На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 828
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
ААА вие днес тръгвате за почивните дни , непременно запази , ще е пълно, ние така веднъж изпляскахме с ръце и в Разлог ходихме, то днес ще има и жива музика , много приятна между впрочем Crazy

# 226
  Josefin, аз бях разглеждала Евъргрийн Палас 4* в Рибарица : http://evergreen-palace.net/bg/home.html, на чудно място със страхотна гледка. Но после прочетох, че се посещава доста от мутри с мутреси, бизнесмени с любовниците си  Laughing и това ме отказа. И е изолиран.   

# 227
Някъде вече съм го писала.
В началото на май т.г. "При Спаска" ни нахраниха прекрасно, с отлично отношение и много бързо.
Не мога да сравня техните картофи с бланшираните "картофи" на "Римска баня", хем скъпи, хем фалшиви. Не случайно повечето хора "При Спаска" бяха от хотела "Римска баня". В чийто ресторант места имаше, не е като да е бил препълнен. Препълнени бяха само чувалите им за боклук край плажа, преливаха от боклуци.

# 228
Нас пък ни обслужиха за час и половина две момичета, които не знаеха на кой свят са , освен това пъстърва за 8 лв не ми се видя малко и да се храня върху покривки с лекета и да ми псуват покрай ушите, защото някой не вкарал гол  #Cussing out. Много ми харесваше преди, но персонала беше друг и кухнята ставаше повече. А за местата в Римска баня , ами за 6-ти няма такива , резервирах партерен апартамент без тераса , пред алтернатива две двойни пак без тераса , пък не знам Peace
Боклуците не съм ги видяла , бях на 20.07 и хотела беше пълен , тогава видях , че има и аниматорка Peace

# 229
Моето лично голямо предубеждение към "Римска баня" е породено от факта, че там ходят масово деца на зелено училище. Слушала съм за прескачане от балкон на балкон и други простотии, които там никой не спира.
Ние бяхме 2 пъти на плаж, не сме нощували там.

На всички пътуващи пожелавам приятна ваканция.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 18:13 от Люлин

# 230
Не се карайте, момичета. Моето дете пък беше на зелено (всъщност бяло) училище в Орбел спа. Никой хотел не взима ученици в активен сезон.
При Спаска готвят вкусно и с домашни продукти, но това си е просто селска кръчма, не ресторант.
Ако искате ресторантско обслужване - препоръчвам Македонската кръчма, Валентино 1 и 2 в Добринище, и Мотиката и ресторанта на х-л Глазне в Банско.

# 231
Още един глас за Мотиката , била съм там на студентски празник преди 20 години и сега и пак е супер Party

# 232
О, аз с никой не се карам Simple Smile Споделям впечатления. Била съм там, но явно не съм наясно с "балконинга" - обяснено ми беше как са прескачали от един балкон на друг  Peace Като видях балконите, не ми се стори невъзможно. Simple Smile Тъй като не съм била на Слънчев бряг скоро съм сбъркала и ще редактирам по-горе.

В Банско ни хареса ресторант "Нова".

# 233
Пак ще те разочаровам и това не е възможно да стане , защото са далече поне 5 метра един от друг Peace

# 234
Изобщо не можеш да ме разочароваш. Всеки може да вдигне поглед нагоре. http://www.businesstravel.bg/bg/hotels-in-bulgaria/bania-thermo- … tel-rimska-bania/
Декоративните покривчета между балконите дори улесняват задачата.
Нямам какво да допълня по темата.

# 235
Няма да споря повече темата не е за това .

# 236
На мен  в Римска баня ми харесаха басейните и стаите, обаче ресторантът е пълна скръб - чакахме ужасно много време и накрая ни донесоха недопечено ядене - отврат, обслужване - също кофти.

# 237
Не знам кога сте били , сега са с нов готвач даже трима  и с достатъчно сервитьори, става по-бързичко, но все още има какво да се желае като обслужване . Малко е скъпичък за това , което предлага. Много зависи и колко е пълен ресторанта.

# 238
  • Китна Тракия

В Хисаря Галери и Гайтани с топли басейни ли са, голямо зор да намеря над 30 гр. и да не е Велинград и района.

За Гайтани не знам, но в Галери вътрешния си е достатъчно топъл според мен. Вече 5 дни сме тук, киснем с кеф с децата, а имай предвид, че дребната не рискувам да я топя как да е, а и аз студени басейни не обичам. Не съм си правила труда да питам колко градуса е  /може  да питаш по тел., убедена съм, че няма да те излъжат/, но мисля е над 30. Идвали сме тук и на есен, и през зимата и пролетта, сега е по-хладен от тогава, но добре че, защото иначе предвид топлото време, ще е тегаво. Външния е по-хладен определено от вътрешния, но не е студен в никакъв случай.
Обаче - снощи от една близко заведение /до х-л Албена ако сте идвали, срещу Гайтани е/ се носи до 12 ч. жива музика, с ММ се шегувахме,че пее Хисарския поп Joy Всъщност може и той да е бил, доста песни от неговия репертоар се изпяха  Mr. Green Тази вечер са намалили децибелите, явно някой им направи забележка. Децата и ММ спаха като къпани, но аз се насладих на концерта  Laughing Та имай това предвид.
Други забележки нямам. Факта, че идваме за 3-ти път тази година в Галери,  мисля е доказателство, че сме доволни  Peace

# 239
  • Русе
Аз след голямо чудене запазих за Гайтани днес следобед. В Галери нямаха свободно студио, а тройната стая била с допълнително единично легло и второто дете няма къде да спи. Иначе управителя на Галери ми се стори страшно разтропан, три пъти говорих с него, рядко се срещат май такива отзивчиви хора. Дано не съжаляваме за Гайтани, водата била около 30-31, дано да ми хареса, че аз си искам топлата вода Wink. А ще водим и баба с нас и гледам да се съобразявам. Но Галери ще го посетим със сигурност при първи изгоден случай.

Общи условия

Активация на акаунт