На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 319
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
това изглежда страхотно, басейнът дали е топъл?
Тя и цената не е малко.След няколко дена ще съм в Павел Баня и май ще отида да ги видя.

# 646
  • София
това изглежда страхотно, басейнът дали е топъл?
Тя и цената не е малко.След няколко дена ще съм в Павел Баня и май ще отида да ги видя.
моля те, пипни водата в басейна  Praynig

ПП Да, цената не е малко, но изглежда божествено. Ако и на живо е така, може да го посетим за някоя събота и неделя или на път към морето, само басейнът да не е леден

# 647
За съжаление аз не съм ходила, защото съм от Казанлък и не знам дали водата в басейна е топла.
Обядвала съм в ресторанта на Лазур и храната беше вкусна.

# 648
Дзвер стига да отида ще проверя водата.И за мен е важна да е топла. Peace

# 649
Няма да се налага да ходя и да видя комплекса.Поне за мен отпада.Не можах да се стърпя и направих запитване.Дзвер водата в басейна не се отоплява.Имало само топло джакузи за 8 човека.В момента цената за 2 възрастни е 195лв /предполагам без изхранване/а от 21.06 ще е 150лв.

# 650
  • София
Няма да се налага да ходя и да видя комплекса.Поне за мен отпада.Не можах да се стърпя и направих запитване.Дзвер водата в басейна не се отоплява.Имало само топло джакузи за 8 човека.В момента цената за 2 възрастни е 195лв /предполагам без изхранване/а от 21.06 ще е 150лв.
благодаря, няма да го бъде този хотел. Направили нещо хубаво, пък точно на басейна си оставили ръцете, жалко

# 651
Ама какви са тези безобразия, 200лв нощувка за двама без закуска доколкото виждам и студен басейн е не е истина това Mr. Green

# 652
aanee  много ти благодаря!  bouquetОстанаха ми очите в този комплекс.....ама може ли такива цени #2gunfire

# 653
Момичета, дайте отзиви за хотелите в Чифлика. Колебая се за "Блян", че е евтино, и за "Балкан", че е готино...Знаете ли какво е "студио"? Няма апартаменти, а стаи и студио? Искам нещо с детски басейн и с много топла вода. Главата ми бръмчи от оферти Mr. Green

# 654
Препоръчайте хотелче или къща за гости в Павел Баня, има ли обществен басейн където да се къпем,място за хапване също да кажете?

# 655
Препоръчайте хотелче или къща за гости в Павел Баня, има ли обществен басейн където да се къпем,място за хапване също да кажете?
Мога да предложа за хапване ресторант Маркони.Имат винаги хубаво обедно меню.А за отсядане ние посещаваме хотел Севтополис.

# 656

Преди месец бяхме тук с приятели - чисто, приятно: http://klukarnika.com/
Някои от тях обядваха в Маркони, за който е писала mimi0585, доволни бяха. Обществен басейн има близо до въпросния ресторант.
http://pavelbanya.eu/static.php?page=ukazatelBaseini

# 657
Момичета препоръчайте ми някое местенце в Априлци Praynig
С две деца сме ще ни трябва поне апартамент и задължително да има басейн Grinning

# 658
миналото лято ние бяхме в Априлци с децата, в хотел Тихия кът. Има басейн, но ни беше хладно на нас. Имат си апартаменти. Хотелчето е прилично, храната средна хубост, но дворчето с дървените люлка и пързалки, дървени шезлонги, и гледката към върховете е един път.

някой ходил ли е в Чайка-Враца, да каже отзиви?

# 659
  • В царството на игрите:)
Момичета препоръчайте ми някое местенце в Априлци Praynig
С две деца сме ще ни трябва поне апартамент и задължително да има басейн Grinning
Хотел Панорама - много добро място!

Общи условия

Активация на акаунт