На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 323
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Момичета препоръчайте ми някое местенце в Априлци Praynig
С две деца сме ще ни трябва поне апартамент и задължително да има басейн Grinning
Хотел Панорама - много добро място!
Отседнахме за 1 нощувка миналата седмица-хотелът става,панорамата е страхотна,има достатъчно място за игра,добре поддържан двор.Басейнът го почистваха и подготвяха за тази седмица.Най-големият минус беше кухнята.Засякохме се с лагерници.Имаше комари.Дано съм била полезна!

# 661
  • Русе
И ние ще сме на лагер в Панорама-та от 6-ти юли, така че информация след това. Ходили сме преди 5-6 г там, знам, че сега е ремонтиран, просторно, хубава гледка, но още тогава имаха проблем малко храната, малко еднообразна беше, а не, че не беше вкусна. Сега ще сме на лагер, ще имаме храна, която със сигурност ще е доста еднаква, но ще си вземаме неща допълнително, и без това няма да ни стига сигурно.

# 662
Аз бих препоръчала Мара Гидик, намира се точно под Панорама. Басейна не е толкова голям, но пък водата е топла. Двора е страхотен за деца, моя син е като в рая Simple Smile
Аз лично не съм доволна от блок масата, ако има възможност следващия път ще искам без!

# 663
Аз съм доволна от Марагидик и към храната нямам забележки, хапвахме вкусно и разнообразно.
На Панорама предимството е по-големият басейн, но двора на Марагидик е сякаш е по-хубав и подходящ за детски игри.  Peace

# 664
Колко градуса е водата в басейните? Минерална ли е? За Априлци говоря.

# 665
  • някъде
Здравейте!
Три дни търсим разни оферти и хотели и на нищо не се спряхме! Искаме да е на планина с вътрешен и външен топли басейни и ако може да е ол инклузив и да не са цени от по 150-200лв за нощувка! Искахме да е в някои от следните градове- Вършец, Троян, Трявна, Хисаря... Rolling Eyes
Двама възрастни с едно дете на 7 години сме!

# 666
Колко градуса е водата в басейните? Минерална ли е? За Априлци говоря.
Водата в Априлци не е минерална.Затопля се от колектори или от слънцето.

# 667
  • Русе
Здравейте!
Три дни търсим разни оферти и хотели и на нищо не се спряхме! Искаме да е на планина с вътрешен и външен топли басейни и ако може да е ол инклузив и да не са цени от по 150-200лв за нощувка! Искахме да е в някои от следните градове- Вършец, Троян, Трявна, Хисаря... Rolling Eyes
Двама възрастни с едно дете на 7 години сме!

Ол инклузив в тези градове мисля, че няма да намериш.
Добри отзиви има за Фея - Чифлик, но аз лично повече там няма да отида. Хисаря има доста прилични хотелчета, Вършец сякаш са по-скъпи, но там с детските и по-топли малко зор. Понеже и аз търся над 30 гр температура, детски, трудно се намира.
Трявна няма топла вода, ако я затоплят евентуално, но не е минерална.

За Априлци - същото, уж затоплят с колектори, но като цяло е хладна.

# 668
Хайде и аз в темата !

# 669
  • Варна
Здравейте!Спрях се на две предложения, но се колебая-може ли  малко информация, ако някой ги е посещавал:
http://bgbooking.net/deal/762-welness_house_planinski_izgled_yab … .html#prettyPhoto

и

http://grabo.bg/liato-v-ravnishta-0w254d

С две деца на 8 и 3 и половина сме и съответно се искам да има забавления и за тях.

Благодаря Ви предварително!

# 670
  • София
Живота е хубав,аз съм посещавала и двете места.
Първото предложение е доста далече,но зависи от къде ще пътувате.
И двете са подходящи за деца,но първото е по-добро.Бяхме там за Гергьовден с деца.
Има къде да играят имат добра кухня и големи отоплени стаи.Външен басейн,който през лятото работи.
Сега във второто,има една шатра в която могат да играят децата и басейн,който обаче се ползва и от хората в околността.
Кухнята е на открито,стаите са горе-долу.
Ние не бяхме впечатлени от храната,но за една вечер нямаше проблем.

# 671
  • Варна
Синя слива, Благодаря!Четох доста отрицателни мнения за втория вариант и определено се спираме на втория.Един въпрос - Скъпо ли е в ресторанта и има ли накъде други заведения за хапване?

# 672
  • София
Живота е хубав,околността в района на гр.Кърджали,където всъщност се намира Планински изглед е много благодатен от гледна точка на забележителности.
Ресторанта на хотела ви е удобен за закуска и вечеря,ако обикаляте през деня има къде да се хапва пътьом.
Разгледай темата за Родопите и съм сигурна,че ще намериш много интересни идеи за посещения и хапване.
Но специално закуската и вечерята препоръчвам ресторанта.Хотелът се намира в едно село,което във високата част на района и в околните населени места няма ресторантчета.
Дали е скъпо,не е от най-евтините места,но пък хората се стараят много,порциите са големи и достатъчни.
Има много хубав вътрешен басейн,салон за игра,саунка и джакузи.Дано съм била полезна Hug

# 673
  • Варна
Момичета препоръчайте някое хубаво местенце с минерален басейн, но да е по-близо до Варна(с малката е ужас дългото пътуване), примерно в среден Балкан.

# 674
Здравейте момичета,събирам мнения за хотел"Кълвачите "Цигов чарк.Ако някой го е посещавал тази година моля да ми даде информация.А може да ми препоръчате и други семейни хотелчета там от които сте доволни.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт