На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 779
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
А на Цигов Чарк има ли такъв хотел  newsm78
Държим да има басейн, препоръчате някой  Heart Eyes

# 436
В Римска баня да, халати бели , в Аквилон не помня , ние след като открихме преди 3 години Римска не сме ходили там, но мисля май не newsm78. На Цигов чарк няма минерална вода , как да има топъл басейн.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 20:56 от sisitons

# 437
  • София
В Римска баня да , в Аквилон не помня , ние след като открихме преди 3 години Римска не сме ходили там, но мисля май не newsm78. На Цигов чарк няма минерална вода , как да има топъл басейн.
Благодаря  bouquet

# 438
  • София
Че кой е казал, че трябва да минерална водата. Темата е за хотел с басейн.Simple Smile raja_nikol, доколкото си спомням Смеен Хотел Кълвачеви имат открит басейн, като затоплят водата. Нямам спомен до колко градуса обаче. Нищо не пречи да им завъртиш един телефон и да ги питаш за какво става въпрос, дали въобще го поддържат зимата и т.н.

# 439
Аз искам за лятото, не за сега.
Видяхме го хотела, вчера минахме оттам и се влюбихме в природата, не искаме друга дестинация  Peace

Кълвачеви имат невероятен двор за деца, поздравления, рядко срещано внимание за деца, това което на мен не ми допадна е, че няма ресторант, спасяваш се сам

# 440
В Римска баня да , в Аквилон не помня , ние след като открихме преди 3 години Римска не сме ходили там, но мисля май не newsm78. На Цигов чарк няма минерална вода , как да има топъл басейн.
Благодаря  bouquet
В Аквилон предоставят халати срещу депозит мисля че беще 2 лв. но това преди 3 години. Сега не сме ходили скоро. Да кажа и в тази тема, че се завъртя около с. Баня. Препоръчвам комплекс Изгрева като друга възможност за хотел с много топла вода. Стаи в отделни къщички. Малки са- спалня и пред нея диван за 1 човек. С много прилична баня. Изключително чисто и мног топло в стаите. Подово отопление + ако искаш си пускаш и радиаторите. Според мен се затопля от мин. вода. Ресторанта е супер с много добра кухня на прилични цени. Закуската е по меню.

# 441
Видяхме го хотела, вчера минахме оттам и се влюбихме в природата, не искаме друга дестинация  Peace

Извинявай, не разбрах коя е дестинацията, в която сте се влюбили, а избирам и аз такава за лятото.

# 442
В Аквилон предоставят халати срещу депозит мисля че беще 2 лв. но това преди 3 години.
Сега е 3 лв., които еднократно се дават. Много странно хрумване, между другото Laughing

# 443
В Аквилон предоставят халати срещу депозит мисля че беще 2 лв. но това преди 3 години.
Сега е 3 лв., които еднократно се дават. Много странно хрумване, между другото Laughing
Срещала съм и в други хотели такава практика с депозит, както в малки семейни хотели, така и в големи, дори такива работещи по системата ОИ. Аз нямам нищо против. Дори е по-добре отколкото да не осигуряват и да ме карат да си нося от вкъщи, което е изключително неудобно. Заема много бясто в багажа. В последния ден на престоя си ако ползваш басейн или спа хавлията е мокра и се чудиш как да я прибереш обратно в багажа.

# 444
  • София
Благодаря! Явно ще пробваме Аквилон, а Римска баня ще остане за по-нататък  Peace

# 445

Извинявай, не разбрах коя е дестинацията, в която сте се влюбили, а избирам и аз такава за лятото.

Цигов Чарк  Peace

# 446
  • София
Аз пак съм с въпрос за Аквитон - имате ли идея, до колко работи басейна, че се оказа, че щерката ще има някакво представление на 30-ти неясно от колко часа, което ще забави заминаването ни и се чудя, дали да не променя резервацията на 31-ви...

# 447
Аз пак съм с въпрос за Аквитон - имате ли идея, до колко работи басейна, че се оказа, че щерката ще има някакво представление на 30-ти неясно от колко часа, което ще забави заминаването ни и се чудя, дали да не променя резервацията на 31-ви...

До 21 ч. работи, Дзвер:) Ама според мен я промени за 31-ви, защо ви е да губите цял ден, ако можете да изместите с един ден пътуването:)

# 448
  • София
Fairy, благодаря за отговора, а изместването не е толкова просто, че аз резервирах за 5 нощувки, което значи да се прибираме в събота ако го изместя, а те в събота са на допълнителни занимания от 13,30 ч..... и двамата... но щом работи до 21 ч. сигурно ще заминем на 30-ти  Peace

# 449
Имай предвид, че като отидохме, външният басейн беше покрит с едно покривало, което причини мини инфаркт на мъжа ми, щото той специално беше попитал дали работи и през зимата Laughing Обаче се оказа, че хората просто го държат покрит, за да не изстива водата и трябваше само да ги помолим да го отворят, нямаше никакви проблеми, но да знаете, ако имате мерак за него, да не ви отчайват разни покривала Laughing

А, и халати има само за възрастни, за деца нямаха.

Общи условия

Активация на акаунт