На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 375
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте .
 Незнам дали въпросът ми е за тази тема,но нещо неможах да се ориентирам в подфорумите.
Та въпроса ми е да ми препоръчате някой хотел или почивна станция във Врачанско.Решили сме да отидем семейно на почивка за няколко дни,но единствено „спанчевци “намирам в моя район.Но като гледах сайта им,нещо не ме грабва.А и искам да има и някакво забавление за децата.
Благодаря ви предварително.

Може би СПА хотел АТА във Вършец, но още не съм ходила, само ми е в уиш листата за посещение!

# 631
  • София
aleksova1, във Вършец е пълно със спа хотели. Все ще намерите някоя оферта, която да ви устройва.

# 632
  • София
alpha_beta, писали сме едновременно Simple Smile

# 633
Здравейте .
 Незнам дали въпросът ми е за тази тема,но нещо неможах да се ориентирам в подфорумите.
Та въпроса ми е да ми препоръчате някой хотел или почивна станция във Врачанско.Решили сме да отидем семейно на почивка за няколко дни,но единствено „спанчевци “намирам в моя район.Но като гледах сайта им,нещо не ме грабва.А и искам да има и някакво забавление за децата.
Благодаря ви предварително.
Ето тук има малко детско кътче на открито и голяма поляна за тичане, детски минерален басейн... Или тук...

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 10:32 от marini

# 634
Благодаря ви много.За сега се спрях на Спанчевци,но ми се иска бунгало.Но ме притеснява че няма снимки на бунгалата .Ако има някой на скоро ходил на бунгало там да сподели мнение.bouquet
 А за Правец /също не е лош,но ми се вижда малко луксозен и кои знае какви цени ще е

# 635
Много ни се еска да  почиваме до яз.Копринка!Някой има ли идеи са хотели и вили?Благодаря!

# 636
 В Спанчевци бяхме на бунгало миналата година. Тази - мислим да повторим. Бяхме в къща за 4-ма, която се състоеше от стая със спалня, стая с две легла и стая с телевизор, хладилник и диван, и баня с тоалетна. Разбрахме, че има и бунгала, които като кубатура са по-големи. Комплексът е разделен на две - от двете страни на пътя. От едната страна е ресторанта и 8 къщички, както и басейн, но по наше време не бе пуснат, а от другата страна са басейните, хотелската част и също имаше къщички.  Всичко се намира на огромно пространство и децата тичаха на воля. Единствен минус, ако така мога да го определя е, че водата е 24 градуса, а аз съм свикнала с много по-топла. Но, когато е жега, предполагам, че това е позитивно. Simple Smile

# 637
В Спанчевци бяхме на бунгало миналата година. Тази - мислим да повторим. Бяхме в къща за 4-ма, която се състоеше от стая със спалня, стая с две легла и стая с телевизор, хладилник и диван, и баня с тоалетна. Разбрахме, че има и бунгала, които като кубатура са по-големи. Комплексът е разделен на две - от двете страни на пътя. От едната страна е ресторанта и 8 къщички, както и басейн, но по наше време не бе пуснат, а от другата страна са басейните, хотелската част и също имаше къщички.  Всичко се намира на огромно пространство и децата тичаха на воля. Единствен минус, ако така мога да го определя е, че водата е 24 градуса, а аз съм свикнала с много по-топла. Но, когато е жега, предполагам, че това е позитивно. Simple Smile
Водата в басейна или водата за къпане?Защото и аз съм свикнала с почти вряла вода да се къпя  Laughing.Също исках да те попитам за храната/в сайта им е обявено че осигуряват закуска и вечеря.Значи за обяда трябва да ходим в града  newsm78 .Извинявам се ако са малко тъпи въпросите ми,но за първи път ще ходим на почивка и ми е малко странно.

# 638
Много ни се еска да  почиваме до яз.Копринка!Някой има ли идеи са хотели и вили?Благодаря!

Виждала съм край язовирната стена.
Там повечето хора ходят на палатка обаче.

# 639
И на мене ми хареса в баните  , но вода 24 градуса е мнооого студена, минерална ли е  newsm78. Това е важно. За обяд ще си обядвате в ресторанта или нещо ще си купите щом има хладилник Peace.

# 640
За Спанчевци - водата е минерална. Просто толкова топла си извира. Басейните бяха чисти. Даже докато се киснехме единия ден, идваха от РИОКОЗ и караха спасителя да взима проби. Водата в къщичките е минерална, но се подгрява с бойлерче, така че там няма проблем.  До миналата година в цената за нощувка се включваха и по 20 лв. на ден за човек във вид на купони. Тоест от 120 лв. (май толкова бе цената) 80 лв. ни бяха купони за храна и с тях си плащахме закуската, обяда и вечерята (без алкохола). С купоните, които ни останаха, си купихме биволско мляко в едни интересни глинени съдинки и храна за вкъщи. Сега с тази закуска и нощувка - не зная как стоят нещата. Това е нещо ново. Иначе си има ресторант и предполагам, че за обяд може да си хапнете там. Ние от 7 дена нито веднъж не напуснахме комплекса. Селото не зная какво представлява. Наблизо е невероятно красивия Клисурски манастир. Пътят от селото до комплекса беше лош. И от селото внимавайте за табелите, т.к. се прави странен завой, за да поемете към Минкови бани.

# 641
Благодаря ви много за изчерпателните отговори   bouquet  bouquet  bouquet  .
Ще видя да звъна на номера за информация и после ще пиша какво са ми казали .
Лека вечер.

# 642
http://spestibg.com/deal/651-pochivka_v_termo_spa_hotel_rimska_banq.html - Нина, това е за теб   bouquet

Ние се върнахме от Гардения в Банско. Много приятно хотелче, басейна не е голям, водата е добра за плуване, но е хладна за киснене повече от 5-10 мин. Има халати, но не и детски. Храната е добра, има най-големия избор от десерти, който съм срещала по нашите хотели. Наистина е много близо до центъра, а през улицата има хубав парк. Доволни сме, бихме го посетили отново  Peace

За база Русалиите - имахме желание да я посетим, но се отказахме, тъй като се оказа, че трябва да пътуваме 2 км по черен път в лошо състояние и ММ се възпротиви..

# 643
Neli Tr
http://complexlazur.com/
http://artemida.bg/
Скрит текст:
Има една вила, която не е до яз. Копринка, а е в гр. Шипка. Много е приятно, ние често ходим там.
http://www.villateres.com/

# 644
  • София
това изглежда страхотно, басейнът дали е топъл?

Общи условия

Активация на акаунт