На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 801
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
За Астера в booking ми дава цена от 341,51 за 4 нощувки и закуски в двойна стая ( от сряда до неделя)  - 2 възрастни и 2 деца на 1 и 6 години. Това за септември. А ако е от понеделник до петък 323,90 за двойна стая и 584,44 за апартамент с една спалня.

# 286
Elf4e,водата в басейните топла ли е,в двойната стая дете над 6 години на отделно легло ли е или мека мебел?

# 287
  • Пловдив
уморихте е тази елфче, сто пъти ви каза колко е топла водата!  ooooh!

# 288
Елфче,извинявай за повторението на въпроса!

# 289
  • София
Прочетох последните две страници, и ето ме с резервация за Астера Банско от 24 Август. Elf4е така готино го е описала, а и коментарите в booking.com са повече от чудесни. Относно цените, пратих запитване директно в хотела, и получих следната оферта:
Пакетна цена за 5 нощувки за една двойна стая /2+2/ на база ВB: 360 лева
Пакетната цена включва: нощувка, закуска,паркинг, ддс, застраховка и туристически данък и специален
Spa&Wellness пакет / аквапарк, вътрешен и външен басейн и термална зона на спа центъра/.

През booking.com за същия период 24 Август - 29 Август, ми излизаше цена 422лв. за двойна стая, с две деца на 1 и 3 години.

# 290
  • София
Аз мисля да им звънна за процент от бъдещите форумски резервации Joy

# 291
  • София
За моя РД пък няма места ooooh!

# 292
  • Пловдив
някой беше писал миналата страница за ястребец, на боровец - всичко ок, ами такива ли са цените 160 лв на нощ, ужас просто, аз това за кой знае какъв хотел не го имах  #Cussing out
ваучери пускат ли за него по сайтове?

# 293
В Ястребец е хубаво, но за съжаление е малко по-скъпо наистина...водят го бутиков хотел. До сега не съм засичала ваучери, но хотелът си се пълни дори през лятото, не на 100%,  като зимата, но си има постоянен поток по мое впечатление!

# 294
  • София
За Ястребец доста често засичам тайни оферти в booking.com. Обикновенно е от Понеделник до Четвъртък.  В момента има активна такава оферта за 23, 24, 25 Август на цена от 122лв. за двойна стая и за 5, 6, 7, 8 Септември - 92лв. двойна стая.

# 295
Прочетох последните две страници, и ето ме с резервация за Астера Банско от 24 Август. [

Приятно изкарване и ще чакаме и твоите отзиви! Flutter

# 296
някой беше писал миналата страница за ястребец, на боровец - всичко ок, ами такива ли са цените 160 лв на нощ, ужас просто, аз това за кой знае какъв хотел не го имах  #Cussing out

Хотелът е хубав, а локацията е повече от перфектна.

# 297
  • Пловдив
благодаря ви, ще видя офертите в букинг.   bouquet

# 298
  • Русе
Прочетох последните две страници, и ето ме с резервация за Астера Банско от 24 Август. [

Приятно изкарване и ще чакаме и твоите отзиви! Flutter

И аз Simple Smile. Големи подробности Simple Smile.

# 299
  • София
Хотелът е хубав, а локацията е повече от перфектна.

Така е. Далеч от "циганията" в центъра на Боровец. За мен цената си заслужава, оптимална е за това което предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт