На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 862
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • В.Търново
Много ме е яд!!!Пуснали са ваучер за хотел Балкан в Чифлика за 25лв. на човек със закуска.Вече резервирах и платих за хотел Панорама в Априлци,а и малкия започна да кашля пак.... Close

# 91
  • София
Много ме е яд!!!Пуснали са ваучер за хотел Балкан в Чифлика за 25лв. на човек със закуска.Вече резервирах и платих за хотел Панорама в Априлци,а и малкия започна да кашля пак.... Close
може ли линк към ваучера

# 92
Хубав ли е този хотел? Бързо оздравяване на детето!
Дзвер, етоPeace

# 93
  • В.Търново
Barbabelle ,благодаря ти! Simple Smile
Изглежда малкия прави тези кашлици и хреми на алергична основа,вече няма какво да е.През около 10 дена-2 седмици започват едни и същи симптоми.Малкия си е вкъщи от  10 юли,уж не е имал много контакт с деца,както е в градината,но пак....така е от доста време.Прави и понякога ларингитни кашлици,няколко бронхита има за една година...дано се затопла достатъчно басейна,където ще ходим.Обаче в неделя и понедерник го дават да превалява,каква почивка ще е това...
Нправо ми е кофти много,заради хотел Балкан. Sad
Тук ще ходим:
http://panoramabg.info/

# 94
  • София
Хубав ли е този хотел? Бързо оздравяване на детето!
Дзвер, етоPeace
благодаря, но мненията във Визит не са много добри, пък и офертата е до 31-ви юли, а аз търся нещо за август, така че лично аз няма да се възползвам  Peace

# 95
Ее,жалко ,че ваучера за хотел Балкан е до края на юли.И аз съм се насочила натам ,но към края на август Peace

# 96
  • В.Търново
Дзвер,аз за това се отказах от Чифлика,пък и държат малко високи цени за това селце.Но като видях тази примамлива оферта ме хвана яд,защото дори и да е хладно времето пак може да се къпим в басейните.За неделя и понеделник го дават да вали и да се позахлади,а ние точно тогава сме на почивката си.

# 97
На мен лично този хотел много ми харесва .Той ми е другия вариант за почивка-дори ми допада повече -по-просторно е и има като че ли повече място за игра на децата.Единственият минус е, че водата в басейна не е минерална и съответно топла.
А някой ходил ли е в хотел Балкан ?

# 98
  • В.Търново
dbojidarova78,на мен също ми харесва,че в Панорама има голяма площ за игра и тичане на децата.За басейна ,затопляли го със слънчеви колектори,но както го дават да вали в неделя и понеделник не знам каква почивка ще изкараме край басейна.Ще се разочароват децата...Sad
Бях пуснала тема за хотелите в Чифлика преди броени месеца,там може да намериш малко инфо за Балкан.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=707337.0;all

# 99
Я вижте това,страхотно място!!!Но с тези цени бих отишла на още едно море ол инклузив.

http://www.oasisresort.bg/

Комплекса е построен от мутри за мутри и мутреси - нормално е да гастролират Пайнер-звезди.

# 100
dbojidarova78,на мен също ми харесва,че в Панорама има голяма площ за игра и тичане на децата.За басейна ,затопляли го със слънчеви колектори,но както го дават да вали в неделя и понеделник не знам каква почивка ще изкараме край басейна.Ще се разочароват децата...Sad
Бях пуснала тема за хотелите в Чифлика преди броени месеца,там може да намериш малко инфо за Балкан.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=707337.0;all

Благодаря ти!Отзивите не са много позитивни,но бих рискувала ако ни се удаде възможност

# 101
чудесна тема   bouquet

По-ваши препоръки си харесах хотел релакс кооп - с. Вонеща вода (до гр. Велико Търново). Ще споделя впечетления като се върна  Hug

МОЛЯ, мамите от Велико Търново да споделят, пътят от Велико Търново до Вонеща вода как е - има ли изкачване, завои, стръмен лие и колко километра е ?

Благодаря  Hug

# 102
  • Велико Търново
abri, 25-30 минути от Велико Търново до Вонеща вода, още 5 минути до Релакс кооп.
Пътя е прохода на Републиката (Хаинбоаз). Хубав, широк проход, на места с 3 платна. Няма остри завои. Много е натоварен, обаче.

# 103
Тонита благодаря   bouquet

Има ли изкачване и имаш ли впечетления от този хотел и местността, като цяло?

# 104
  • Велико Търново
Има изкачване, но не се усеща - пътя е полегат. Красиво е - в тази част Балкана е с по-меки релефни форми - има широколистни, иглолистни гори, рекичка, поточета, къпинак. Абе природата е супер. Само хотела не знам как е, по-напред бях писала, не съм го виждала сега как е, само на снимки.

Общи условия

Активация на акаунт