На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 766
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
Поздравления за хубавата тема!!
Извинявам се,ако е коментирано но търся отзиви за
Скрит текст:
Ще бъда благодарна ,ако някой се включи с пресни впечатления.Планирам да заведа половинката на някое диво и красиво място със СПА и разходки в гората през септември.
Благодаря ви!
Приятно и слънчево лято!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 301
Избрала съм Орбел и спа Добринище за уикенда дайте малко подробност, кухня, басейни , топли колко, има ли халати newsm78, цени в ресторанта. Четох само добри неща , но знам ли, ще помоля за отзиви и мнения Praynig

# 302
Поздравления за хубавата тема!!
Извинявам се,ако е коментирано но търся отзиви за
Скрит текст:
Ще бъда благодарна ,ако някой се включи с пресни впечатления.Планирам да заведа половинката на някое диво и красиво място със СПА и разходки в гората през септември.
Благодаря ви!
Приятно и слънчево лято!
  bouquet  bouquet  bouquet
Ето това - диво и красиво, но спато малко не е читаво, иначе водата е минерална в басейните и в хотела има нова част, луксозна ,може да има и вани или джакузи, питай , не съм била в новата. И е близо до София
http://www.ezeroto.com/

# 303
  • София
 sisitons
Била съм в Добринище в хотел Орбел Спа миналата година май месец. Хотелът е много хубав, ние бяхме в апартамент, но и двойните стаи не са малки. Храната в ресторанта беше прилична, но има и други места, в които може да се хапва в Добринище на нас това ни е любимо http://mak-kruchma.com/. Тогава копаеха външния басейн, но сигурно отдавна работи. Вътрешният е чист, но вадата не е от най-топлите по моя вкус - само в джакузито бе като за мен 30+ градуса. Има много хубави тревни игрища и децата се набесняха.

# 304
  • у дома
предложения за Трявна?

# 305
valya_v , благодаря , ние сме в мезонет . Чула съм за Македонската къща, но все пишат , че трябва да си резервираш места, ако е толкова пълно ще се изнервя Peace. На рецепция ми казаха 28 градуса на външния басейн и 30 на вътрешния. Малко ми се видя и на мен newsm78. Това си е температура за плуване , а басейните май не са много големи ,но сега е минерална водата, така ми казаха. А на плажа Алфа как е водата и какви са цените на местния ресторанта , този в хотела , има ли избор и добре ли готвят ?  Интересувам се , защото ще празнуваме личен празник Wink

# 306
На мен водата във вътрешния басейн на Орбел ми беше екстра. Не гореща да се киснеш, но приятно топла.
На Алфа водата в големия басейн е много приятна и топла, може би 29-30 градуса на око, в детския басейн, където киснеха и много възрастни заради температурата, е сигурно към 36-7 градуса. 

# 307
Ходихме миналата седмица на Добринище-в Македонската кръчма обедно време винаги имаше места,но и цените на повечето храни и алкохола са доста високи за мен.Но салатите и пържените картофи са на прилични цени и много вкусни.
Минералния басейн Алфа за възрастни ми беше доста студен и като цяло мястото не ми хареса особено-ужасно претъпкано и шумно през почивните дни.

# 308
  • гр.София
Да попитам,ходилите в Римска баня до Разлог има ли занимания за детенце на 1 годинка и в околностите има ли какво да се разгледа и прави? Знам,че там има конни бази и хубава природа.

# 309
А аз да попитам за почивна база "Строител" - с. Баня, Карловско. Някои ходил ли е там? В цената за гостите включва ли се чадър и шезлонг или само за външни лица, както е упоменато? Как е храната в механата? Въобще условията как са?

# 310
В хотел Маунтийн Дрийм- Банско ходил ли е някой тази година?
Попаднах на една оферта за него, пише че водата е минерална и се отоплява до 29-30 градуса.
Ако имате отзиви за него да споделите  Peace

# 311
  • в света на илюзиите
Oрбел е много добър избор Peace Македонска кръчма е страхотноо заведение, пълно си е, но чак пък да се чака за маса - не. В Алфа е страхотно!!! Ако на някого тази вода му е студена, не знам кой басейн въобще удовлетворява изискванията му newsm78
Приятно изкарване от мен! Hug

# 312
Да попитам,ходилите в Римска баня до Разлог има ли занимания за детенце на 1 годинка и в околностите има ли какво да се разгледа и прави? Знам,че там има конни бази и хубава природа.

Ами, знам ли, на 1 година моето дете ровеше в пясъка и дебнеше да съм наблизо, та - има малък басейнв хотела, но аз по-скоро бих взела детето с мен в средния по големина. Има стая -детско клубче с играчки, мисля, че ще са подходящи  и за 1-годишно. Ателието с оцветяване на глинени фигури е за по-големи.

В с. Баня близо до нашумялата кръчма "При Спаска" има малък парк с катерушки, пързалки. Люлки и пързалки си има и в хотела всъщност.

Конна база - ние  бяхме в една от няколкото,които мернах в с. Бачево. Тази, която посетихме е на около 5 км. след селото, черен път, калпав, но мястото е страхотно.Много добре поддържана тревна площ, възможност за пийване/хапване, рекичка, спокойствие.
Ето малко оттам:
http://prikachi.com/images.php?images/952/6481952R.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/957/6481957v.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/963/6481963j.jpg

# 313
  • В царството на игрите:)
А аз да попитам за почивна база "Строител" - с. Баня, Карловско. Някои ходил ли е там? В цената за гостите включва ли се чадър и шезлонг или само за външни лица, както е упоменато? Как е храната в механата? Въобще условията как са?
Хубаво място макар и малко соц. Стаите са малки, но пък за сметка на това басейните и природата са супер. Истинска почивка. За храната нищо не мога да кажа Rolling Eyes

# 314
Давам отзиви за "Вълеви къщи - ОК" с. Чифлика.
http://www.valevikashti-ok.com/

Въпросните къщи са доста препоръчвани, но аз категорично не мога да го направя.
Освен ако не става въпрос за по-голяма група приятели и то без деца, или с големи такива. Които не ги бъркат малките стаи и общият санитарен възел на 2ри етаж (2стаи).
Изглежда студиата си ги пазят за....незнайно кого, или пък ги дават по симпатии....
Ако имате възможност, записвайте си разговора със собственичката какво резервирате..Simple Smile защото тя после упорито твърди, че няма такова нещо. )

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 23:25 от Mirama

Общи условия

Активация на акаунт