
Момичета, много се извинявам, че ще попитам за отзиви за комплекс Варвара - прочетох около 10 стр. назад и видях, че има отзиви за басейн с много топла вода, но ме интересува като цяло как е - храната, хигиената и около комплекса.
Благодаря предварително.  Hug

И да допълня - от снимките се вижда, че басейните са точно пред къщичките, предвид, че сме с много малки деца на 1 и на 3 год. да не стане почивката ни да мине в това да ги пазя от басейните или има и други къщички, по-далечни и повече място за игра и разходки. Все пак не отиваме там само да се къпем и печем.  Simple Smile
Бих оценила така
- храна 3
- хигиена - 3
- около комплекса - 2
по шестобалната система
Комплексът е от бунгала, нищо че не са дървени, но са си бунгала. За повече от 2 нощувки не го препоръчвам - наоколо няма какво да се прави. Кръчмата в комплекса поне миналото лято - яденето беше безвкусно и като е пълен комплекса се бавят с поръчките, а той принципно е плаж и събота и неделя се пълни до горе.
За басейните - да, точно пред бунгалата са, но има бунгала на 2 етажа, може би на втория етаж няма да е толкота проблемно, но пък няма как да висите само в стаята, защото не е много приятно.
Басейните са с различна температура - има и много горещи - моите деца висяха в детския до 22,30 ч., но и беше лято и времето беше топло.
Аз лично няма да повторя - гонихме едни мухи из стаите и така и не можахме да ги изгоним, но пък хората си знаят, че имат мухи и бяха ни оставили мухобойка  Joy

# 596
Доскоро не знаехме,че има Варварски минерални бани,докато не минахме покрай тях на връщане от Баня.
Само да похваля едно крайпътно заведение "Рай":много отдавна не бяхме яли толкова вкусно приготвена храна.Едно време баба ми готвеше така,а според мъжа ми,който висеше на опашката(на самообслужване е),готвачките са били възрастни жени.Прясно,вкусно,наготвени не много неща,но перфектни.След плявата,дето я ядохме в Баня,това беше истински рай за стомаха ми .Седнахме си на припек до рекичката,кеф!Други клиенти бяха дошли от Велинград с претенциите за спа столица на БГ,да се нахранят като хората.
Та ако минавате оттам,пробвайте.

# 597
SiSi в голяма грешка си. Може би го бъркаш с друг хотел. Този е на пътя от с. Баня към Банско и е почти срещу Римска баня. Найстина е с минелана вода, която ползват от източници в с. Баня.
За кой комплекс говориш, аз честно се обърках, за Пири или за Варвара, питането беше за Варвара, ако не се лъжа. Римска баня е в село Баня, точно в началото на селото. А Пири няма минерална вода, ето какво пише в сайта им - "Лечебни свойства на минералната вода в с. Баня - предстои да бъде налична и в басейните на х-л PIRY. ". Така , че момичета дайте да се разберем нека споделяме наистина истински наши впечатления, за да не се разочароваме взаимно.

# 598
Доскоро не знаехме,че има Варварски минерални бани,докато не минахме покрай тях на връщане от Баня.
Само да похваля едно крайпътно заведение "Рай":.След плявата,дето я ядохме в Баня,това беше истински рай за стомаха ми .
Може ли линк на комплекса, който е до село Баня до Банско, моля , тотално ме объркахте и вече се чудя за коя част на България става дума , Банско или Велинград newsm78
П.П. LilaC , разбрах те ти говориш за село Баня Пазарджик Hug, наистина са на 53 километра разстояние. И разбира се комплекс Варвара  не е  срещу Римска баня , защото това е комолекс в село Баня до Банско Peace

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 09:52 от sisitons

# 599
  • в огледалото на живота
Здравейте момичета,
не съм сигурна дали тук е подходящо да попитам... Преди време бях чела в подфорум На път и мисля, че във вашата тема за някакъв комплекс от двутежани вили/къщи за гости (бяха може би 4-5 на брой) с широко пространство помежду им - каменни пътечки и райграс. Имаше барбекю и механа по спомени. Като местоположение мисля, че беже в района между Велико Търново и Варна, в Севена българия.
Ще съм ви много благодарна, ако някой може да ми подскаже кой беше този комплекс. Благодаря предварително! Hug Hug Hug

karelia79, к-с Имението, с. Емен, отговаря на описанието ти, но вероятно има множество подобни места Simple Smile
Тук е прекрасно място  Heart Eyes
Бяхме там преди 2г. в малките къщички обаче-тип бунгала.Тишина,спокойствие...разкош.
Имам лични снимки,ако се интересувате ще пусна.
Басейнът не е от най-големите,но общо взето става.
Недостатък за някои може да липсата на покритие на телефоните:единствено Глобул имаше обхват тогава/на мен не ми пречеше никак това обаче... Blush/
Има наблизо и малка конна база/силно казано де.../няколко кончета с които може да е направи разходка с придружител/;еко пътеки също.
Доволна останах лично аз,търсихме точно такова силно спокойствие  Peace

Общи условия

Активация на акаунт