На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 413
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Благодаря ти много, Късмет, ще пропуснем лифта, но конната база и църквата ще посетим  Peace

# 481
Благодаря ти много, Късмет, ще пропуснем лифта, но конната база и църквата ще посетим  Peace

Дано си изкарате добре!
Конните бази са поне 2, едната отдалече гледах някакви кули, като замък -не съм била вътре, но за децата може и да е интересно. Другата, която ние посещавахме е "Периволас". Имат сайт, можеш да се ориентираш. Близо до тях има и рибарник, мисля, че може да се заяви и риба за любителите.

Ето малко оттам:

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 11:44 от kusmet

# 482
  • София
намерих ги, благодаря още веднъж, щом има и рибарник задължително единия ден сме там, само да е хубаво времето  Peace

# 483
  • София
Включвам се да похваля Камелия Хотел Пампорово, като хотел идеален за семейства с деца. Има доста положителни коментари за този хотел, така че моя няма да е изключение. В момента сме в хотела на ски, но според мен ще става идеално и за лятото.
Стаите са просторни, оборудвани с хладилник, котлони, кафеникава, тостер, кана за вода и необходими съдове. Баните са просторни. Почистване има всеки ден. Смяна на бельо на 3 дни. Предлагат и бебешка кошарка.
Храната е много добра. За вечеря винаги има поне 2-3 вида месо (свинско, телешко, пилешко), супи, салати, различни гарнитури (зеленчуци, картофи, ориз). На закуска храната е качествена и вкусна. Имам предвид най -вече за колбасите, сиренето и кашкавала. Има подходяща храна за деца. Кус-кус, банички, запечени филийки за закуска и за вечеря -спагети, супи, пица, зеленчуци.
Детски клуб има детски клуб с аниматори и различна програма всяка вечер. Можеш да си отстиваш детето и да го наблюдаваш в стаята на телевизора.
Обслужването - персонала като цяло е учтив и любезен. Разбира се има и единични отклонения, но това е навсякъде.
Местоположението -на самата писта е. Лесно се стига и пеша до "Студенец".
Басейна - много приятен. Първите 2-3 дни водата беше студена, защото са я сменяли, но след това ставаше идеално за киснене. Чисто, топло и уютно е.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 20:13 от Home raider

# 484
  • Пловдив
Дзвер, препоръчвам да посетите и Пирин Голф.
Много зелено и красиво, изкуствени езера и лебеди, детски площадки, абе има какво да се види и запечата Simple Smile

# 485
  • София
Дзвер, препоръчвам да посетите и Пирин Голф.
Много зелено и красиво, изкуствени езера и лебеди, детски площадки, абе има какво да се види и запечата Simple Smile
Благодаря, и там ще отидем   bouquet

# 486
  • София
Здравейте,
влизам да споделя ерно прекрасно място за почивка с деца,
Вече два пъти ходим.
Това е едно комплексче с пет отделни къщички. Намира се малко извън Априлци,има огромна поляна, на която да тичат децата.
http://www.aprilci-pazderite.com/

Извинявам се, ако вече е писано.Ако имате въпроси съм насреща.

# 487
Здравейте!

Оглеждам се за оферта за Великден и попаднах на тази
http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … prima-s-3724.html
Мненията, които намерих (малко на брой), бяха противоречиви и стари. Имате ли пресни впечатления?
Струва ли си и подходящо ли е за деца?

# 488
  • София
Здравейте!

Оглеждам се за оферта за Великден и попаднах на тази
http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … prima-s-3724.html
Мненията, които намерих (малко на брой), бяха противоречиви и стари. Имате ли пресни впечатления?
Струва ли си и подходящо ли е за деца?
тук съм ходила преди много години и ми хареса, изкарахме страхотно, затова наскоро се оглеждах за мнения - всичко, което намерих беше отрицателно  Peace

# 489
http://www.elegance-bg.eu/index.php
някой нещо за това място, мисля там да отидем другата седмица има и ваучери, ще съм благодарна ако споделите Hug

# 490
  • Варна
Ние избрахме Шипково х-л Илинден ,хем минерален басейн , хем доста за обикаляне наоколо , хем доста бюджетно - 30 лв./ден за НВ ,или 34 лв./ден/човек с включен обяд.Можем да докладваме ако се интересува някой . Simple Smile

# 491
Чакаме доклад:)

# 492
peterky2002  Бях ти писала, че съм чела ужасни мнения за този хотел. Дано да не са верни. Като се върнеш сподели.

# 493
  • Варна
Ами говорихме със хората и ни прозвучаха добре , платихме малко капаро и ако не ни хареса просто ще се преместим.

# 494
  • в огледалото на живота
Ние избрахме Шипково х-л Илинден ,хем минерален басейн , хем доста за обикаляне наоколо , хем доста бюджетно - 30 лв./ден за НВ ,или 34 лв./ден/човек с включен обяд.Можем да докладваме ако се интересува някой . Simple Smile
Ако обичаш силна чалга да ти дъни до прозореца вечер на апартамента,значи е твоето място.... Mr. Green
Има оркестър всяка вечер.Това наистина сериозно.Не беше нашето място  Peace

Препоръчвам този с две ръце,поне няма такава екстра като на предния:
http://bghotelite.com/web_main.php?id=1619

Общи условия

Активация на акаунт