На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 380
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Девин и Огняново са ви още по-далеч. И ние до морето ходим за 6 часа до Варна Mr. Green

# 571
  • Русе
Знам Sad. До морето и ние толкова, но там ходим 1 път годишно за една седмица и пътя си струва, но за 2-3 дни 6-7 ч до Велинград, Баня, Девин, Банско, ... не си струва.

# 572
  • София
Вършец не ви ли е добре? Аз лично съм голям фен на Вършец - кръчните евтини, басейните стават, града чист и празен... какво повече му трябва на човек  Grinning

# 573
  • Русе
Вършец не ви ли е добре? Аз лично съм голям фен на Вършец - кръчните евтини, басейните стават, града чист и празен... какво повече му трябва на човек  Grinning

Да, да, там не сме ходили. Питах за Минкови бани миналата седмица дали има места, но нямаше, но там също трябва да отидем, макар че в някои от хотелите не е много топла водата или пък няма детски басейн. Ще ги разгледам пак и ще ги тормозя по телефона.

# 574
  • София
Момичета, много благодаря за предложенията!
Аз най- накрая резервирах след едноседмично четене, звънене и писане на мейли. Звънях в Минкови бани и два дена никой не вдигна телефона- несериозна работа. Харесах си два хотела в Баня- Аквилон и Аспа вила- за първия още нямам оферта, но за втория се втрещих- 950 лв за 7 нощувки, двама върастни, бебе и дете на 7- включена само закуска!!! Офертата е от Визит- Съни турс, но според мен това е безумна цена за тризвезден хотел тип почивна станция! Междудругото те ми дадоха куца оферта и за един хотел в Банско с включени само закуски, от самия хотел ми дадоха по- ниска цена за полупансион. Та в крайна сметка резервирах през хотела за седмица през юли полупансион в Астера спа с ползване на спа пакет и аквапарк с отопляеми басейни за половината от горната оферта! Малкият няма търпение вече. Освен цената в решението ми надделя и факта, че в Банско има къде да бутам количката, магазинчета и механи Simple Smile)) Не сме още за пустош и дива природа:))

# 575
  • Резерват "Северозапад"
За Астера не сте сбъркали - изкарахме чудни майски празници там Heart Eyes.

# 576
Преди всичко в с. Баня не е пустош и дива природа, но действително 7 дни е много за това място. Друг хотел от който аз съм доволна е "Изгрев", пускат и ваучери и са много на добра цена. Водата в басейните е минерална, много топла, даже гореща. Срещу него има интересен парк за децата. Но и Банско е вариант.

# 577
Сега се зачетох за ходенето на санаториум по НОИ и виждам, че ако не отговаряш на условията на НОИ има и отделни пакети на свободно и то на добри цени..
Обаче какво се разбира под това свободно пак ли трябат направления и други документи .. newsm78

# 578
  • София
КОТЕ, не ти трябват никакви документи, но цените са като на стандартните хотели - т.е. значително по-високи; ако имаш конкретен здравен проблем носи със себе си документи, които удостоверяват заболяването, предишни лечения, данни за придружаващи заболявания и т.н., за да може да ти помогнат на място с конкретна терапия

# 579
Сега се зачетох за ходенето на санаториум по НОИ и виждам, че ако не отговаряш на условията на НОИ има и отделни пакети на свободно и то на добри цени..
Обаче какво се разбира под това свободно пак ли трябат направления и други документи .. newsm78
Не, не са необходими никакви документи. Само в случай, че искаш да те прегледа лекар и да ти назначат някакви процедури, които са подходящи за твоите болежки или оплаквания, то тогава по желание можеш да си носиш, някакви изследвания, ренгенови или други снимки, епикризи или други документи от провеждано лечение. Но изобщо не е задължително. Тъй като в някои от пакетите в цената влизат и по три процедури  (които ако искаш ползваш), то можеш да споделиш с лекаря там или със рехабилитаторите, какви оплаквания имаш и те ще преценят какво да ти включат като терапия. Ние като ходим аз правя процедури, а ММ не. Само си ползва Спа -центъра, басейните с мин. вода.

# 580
  • София
Зомбайо много ме зарадва с това мнение  Grinning Говорих с много мило момиче от рецепцията  Peace
fatalina мерси за предложението- задължително ще го видим и това селце, но както казваш ти няйой уикенд май ще е по-подходящо Wink

# 581
Благодаря за отговорите   bouquet

# 582
Момичета, много благодаря за предложенията!
 Харесах си два хотела в Баня- Аквилон и Аспа вила- за първия още нямам оферта, но за втория се втрещих- 950 лв за 7 нощувки, двама върастни, бебе и дете на 7- включена само закуска!!! Офертата е от Визит- Съни турс, но според мен това е безумна цена за тризвезден хотел тип почивна станция! ))
За празниците бяхме в Аспа вила.Цените преценявам като нормални,особено по Гергьовден.Бяха определено по-ниски от Аквилон и Римска баня,които също ми бяха в списъка,но като позвъних на рецепциите,се оказа,че отдавна са резервирани.И така,с големи съмнения,отидохме в Аспа Вила в стая към гората(има и гледащи към басейна,малко по-малки и без тераса).Стаята беше прекрасна:огромна с огромна баня;удобна,чиста,с голяма тераса.Топлата вода в банята също е минерална.Басейнът е външен,средно голям,чисто,приятно,гледаш си заснежените планински върхове,докато се топваш и най-важното:истински минерален,със собствен извор.Закусвахме на  терасата на ресторанта,в лобито имаше някакви игри за деца,хотелчето беше пълно с българи,руснаци;абе много ни хареса!Персоналът любезен,добър нет,всеки ден чистят стаите...Единствено храната в ресторанта трябваше да бъде по-вкусна и разнообразна и аз го написах във формата,която ми дадоха на тръгване;но всичко останало е много добро.Наблизо има строеж на комплекс къщи,но той е спрян и нямаше проблем.Около него имаше малко разхвърлени строителни отпадъци,но на морето съм виждала далеч по-големи кочини около лукс хотели.Бих отишла пак,но ми е доста далече и едва ли ще е скоро.

# 583
  • София
За Астера не сте сбъркали - изкарахме чудни майски празници там Heart Eyes.

Зомбайо, а каква е температурата на водата в басейните?
Аз бях решила да резервирам в Римска баня за края на август, но Астера звучи много добре и се разколебах.  Thinking

# 584
  • София
Когато правех резервации за Аквилон, Съни турс ми обявиха почти двойна на хотела цена  Peace

Сега гледам за Мурите за лятото, отново цената на Съни е по-висока от на апартментс бг

Явно има хотели, с които Съни не работят или нямат договор и не могат да направят добри цени за тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт